prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 hagar
Samo eno vprašanje glede omenjenih copat boost. Sam sem imel z vsemi tekaškimi copati probleme z žulji na notranji strani stopala ( predvsem pri palcu ), pri čemer mi ni pomagalo niti dvojne nogavice, tekaške nogavice, da sem pred tekom se namazal z mastnimi kremami ipd... ter me samo zanima če omenjen material TECHFIT dejansko preprečuje nastanke žuljev ???
Uporabniški avatar
 skrb
Imel sem podobne težave z žulji podplatu . Tekel sem s copati različnih proizvajalcev : Nike , Mizuno, Saucony , Addidas . Še najbolj mi je ustrezal Mizunov Waverider , ker se podplat pri teku raztegne.
Pri daljših tekih od 30Km se mi je pod palcem na nogi naredil celo krvavi žulj. amenjal sem mnogo modelov , po 2-3 letno , brez pravega uspeha.
Zato mi ustrezajo edino copati Brooks z DNA materialom. Notranjost copata se oblikuje po nogi in zato ne povzroča žuljev . Uporabljam model Glycerin za počasne teke in trening ter Ghost za hitrejše teke in tekmovanja. Zadji maraton sem tekel z modelom host 3h 36 min brez najmanjšega žulja. :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA