prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Oj.

Super slikovno poročilo Tomaž! Vreme je na slikah še lepše kot je bilo v resnici. Skratka super preživet dan v super tekaški družbi, tako da hvala vsem za družbo še enkrat in seveda se v takšni ali drugačni timski postavi spet kmalu zmenimo za kakšen takle izlet...
Kamniški hribi so resda najlepši, ampak tudi drugi po lepoti ne zaostajajo veliko :lol:, kar pa se domačinov okoli Baške grape tiče pa itak ni za prehvalit...

čim hitrejšo regeneracijo vsem včerajšnjim borcem ...pa se vidmo

D
Nazadnje spremenil Deniz, dne 08 Jul 2013, 06:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Res lep izlet in krasna garaška družba, ampak zelo dolga pot do pira, ki ja pasal kot že dolgo ne,knajpanje po taki turi tud prav pride. Tomaž hvala za slikce, DENISU hvala za prijetni kombi prevoz. Mal me vest peče ker smo Majo pustili samo na spustu z Porezna pa kaj ko se moškim mudi na pir.....se vidmo...
Ja, fajn je bilo in hvala fantje, da ste me vzeli sabo :) Drugače pa kar brez slabe vesti, če bi šlo kako drugače tudi jaz sigurno ne bi hodila, včasih pač ne gre po željah :( Me je pa zadeva kar malo presenetila :roll: Če me boste še kdaj hoteli vzet sabo, upam da me ne bo treba čakat :oops:
Lep začetek tedna vsem :D
Bilo je vroče, ampak nismo še na dopustu....Tinkara, Barbara, Marinka, Tone,Darko, Igor, Marko, Zvone, Klemen, Fricko in moja malenkost se nismo dal. Res je večina tekla krajšo varianto, na dolgi je bil čas 1:08,40 kar lep tempo......se vidmo....
Da po dolgem času ponovno pohvalim, kako uspešni smo pri Torkovih tekaških druženjih.

Tek na VRŠIČ:

2.MESTO - 11 SKAMEN ŠERKEZI Tinkara 1975 Torkova tekaška druženja Kamni 1h09:18.65 11:11.67
Slika

1.MESTO- 12 GALJOT Barbara 1971 Torkova tekaška druženja Kamni 1h07:35.30

Slika

Nočna DESETKA:

1.MESTO- 793 Galjot Barbara 1971 SLO 0:16:28.5 0:42:38.8

Slika

BRAVO Torkovke!! :clap: :clap:
Bravo naše punce, res rasturajo. Današnje druženje je minilo v prijetno toplem vremenu, ha , ha , pričakovali smo vročino. Lovili smo dva ubežnika Dragota in Romana pa nam ni uspelo, ne vem a sta tolk hitra ali sta startala prekmalu ha, ha. Jaz , Fricko in Tomaž smo na koncu malo zbezljali čas 1:11.08, Darko in Barbi kmalu za nami, Zvone jo je ucvrl domov in mislim da Igor prav tako. Na takratki sta švicala Marinka in Tone.........Naslednji torek gremo na malo drugačno rundo, startamo ob istem času na gradu Zaprice, kjer botudi cilj. Potek trase bo razložil Tomaž......se vidmo...
Ja res, v torek 23.7. se torkova druženja selijo na drugo lokacijo. O tej progi je bilo že večkrat govora, tako kot o Kolovški, ki jo bomo obelali tudi letos, samo prvo pride na vrsto Podgorska.
Ob 18 uri se bomo zbrali pri Kamniškem muzeju, nekateri muzeju pravijo grad Zaprice ali pri Kaščah.
Odtekli bomo del trim steze, zavili s poti proti Tunjicam in nadaljevali po Podgorskem gozu, vse do Tunjiške cerkve Sv. Ane. Tam se bomo odločili ali naredimo še en manjši krog in malo višincev, ali se bomo takoj spustili do gostilne Za Tunco, zavili desno in nadaljevali nazaj proti trim stezi. Od gostilne 500m naprej bo pitna voda in kasneje se zopet vrnemo na trim stezo in jo še po drugi strano odtečemo in nazaj do muzeja, kjer nas bo pričakal malinovec, bezgovc, voda, sok, ora, cedevita in razne druge brezalkoholne zadeve. :lol: :twisted: :twisted:

POZOR: Teklo se bo resnično v pogovornem tempu, če bo kdo zaostal ga počakamo, teko da v torek ne bo pobegov ampak bo druženje!!!!
Tone, Roman, Grega M.,Denis, Fricko, Igor, Blaž, Tomaž in moja malenkost smo se danes počutili kot GRAŠČAKI. Po krasni kros progi, razgibani da ni kaj, vreme z nekaj kopljami dežja, res je pasal. Na koncu pa posrežba kot se šika gratenirane palačinke z nekaj piva na idiličnem okolju gradu Zaprice....HVALA TOMAŽ in hvala tvojima staršema....no ja kot pravita žent se bo treba ha, ha,ha,.....se vidmo čez dva tedna....dopust je tu....
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA