prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

:oops: Mal sem se narobe izrazil. Drugače sem bil presenečen, da sem uspel to iztisnit. Še posebej glede na dejstvo, da je malo manjkalo pa bi tisti klanec na golovec cel prehodil. Sem mel noge težke kot beston. :?
Scooby napisal/-a:Drugače pa na pst-ju brez posebnosti. Mislim, da moj prvi letos. Malo se mi je mudilo, ker sem štartal šele ob 5:20. Zato temu primeren tudi končni čas. 2:35 je vse kar sem uspel iztisnit. Jutri bom pa čist kripl! :roll:

A si zamenjal zajca za čas njegove bolniške :lol: :lol:
pajo napisal/-a:Bom v nedeljo na PST-ju. Začnem ali pa začneva ob 6h pri Koseškem bajeru. Ne vem mogoče do Peruzzijeve. Ali cel krog. Odvisno od vremena.

Pa se ne bomo vidli :( kdaj bom jaz imel priliko laufat s tabo :--( še na K-Rožniku nekako ne prideva skupaj za ogled račk :wink:
pajo napisal/-a:ROSI, da začnem ob 5h moram pokonci malo čez 3 uro. :shock: Mislim, da potem ne bom sposoben za noben tek. Bom kar na Golovcu nazaj zaspal. :mrgreen:

Pajo, a bi šel v soboto zvečer?

Mene vedno bolj vleče v sobotni večer. Zadnje čase slabo spim v zgodnjih večernih urah, bolje rečeno, zaspim šele po tretji uri, kar pomeni, da bi ob startu ob petih dejansko imela noč brez spanja.
Ker se vam ne bom uspel pridružiti v nedeljo, sem ga že danes zvečer zaokrožil - sem hotel preizkusiti ohladitev :D . Na Fužinah sem začel ob 19.20 in ga približno polovico pretekel še po svetlem. Predvsem na Golovec je to trenutno priporočljivo, saj je voda kar pošteno razkopala pot. Kljub temu, da sem cel PST odtekel sam - prvič, mi je minil presenetljivo hitro.
Naslednjič pa upam, da ga spet obrnem v dobri družbi. :clap:
maca napisal/-a:z miciM sva okvirno zmenjeni, da startava 6:30 pri njej v Šiški. Potem pa lagano sportski.

:roll: maca, jzt pa ze kupu portable mini nutele. Ja pol pa nc. Jo bom pa sam snedu. Pa Rosi, ce bo hotu. Mal dodatne energije nau skodil. Ajd
luks napisal/-a:Ker se vam ne bom uspel pridružiti v nedeljo, sem ga že danes zvečer zaokrožil - sem hotel preizkusiti ohladitev :D . Na Fužinah sem začel ob 19.20 in ga približno polovico pretekel še po svetlem. Predvsem na Golovec je to trenutno priporočljivo, saj je voda kar pošteno razkopala pot. Kljub temu, da sem cel PST odtekel sam - prvič, mi je minil presenetljivo hitro.
Naslednjič pa upam, da ga spet obrnem v dobri družbi. :clap:

Čestitke :clap: se pozna, da te nisem zadrževal :D :wink:
čas: 2:48:18 :clap: :clap: čestitke še enkrat
Veliko dogovarjanja, :hack: prestavljanje ure, mesta starta,....... :roll: :roll: no ne vem pri čem sem :roll:
Jaz se ponavadi držim načela; kar se zmenim se tega tudi držim :evil:

Torej jaz startam izpred mojega bloka ob 4:50h in bom na križišču Vojkova - PST počakal do 5:00h in nato začel krožit po PST-ju v smeri urinega kazalca :lauf: če kdo pride bom imel družbo, drugače grem pa sam :--
ROSI64 napisal/-a:Veliko dogovarjanja, :hack: prestavljanje ure, mesta starta,....... :roll: :roll: no ne vem pri čem sem :roll:
Jaz se ponavadi držim načela; kar se zmenim se tega tudi držim :evil:

Torej jaz startam izpred mojega bloka ob 4:50h in bom na križišču Vojkova - PST počakal do 5:00h in nato začel krožit po PST-ju v smeri urinega kazalca :lauf: če kdo pride bom imel družbo, drugače grem pa sam :--

Nč nauš sam, kar sm reku, sm reku, drži in dogovorjeno. Jzt štartam iz Reboljeve ob isti uri, da mal krake pretegnem do Vojkove. Se vidiva jutri zarana. Ajd
ROSI64 jaz vaju nerada zapuščam, ampak v soboto zvečer imam "dvojni piknik", se pravi, da ne bom šla zgodaj spat, če hočem bit ob 5:oo na Vojkovi moram od doma ob 4:25 najkasneje, brez zajterka in kave ne gre :D , se pravi vstajanje pred četrto. no glede na to, da se je nekoliko ohladilo si bom pa v nedeljo zjutraj vseeno privoščila vsaj še dobro urco spanja. Tako pač razmišljam jaz zase :D .

:wink:
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA