Jani, spremljati tebe na katerikoli ultra mi je v veselje! Fino je tudi zato, ker greš na vsako s popolno predpripravo (časovnice, možne improvizacije glede spremstva, vremena.....) in zdaj že zelo zverziranim supportom, Janjo

Ko sem si ti priključil si bil svež in poln energije. Glava je delala in meni je bilo potrebno samo nastaviti tempo, ki te ne bi izčrpaval oz. bi te držal na obratih, da ohranjaš na že prej pridelanem času, nasproti časovnici

Šlo je gladko. Kot sem že napisal si me presenetil na vzponih (Olševa, Peca) kjer sem pričakoval padec tempa, a nisi popuščal! Še več, če sem nekoliko zastal, ker sem mislil, da ti bi utegnilo ustrezati, si priganjal k nadaljevanju

Vmes se imava kaj pogovarjati, šale so pa dobrodošel dodatek. Mislim, da se najglasneje smejeva, če so v bližini krave

One so itak moje redne stranke za raznotere dovtipe
S hrano nisi imel večjih težav, pil si stalno in tudi sicer, dobro veš kaj ti ustreza.
Trasa ti je bila jasna, spremstvo pa na točkah kjer je bilo dogovorjeno. Ravnine in spuste si tekel, vse je štimalo. Ko sem vas zjutraj na Ravnah, po 60km druženja zapuščal mi je bilo kar nekoliko žal, da nisem nadaljeval. Ko si naslednjemu "bodigardu" (Matej Končnik) rekel, da naj se fino ogreje, ker bosta vzdignila tempo, sem bil pa povsem pomirjen

Seveda sem bil potem doma neprimerno bolj živčen, nestrpno čakajoč katerekoli informacije. In do cilja so bile zgolj pozitivne
"Ta star", še enkrat čestitam za tole ultro-extreme in upam, da se najine poti še večkrat prekrižajo oz. bolje, da bi šle v isto smer