prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Super je bilo :D z lahkotnim tempom :D
Jaz sem ga tokrat skrajšal za 10 km :wink: ker me je Marjana :heart peljala :driver: do Fužinskega gradu in sem tako laufal :lauf: samo do doma na Vojkovi.
Družba itak prava. :D Hvala vsem za druženje, Vesni za okrepčevalnico na Brdu. :clap:
Se vidimo naslednjič...... :laola
Tudi dve polžiki sva dogovorjeni jutri ob 21h pri Fužinskem gradu za cel PST, a ne Hojca? :D
Pa seveda Pajo, vabljen in vsi ostali polži. Tempo? Uf, se bo kar kadilo za nama. :laola
Se vidimo.
PS: Maca in Rosi, prepričujem tudi moža, da se vama pridruži, mislim, da ne bo trd oreh :lol: .
vilazala napisal/-a:PS: Maca in Rosi, prepričujem tudi moža, da se vama pridruži, mislim, da ne bo trd oreh :lol: .

Mož je že prepričan :lol:, se vidimo jutri zvečer. Maca, tempo lahko prilagodimo, tudi polžkam, če bosta želeli :wink:
luks napisal/-a:
vilazala napisal/-a:PS: Maca in Rosi, prepričujem tudi moža, da se vama pridruži, mislim, da ne bo trd oreh :lol: .

Mož je že prepričan :lol:, se vidimo jutri zvečer. Maca, tempo lahko prilagodimo, tudi polžkam, če bosta želeli :wink:

Ja, pol pa sploh super. Torej se vidimo jutri ob 21.00.
Saj bi tudi sama tekla, ampak PST je ravno zato, da ne tečemo čisto sami, vsaj ne cele poti. Če pa vama bo odveč tako "bezljati", bom PST dokončala pa sama.
ROSI64 napisal/-a:
maca napisal/-a:Na družbo počakam do jutri, jasno. Samo ne vem, če ne bosta prehitra zame :idea:

Bom že vesel, če ti bom lahko sledil :lol: :lol: glede na tvojo kondicijo in PB-je v zadnjem času. :wink:

že,že, Rosi64, samo da jaz sedaj kao počivam, regeneracija in to :?
cele napisal/-a:Rosi kje boš ti štartal? Jst smislu tle iz Jarš pa da sm ob 9ih na fužinah?

Glede na to; :!:
:arrow: da sem maci obljubil spremstvo po PST-ju
:arrow: da sem luksu še dolžen družbe za cel krog (zadnjič sem namreč zaključil na Vojkovi)

bo najbolj primerno in najbolj lepo, da startam na Fužinskem gradu in tam tudi zaključim. :D

Cele, mi je zelo žal, :( mogoče pa kdaj drugič, :D ponavadi je tako, če kaj obljubim se tega tudi držim :!: :!:
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA