Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
Kaj je ta M_ap za en kekec??
A ga kdo razume? Nada, a ga ti kej razumeš?
Kakšne minute, kakšno jezero?? :roll:
Uporabniški avatar
 M_ap
LOL, kaj pa teb ni jasn??? :lol: .... mogoče sm pa jst kr tekmovalc veš, pa mal tipam konkurenco... ti men kekec, ja ja... loh se ti sam smejem! :lol: Da prbijaš neki, pa sploh ne veš kdo sm.... sicer sm pa napisu kaj hočm vedt... zdej če nočš povedat ok!

Povej kok rabš da oblaufaš blejski jezer... težko? Mislm da ne 8)
Uporabniški avatar
 bigfrik
Brez veze,da tle isces konkurenco,tle smo sami slabi,pod 8min na km ni sans ,da bi se spustil,no ja saj zase lahko tako recem,sam sem pa ful vztrajen(zadnjic mi je celo ratal v 7min) :oops: :oops: ampak ne vem ce ni blo zarad vetra,ki mi je pihal v hrbet,tko da si tega rezultata ne stejem!
Uporabniški avatar
 Barb
bigfrik napisal/-a:(zadnjic mi je celo ratal v 7min) :oops: :oops:

Pa še jaz sem mu prigovarjala,da naj še mal bolj hitrej,pa ni in ni šlo,a ne :P
 Nataša
M_ap napisal/-a:Da prbijaš neki, pa sploh ne veš kdo sm....

bistvene podatke o sebi si že razkril, brez skrbi :twisted:

M_ap napisal/-a:Povej kok rabš da oblaufaš blejski jezer... težko? Mislm da ne 8)

ja, to je pa odvisno od superg, vetra, dnevnega izračuna bioritma, štumfov, koncentracije turistov, gladine vode...ampak ponavadi tam v 18 minutah kar pridem okol :wink: včasih 18:01, včasih 18:03, če pa fejst stisnem zobe, pa 16:43. Včasih grem pa samo za iztek z Bigfrikom, ker je bolj počasen pa rabi spodbudo. Pa tud matevž, matjazv in marathon so nekje v tem rangu - mislim, da bi moral njih povabit k sebi na Bled, bodo vsaj enkrat vidl, kaj pomeni teči z nekom res hitrim.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sam res Nataša, ti ga pa žgeš usake tok okol jezera. Takrt k sm jest laufu tistih lahkotnik 20 min na krog si mim prletela, pa kljub mojemu pospeševanju na 19 min drugi krog in tretji 18 ni ratal dobit tvojga tempa. Tko da tst dan takrt si mogla bit res razpoložena za tek, bravo.
Uporabniški avatar
 Barb
Nataša napisal/-a:ja, to je pa odvisno od superg, vetra, dnevnega izračuna bioritma, štumfov, koncentracije turistov, gladine vode...ampak ponavadi tam v 18 minutah kar pridem okol :wink: včasih 18:01, včasih 18:03, če pa fejst stisnem zobe, pa 16:43. Včasih grem pa samo za iztek z Bigfrikom, ker je bolj počasen pa rabi spodbudo. Pa tud matevž, matjazv in marathon so nekje v tem rangu - mislim, da bi moral njih povabit k sebi na Bled, bodo vsaj enkrat vidl, kaj pomeni teči z nekom res hitrim.

jA M_ap veš to je pa "naša" N'ta,,..........pazi se ti nje :roll: ........sam :twisted: veje iz nje,.........sploh če vkluč motorko.......a ne koleginice :arrow:

JA fantje,res dobr predlog je dala Nataša
 Nataša
ja, no... :oops: :oops: :oops:
sej v bistvu sem mela slab dan, sam da se ne boš preveč zasekiral... :wink:
Veš, M_ap, tale Miha je še en tak, ki ga ti razsuješ z lahkoto...če bi bla na tvojem mestu, bi tut njega povabila na dvoboj...sej pravm, veliko jih je, počasnih, tuki na forumu. Jest sem samo izjema.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sej nebi sel, ze tko me je vedno sram k usi tok hitr mim mene tecejo pa me prehitevajo, al okol jezera al pa na tekmi, tko da je to ze cist dost :(
 Nataša
Veš kaj, na tvojem mestu bi blo tud mene sram. Ker to, kar pa ti počneš, pa ni več tek, ampak je sramota in blamaža. Miha, zakaj se sploh trudiš?
Pa če ne zmoreš pretečt okoli Blejskega v 20 minutah...a se ne splača raje gledat TV? zakaj sploh tečeš, če si tko počasen? v čem je smisel?
jest ga ne vidim...
 laufar
Morostri, vidm, da kr nekej hodte laufat okol našga jezera! Bo treba mitnco zgleda postavt, ker je zgleda parkirnina prenizka, al pa jo celo zaobidete! :x
Uporabniški avatar
 M_ap
Hehe, no vidte to sm jst hotu.... jst znam itak sam provocirat, drgač pa nočm težit :wink: Vsi smo dobri, kanede... Drgač sm pa jst z druga konca Gorenjske... pa sm na Bledu bl mal... sam se mi zdi tak lep zaključen krog :wink: pa sm reku, zakaj ne bi mal cajte napisal.... drgač punce, predvsem Nataša... super čas! :D 8) Jst bi umru... mene najbl zjebe tistih 200m gor proti Pristavi iz smeri Zake... tm grem na ful... poj se pa dol kr kotalim :lol:

Miha ne se dat :wink: ... ej sej če maš Barb sabo ti pa ja ne manjka motiva... zato verjetn skos zadi laufa :wink:
Uporabniški avatar
 M_ap
Ej Barb a ti kej čez lublanske hribčke tečeš?
 laufar
Men se zdi, da je tm nek 16:43 rekord, zgleda, da ga ma ena Nataša...... 8)
 Nataša
M_ap napisal/-a:Jst bi umru... mene najbl zjebe tistih 200m gor proti Pristavi iz smeri Zake... tm grem na ful... poj se pa dol kr kotalim :lol:

ja, tam prot Pristavi je res kr težko, ampak a veš, če si taprau tekač pa res tečeš na ful in na cajt, se morš tud tam potrudit, da ti rata, da nisi zadnji k en star ata...probi it kdaj iz smeri Podprege, tam je laži.

M_ap napisal/-a:Miha ne se dat :wink: ... ej sej če maš Barb sabo ti pa ja ne manjka motiva... zato verjetn skos zadi laufa :wink:

Za Mihca se ni za bat, on je vztrajen, odkar je zboljšal svoj cajt na 7,5min/km, je dobil ful motivacije. Ne smemo bit prehudi z njim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA