prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

hahaha tole včeraj na K-Rožniku je pa bla zastonj savna :lol:
Hmmm mogoče je pa le priprava na vroč vikend, ki nas čaka...in poležavnje na plaži. :wink:

Fantje tnx in se kmal spet srečamo...med "oblaki" :-- ...see ya 8)
Zdravo tekači in tekačice,

ker sem bolj frišen na TF in je Rožnik precej blizu, sem našel tole debato, pa me zanima a je tole ''odprt'' dogodek (nisem šel brat vseh 370+ strani ;)... predvidevam pa, da tečete ob torkih? Kakšen je pa kaj tempo, da niste prehitri zame? Se ravno pripravljam za ultra gorski tek v Španiji oktobra in bi tole bil super malo krajši trening... Če ni seveda ''zaprt za javnost'' ;)

hvala in lep vikend vsem :)
elpadre napisal/-a:mene pa zanima kdaj je štart runde in kje v tivoliju in koliko kaj pretečete
ker bi tudi jaz prišel kdaj na ta skupinski tek

hvala

lp

Točno ob 17:30h parkirni prostor pred ZOO. 9,7 ali pa 14 km. Ni štarta nikoli v Tivoliju. Ultra hitri ,hitri,brzinski in polži. Izbira, da se ti sline pocedijo. Dobrodošel. :clap:
Hvala Pajo za odgovore :D ....saj veš, trenutno smo malo na off s priklopom na "svet" ...hehehehehe...

Ampak sedaj Matko in elpadre vesta vse in dobrodošla na K-Rožniku... :D ...na jedilniku se res najde skoraj za vsakega nekaj, res pa da do sedaj še nikogar nismo pojedli....hehehehehe...tako, da le pogumno....

Jutri lepo tekajte...da pa se boste imeli fino-fajn...ah, to pa itak...saj drugače na K-Rožniku ne gre....hehehehehe
Čau
CIAO

No da objavim še moje kosilo (od Pajota), moram reči da so bučke zelo zelo dobre, zraven sem imel še brokolijevo juho no vse je bilo brez mesa. Pajo HVALA za kosilo, vendar vegi nebom ratu a kakšno bučko še kr prnes jo bom z veseljem pojedel.

:laola :laola

Slika

Slika

Poglejte dokaz, no samo nasmej je bolj grenak---a bilo je potem zelo ukusno.
Slika
vilazala napisal/-a:
pajo napisal/-a:Jutri pa nič ne gremo račke gledati? Je bil vikend bolj hud. :D

Uf, po mojem bodo račke danes samevale. Ali pa tudi ne, pustimo se presenetiti. :D Mogoče bodo noge po 500m kar same desno zavile. Se vidimo.

Bodo samevale. Imaš prav. Kustus :D kaj ti ne pašejo. Ne heci se.
haha Zajc ti ga pa pihneš! :lol: :lol: :lol:
Luštn smo ga zaokrožili..eni na krajši, eni na daljši...ampak u izi...je prov pasal. :wink:
Smo pa zato tolk hitrejš čvekal na AnaLizi :lol: ...do naslednjega K-Rožnika se lepo imejte in veliko se smejte! :wink:

...see ya 8)

p.s.
Avi & Kepica smo vaju pogrešali!...še kratko poročilce o razmerah:
Par vej na trasi, na žalost podrto tudi kakšno drevo, drugače pa vse pod kontrolo! :wink:
  • 1
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA