Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Cr00k
danijel.hajdinjak napisal/-a:Danes pa prvič dolžina maratona, 42,5km s časom 3:13:23, tempo 4:33min/km, jupi ;)

Cestitke, ce to men kdaj rata :)

No, jaz sem pa danes nadaljeval s tretjo vajo, mi je pa moja najdrazja druzbo zraven delala, zato malo slabsi tempo - 4,5km v pol urce. Vsakic bolj uzivam, lajk!
Uporabniški avatar
 skitnica
Pa je zaključen Grossglockner gorski tek, 13km dolžine in 1500vm. Dosežen čas: 1h: 50´50˝, Kar je zadoščalo za 2. mesto v kategoriji M60.
 wind
Cr00k, čestitke in dobrodošel. ;)
Mislim pa, da preveč hitiš, namreč te vaje vsebujejo tudi hojo, vsaj polovico časa je hoje, kajne? Torej se pri teku pošteno ženeš, da imaš tak tempo (še posebej, ker sam praviš, da te naslednji dan vse boli). Smisel teh walk-run-walk intervalov je v tem, da se noge vmes spočijejo, in da lepo napreduješ (brez bolečin, poškodb).

Danes sem imel večerni tempo tek: 9,7 km @ 4:23/km, malo se je ohladilo po popoldanskem dežju in je bilo prijetno sveže, ne vroče. :D
 Cr00k
Hvala za feedback.

Mogoce res malo hitim ob torkih, grem pa zato naslednji dve vaji v tednu pocasneje :) sem se pa danes prav trudil, da nisem bil prehiter - ocitno, je umetnost pocasi tect :D

S samim tempom se ne obremenjujem, ga zgolj informativno zraven napisem, oz. omenim. Ze to, da sem se spravil tec in da se veselim teka, je zame zmaga.

Noge me pa ne bolijo vec, mislim danes jih malo cutim, ni pa niti priblizno podobno bolecini, ko sem prvic z napacnimi supergami tekel.

Bom pa vsekakor uposteval vse vase nasvete in predloge - hvala!
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil tekme za Avstrijsko Koroški pokal v gorskih tekih. Tekma je bila v Koetschach - Mauthen. Dolžina proge 8km in 800m višinske razlike. Dosežen čas 57´19˝, kar je zadoščalo za prvo mesto v kategoriji M60.
 wind
13 km v 4:27 min/km (2k ogrevanje, 11k tempo).
po skoraj tednu brez teka (popoldne in zvečer se jaz ne grem, je prevroče, zjutraj se mi pa redko da vstat) sem se danes zjutraj le spravil ven in je bilo čisto prijetno - še sonce me v zadnjem delu sploh ni motilo. :D
 Cr00k
Napredujemo po vajah :) 7,3km v 50min... Sem pa danes cutil oba kolena in kolka pri teku, pa sploh nisem pretiraval. Asfalt zgleda svoje dela, pa skromno blazene superge.
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA