Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 MatevzM
Mogoče tole ne spada sem pa vendar...Ali je kje na netu moč najti načrt tivolske trim steze...Sam ga iščem, pa nič ne najdem..Hvala vsakemu za pomoč :wink:
Uporabniški avatar
 ero
MatevzM napisal/-a:Mogoče tole ne spada sem pa vendar...Ali je kje na netu moč najti načrt tivolske trim steze...Sam ga iščem, pa nič ne najdem..Hvala vsakemu za pomoč :wink:

katero stezo pa misliš? na področju Rožniškega hriba so namreč tri: Tivoli, Mostec in Marija Vera.

skener pa ni blem...
Uporabniški avatar
 runner
na področju Rožniškega hriba so namreč tri

Kaj jih ni 6 (3 iz Zoo-ja in 3 iz Tivolija)?
Iz Poleta se spomnim slik... (mislim da so to prav tiste slike, ki so na velikih tablah zraven bazena in zivalskega vrta) ...

Torej 6 stez, ki so bile oznacene s razlicnimi barvami, kilometrino, visinskim profilom in zahtevnostjo.

Lahko pa da se motim ...

runner
Uporabniški avatar
 ero
runner napisal/-a:
na področju Rožniškega hriba so namreč tri

Kaj jih ni 6 (3 iz Zoo-ja in 3 iz Tivolija)?
Iz Poleta se spomnim slik... (mislim da so to prav tiste slike, ki so na velikih tablah zraven bazena in zivalskega vrta) ...

Torej 6 stez, ki so bile oznacene s razlicnimi barvami, kilometrino, visinskim profilom in zahtevnostjo.

če govorimo o označenih tekaških stezah, jih je šest.

če govorimo o trim stezah, so pa tri :)
Uporabniški avatar
 runner
trim != tek
mislil sem na tekaske... zdaj sem se spomnil kje sem ze videl te strani katere kaze tvoj link. :-)

runner
Uporabniški avatar
 Biz
Linki ne delajo več. Ima potem kdo te slike / zemljevide na računalniku ali delujoč link?
Uporabniški avatar
 Biz
http://www.geopedia.si/#T683_L3351_F7_s15_b4_vF

Tole sem pa le našel. Trim steza Mostec. V rdeči barvi, treba je iti pod karta in izklopit vse ostale zadeve, potem ostane le še sled trim steze.

Prilagam print screen.
trim steza mostec.JPG
trim steza mostec.JPG (71.64 KiB) Pogledano 9014 krat
trim steza mostec - topo.JPG
trim steza mostec - topo.JPG (91.36 KiB) Pogledano 9014 krat
trim steza mostec.JPG
trim steza mostec.JPG (71.64 KiB) Pogledano 9014 krat
Uporabniški avatar
 Biz
Ko sem že v zaletu dodam še Jesenkovo pot in Trim stezo Tivoli.
Priponke
jesenkova pot.JPG
jesenkova pot.JPG (30.19 KiB) Pogledano 8976 krat
trim steza tivoli.JPG
trim steza tivoli.JPG (29.07 KiB) Pogledano 8981 krat
 luzr
Biz, žal te moram razočarati z zasebnih zemljišč bodo odstranili vse trim pripomočke na ob trims tezah. :--( Ostala bo samo "tivolska trim steza". Torej ta, ki jo ti omenjaš.

To je tudi razlog za tole temo. viewtopic.php?p=205334
Uporabniški avatar
 Biz
No, to sicer spremljam, hvala, ampak ne glede na to. Poti so lepe, z opremo ali brez.
 Metka 2
[quote="luzr"]Biz, žal te moram razočarati z zasebnih zemljišč bodo odstranili vse trim pripomočke na ob trims tezah. :--( Ostala bo samo "tivolska trim steza". Torej ta, ki jo ti omenjaš.

To je tudi razlog za tole temo. viewtopic.php?p=205334[/quote]

Luzr, zadeve so že postavili na novo ... Preberi, kaj sem napisala v zvezi s tem.
 luzr
:) O, Metka2, brez skrbi, žal(!) sem na tekočem. ;) In ti odgovorim bolj podrobno tam. ;)
Še vedno drži moja trditev. Zadeva je močno okrnjena :evil: , poleg tega pa bodo :--( odstranili ostale ekološke telovadne naprave ob stezah. :< Lahko pripišem še bojda, dokler se to res ne zgodi.

Sicer pa, biz, povsem se strinjam poti so lepe...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA