- 11 Avg 2013, 10:12
Pa smo že nazaj
Ob 4:50 se nas je na parkirišču pred mojim blokom zbrala 5-torica,
jaz, Simona, pajo, spela* in matko,
kjer smo nadaljevali po Vojkovi do PST. Tam se nam je pridružil še Misho76.
Iz noči se je hitro naredil dan in kmalu smo bili že pod Golovcem, složno skupaj. Čez Golovec so nekateri tekli, drugi hodili, a na Dolenjski smo spet bili vsi skupaj.
Kmalu so se Matkotu začele pojavljati bolečine v peti, zato mu je tempo tudi padel in je začel zaostajati za ostalimi. Za moralno podporo sem tekel z njim, upam, da mu je bilo vsaj malo v pomoč.
V njegovem ritmu sem vztrajal vse do Kosežkega bajerja, a ko je njegov tek postal počasnejši od moje hoje, sem videl, da nima smisla in tako sem rekel speli* pri Koseškem bajerju (tam naju je čakala), da naj ga počaka in ona z njim vztraja. Jaz sem pa šel v lov za ostalimi. Upanja, kljub tempu okrog 5min/km nisem imel, da bi jih do Vojkove sploh še lahko ujel.
Pa sem se zmotil.
Na Celovški dohitim Simono in Misho76-ta,
a pajo-ta tam ni bilo več
končal je v Kosezah, baje zaradi črevesnih problemov.
Škoda
Jaz, Simona, Misho76 smo potem skupaj nadaljevali v počasnem tempu z občasno hojo.
Na Vojkovi naju je zapustil Misho76, jaz in Simona sva pa imela še dodatek do njenega avta in mojega bloka. Tako se je cel krog + dodatek nabral v dolžini 35,24 km
to je pa tudi največja razdalja, ki jo je do sedaj pretekla Simona
Vse čestitke Simona
vztrajna punca, le tako naprej.
Hvala vsem za družbo
in kot vedno rečem, bilo je lepo in lahko je žal tistemu ki ni šel z nami. 

Ob 4:50 se nas je na parkirišču pred mojim blokom zbrala 5-torica,

Iz noči se je hitro naredil dan in kmalu smo bili že pod Golovcem, složno skupaj. Čez Golovec so nekateri tekli, drugi hodili, a na Dolenjski smo spet bili vsi skupaj.
Kmalu so se Matkotu začele pojavljati bolečine v peti, zato mu je tempo tudi padel in je začel zaostajati za ostalimi. Za moralno podporo sem tekel z njim, upam, da mu je bilo vsaj malo v pomoč.

Jaz, Simona, Misho76 smo potem skupaj nadaljevali v počasnem tempu z občasno hojo.

Na Vojkovi naju je zapustil Misho76, jaz in Simona sva pa imela še dodatek do njenega avta in mojega bloka. Tako se je cel krog + dodatek nabral v dolžini 35,24 km

Vse čestitke Simona

Hvala vsem za družbo