Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
a za kakšne čase pa ste tekli jegart?

Sem tekačica na srednje in dolge proge.
Če koga zanima tek pod vodstvom z veseljem pomagam, saj imam iskušnje s treniranjem (trenirala sem mlajše pri atletskem klubu).
To me zelo veseli. :D :)
 bondi
11 km na stadionu Avantgard, Jalta - Berlinčani treniramo po celem svetu :).
Tu na Jalti dopustujem že cel mesec in bom še...5-6 x na teden na stadionu (odlična tartanska podlaga) tečem 10 - 15 km. Klima je fenomenalna...nekaj km od morja so 1500 m visoki hribi.
Včeraj smo se vrnili iz morja. Bilo je čudovito, vreme krasno, obala fenomenalna, jutranje aktivnosti pa so zgledale takole (vstajanje od 06.00 do 06.30):
- dan 1 (prihod na morje): plavanje 1,3 km (vsak dan isto en krog okoli malega otočka ob obali v Padovi II na Rabu takoj po teku),
- dan 2: 7 km teka ob obali, 1,3 km plavanja,
- dan 3: 7,2 km teka in 1,3 km plavanja,
- dan 4: 8 km teka in 1,3 km plavanja,
- dan 5: 8,8 km teka in 2 km hoje navzdol po kozjih stezicah in normalno 1,3 km plavanja. Tekel sem na najvišji vrh Raba, 408 m nad morjem, navzgor 5,75 km v 39:45.
- dan 6: 4,5 km izteka in 1,3 km plavanja,
- dan 7: 10 km teka in 1,3 km plavanja.
Skupaj 45,5 km teka in 9,1 km plavanja. Tek ob obali zgodaj zjutraj je za dušo.
:juhuhu:

Danes pa sva se z Leonom udeležila tretje tekme za Felt triatlon ligo v Varaždinu.
Sprint varianta: 750 m plavanja, 20,6 km kolesa in 5 km teka.
Plavanje mi je šlo super, se vidi forma iz morja, na kolesu pa se je malce poznala pavza.
:D
Popoldan najprej 26,5 km navadnega kolesa z ženo za dušo, potem pa 42,65 km cestnega kolesa z Leonom za telo. Bolj kot sva gonila, bolj je letelo!
:lol:
 bruny
Z gorskim kolesom poizkušal z južnim prebojem ob izhodu iz predora Golo rebro proti Celju oziroma takoj nad viaduktom Škedenj 1 na vrh...600 metrov visoko Golo rebro na Konjiški gori ampak svet ni preveč gostoljuben, ni bilo pravih nadaljevanj in vrh me ni hotel :wink: sprejeti...pa morda kdaj drugič iz katere druge smeri...http://connect.garmin.com/activity/348133152 Lp
95,4 km cestnega kolesa z Leonom, dobrih 1000 metrov višincev navzgor in prav toliko navzdol.
Od doma do Ruške koče na Arehu (na 1246 metrih) in nazaj. Tisti zadnji 2,5 km dolgi odsek pred Ruško kočo, kjer je bil tako grd asfalt zdaj rihtajo in bo vsak čas na novo asfaltiran.
Končno!
Trenutni makadam je boljši, kot je bil prej asfalt.
:roll:
 bruny
Pred petimi dnevi neuspešno z gorskim kolesom iz južne strani, danes :D uspešno iz severne strani - Slovenskih Konjic preko vrha Čaž in iz zahodne strani še na Golo Rebro. Dokaj zahtevna trasa in Golo rebro me je :wink: sprejelo. Lep in zanimiv svet severovzhodnega dela Konjiške gore, spust ponovno v center naselja Škedenj...Temperatura prijetna, poti izsušene in nekaj kratkih stikov s psmi pri domačijah...http://connect.garmin.com/activity/350879748
750 m plavanja, 20,6 km kolesa, 5 km teka.
Sprint triatlon na četrti tekmi 5. Felt triatlon lige v Varaždinu.
Bilo je prijetno vroče, tik nad 30 stopinjami, voda odlična za kopanje in za plavanje.
Leon absolutno peti, jaz par mest niže.
:juhuhu:
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA