prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Se spodobi še moje sporočilo.

Za pobudo za cel PST sem se odločila, ker sem potrebovala spet en daljši tek, zadnje čase so bili samo mali km in bolj višinci. Po Grossglocknerju se kar nisem mogla sestaviti in nisem našla razloga. zato sem si vzela 2 cela dneva počitka in nato štart na PST.

Začetek teka je bil krasen, lahke noge, sproščenost v prijetni družbi kar štirih bodigardov :laola . če Golovec je šlo brez težav, malo tudi zato, ker sva z Rosijem :mrgreen: hodila in se šparala. Dol z Golovca je šlo kar samo in v prijetnem laganem tempu do okrepčevalnice Nadja :heart Kustus. To pa je iilo presenečenje. Sploh nisem mogla verjeti, da sta ostala pokonci in nas pričakala s HLADNO vodo, njami dobra. :laola

Potem je šlo malo hitreje do Viške okrepčevalnice, še mrtvi bi oživeli, če bi lahko pili tisto božansko hladno vodo.

Drgi pit-stop s kokakolo, domačico...hvala vilizali :heart Liksu, pasaloooooo, oh, pa kako.

Vmes je padel Cele, da smo vsi pod noge gledali za količki. Cele, upam, da se sestaviš in ne bo hujših posledic.

Hja, tam pri Petrolovi črpalki na Dunajski je pa začelo mene zvijati-temperatura, vlaga,morda malenkost prehiter tempo, pa nekako ni šlo več tako lahko. Sem se začela vlečt. Na mostu čez izvos s tomačevskega rondoja sem imela odličen razlog za hojo-pila pa že ne bom med tekom. In pottem, hvala bogu, okrepčevalnica na drugem večnem mestu. Pasala.

Počasnejši tempo od tu naprej mi je omogočil, da sem, ob samo še treh bodigardih, maširala naprej. Do telefonskega klica, da ima Hojca težave. Tam pri Tušu sta Luks in Borut (sem si prav zapomnila :oops: ) odšibala naprej in Rosi je držal obljubo-ostal je z mano.

Izguba še dveh fantov je očitno močno vplivala na mojo psiho :? , da sem se na začetku poti ob vojašnici spotaknila in pogrnila: potolčeno koleno in obe dlani sem takoj sprala z vodo in sva nadaljevala. Ja, toliko sem se ukvarjala z bolečinami v kolenu in rokah, da sem komaj opazila, kdaj sva oddelala sicer najbolj zoprno ravnino ob vojašnici.

Ampak skrajšala pa nisva. Sva lepo oddelala celoten krog. par metrov pred zaključnim finišem sem morala nujno zaviti še malo v grmovje, se je nabiralo že par kilometrov in je bilo potrebno breme odložiti.

In na koncu smo dočakali obe nočni zmagovalki - Uršo in Ano, ki sta prvič pretekli cel krog. Čestitke, pa na tako noč in v takih nemogočih razmerah. :laola :laola :laola

Za zaključek: ni kaj reči, staram se, ugotavljam, da me tole vreme zdeluje, da je vročina razlog za slabšo regeneracijo, da moram sebe kljub vsemu le malo prišparati in svoje telo malo bolj resno vzeti. Danes sem kar malo povožena in bom nekaj dni bolj počivala. Saj mi to spoznanje ni ravno najbolj na dušo sedlo, ampak zdravje je pa le zdravje.
S Kairosom nameravava teči PST (prvi letos :oops: ) v petek pozno popoldne oziroma zvečer.
Če bi se pridružil še kdo, bo start ob 19:30 na Fužinah (možne so tudi rahle prilagoditve ure starta.

Prijavljeni:
1. Kairos
2. spela*
3.
4.
5.

Se vidimo. :)
spela* napisal/-a:S Kairosom nameravava teči PST (prvi letos :oops: ) v petek pozno popoldne oziroma zvečer.
Če bi se pridružil še kdo, bo start ob 19:30 na Fužinah (možne so tudi rahle prilagoditve ure starta.

Prijavljeni:
1. Kairos
2. spela*
3. raf
4.
5.

se še jaz pridružim, ker rabim dolge teke ....
spela* napisal/-a:S Kairosom nameravava teči PST (prvi letos :oops: ) v petek pozno popoldne oziroma zvečer.

Prijavljeni:
1. Kairos
2. spela*
3. raf
4.
5.

Kako je bilo :?: :?: Nič poročila :roll:
ROSI64 napisal/-a:

Prijavljeni:
1. Kairos
2. spela*
3. raf
4.
5.

Zgodaj je še za te zadeve
pajo napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:

Prijavljeni:
1. Kairos
2. spela*
3. raf
4.
5.

Zgodaj je še za te zadeve

Res je prezgodaj :lol: :lol:
malo z zamudo še poročilo od petka ....
Zbrali smo se jaz, Mojca, Špela in njena boljša polovica .Ob osmih je bilo glede na vročino vsaj za mene prijetno sveže. Seveda smo imeli s sabo dodanto tekočino in jaz še kup ostalih pripomočkov za diabetes. Prvi kilometer je minil v ogrevanju in potem sva jaz in Mojca v hrib kar konkrento tekla in potem počakal še zaostalo dvojico na prvi ravnini Golovca. Zgoraj je bilo super glede na dolino, ker je malo pihalo in je prav pasalo. Spet sva šla z Mojco malo naprej in prvic se je zgodilo, da sem ta vzpon cel pretekel, ker ponavadi sem te klance prehodil. Se pozna, da sem letos delal veliko več teka v hrib in potem je sledil že spust in seveda Barje in Murgle, kjer je bilo kar soparno....Na Viču sva na pokopališču poiskala vodo in je prav pasala glede na to ,da so bile zaloge že popite in sva napolnila dodatno vodo. Je bilo zanimivo, ker je bila že tema in je bilo polno drobnih lučk v obliki sveč, ter sva se lepo zahvalila pokojnim za gostoljubje in šla naprej proti Kosezam...Ta del je bil prav super za tek, ker je bilo res sveže in že sva bila pri Porshe na Verovškovi, kjer je Mojca končala svoj(20 km) tek in počakal prevoz domov. Me je vabila, da se ji pridružim, ampak sem sam nadaljeval do konca. Šele tu sem ugotovil ,da sem zajebal, ker nisem imel lučke in sem imel srečo, da sem prišel brez poškodb do konca, ker ene parkrat sem že letel skoraj na nos, ker nisem videl lukenj na stezi. Srečno se pritovoril do cilja in tam opazil, da sem ostal sam, ker mi je Špela poslal sms, da sta tudi onedva skrajšala in za prevoz kar urbano koristila. Po 3.36.00 je bilo dovolj gibanja in da bo mera polna sem moral že ob 4 vstati, ker sem moral že na morje, da se izognem gužvi.
Sam tek je bil čisto osvežujoč za mene in niti ne tako zajeban glede na vročino in edino lučko bo treba drugič obvezno koristiit, ker je res čudno tečti, ko moraš skoraj vsak korak tipati, kjer si.
Čestitke raf za celega :clap: no ravno sveže pa ni bilo v petek zvečer :lol: :lol: :lol:
mene vročina kar zdela na teku :oops:
Mi smo šli en teden prej s startom ob 21h, pa je bilo še full vroče :oops: :oops:
Ja lučka je obvezni del opreme :D le ob tekih ob polni luni ni toliko potrebna. :wink:

Čestitke tudi ostalim za del PST-ja :clap:
Bilo je tako, da bova morala imeti popravni izpit. :)

Naslednjič pri belem dnevu, ko se bolje vidi in ko človeka ne zdeluje zaspanost.
Tako da, Rosi in zajc, priznam, zgodnje ure so boljše. :D
V soboto imam po trening planu za maraton dolgi počasen (6 min/km) tek :arrow: ob 5:00 štartam iz Vojkove na enega celega. Pa mogoče bom spustu Golovec in šu okoli, ker sem se v zadnjih dveh tednih po Lošinju, Premanturi, Puli in Kamenjaku klancev kr malo nažrl. Povem pa že zdele, da sm bolj slaba družba, ker nerad govorim med tekom; poslušalec sem pa dober :lol: Če kdo pride zravn ok, če pa ne, pa tud ok, bom pa na muzki. Ajd pol
  • 1
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA