prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pa smo že nazaj :laola
Ob 4:50 se nas je na parkirišču pred mojim blokom zbrala 5-torica, :shock: jaz, Simona, pajo, spela* in matko, :clap: kjer smo nadaljevali po Vojkovi do PST. Tam se nam je pridružil še Misho76.
Iz noči se je hitro naredil dan in kmalu smo bili že pod Golovcem, složno skupaj. Čez Golovec so nekateri tekli, drugi hodili, a na Dolenjski smo spet bili vsi skupaj.
Kmalu so se Matkotu začele pojavljati bolečine v peti, zato mu je tempo tudi padel in je začel zaostajati za ostalimi. Za moralno podporo sem tekel z njim, upam, da mu je bilo vsaj malo v pomoč. :D V njegovem ritmu sem vztrajal vse do Kosežkega bajerja, a ko je njegov tek postal počasnejši od moje hoje, sem videl, da nima smisla in tako sem rekel speli* pri Koseškem bajerju (tam naju je čakala), da naj ga počaka in ona z njim vztraja. Jaz sem pa šel v lov za ostalimi. Upanja, kljub tempu okrog 5min/km nisem imel, da bi jih do Vojkove sploh še lahko ujel. :oops: Pa sem se zmotil. :D Na Celovški dohitim Simono in Misho76-ta, :D a pajo-ta tam ni bilo več :( končal je v Kosezah, baje zaradi črevesnih problemov. :( Škoda :--(
Jaz, Simona, Misho76 smo potem skupaj nadaljevali v počasnem tempu z občasno hojo. :D
Na Vojkovi naju je zapustil Misho76, jaz in Simona sva pa imela še dodatek do njenega avta in mojega bloka. Tako se je cel krog + dodatek nabral v dolžini 35,24 km :clap: to je pa tudi največja razdalja, ki jo je do sedaj pretekla Simona :laola

Vse čestitke Simona :clap: :laola vztrajna punca, le tako naprej. :laola

Hvala vsem za družbo :D in kot vedno rečem, bilo je lepo in lahko je žal tistemu ki ni šel z nami. :D
Ni šlo po planu! :? Ostalo je še čisto malo samo sem poslušal telo. Na Litostrojski bi enostavno dobesedno shodil. To pa nočem. :mrgreen: Sem jamral zaradi zgodnjega vstajanja pa sem se zbudil predno me bi me ura zbudila.3:13h! Ostali so hvalili jutranji hlad, ki ga sam nisem preveč občutil. Mogoče trebušne težave krive, da mi je bilo vroče in skok kamor gre še cesar peš že po 1 km. Kar se mi še ni nikoli pripetilo. Družba 1A!!! Upam, da še kdaj brez vseh težav. Ne boste verjeli spet sem dan pred tekom premalo pil. BEBEC navadni!
Bilo je lepo ob petih zjutraj doživeti Ljubljano kako se zbuja iz sobotnega sna. Družba odlična, prava mešanica hitrosti, mladosti, izkušenosti in nesebične solidarnosti. Lepo je bilo tudi srečati Maco in miciM, ki sta tekli v napačni smeri ( :roll: ), samo da bi nas srečali na PST-u.

Moja peta je zdržala tam nekje do Murgl (21 km). Očitno so jo na fiziatriji Fuchs popravili zgolj za polovičko maratona. Pravi spela*, naj reklamiram popravilo, kajti jaz sem ob pregledu zahteval, da lahko spet tečem maratone. :o
Mogoče jutri, pred službo odvijačim mojo levo nogo in jo pošljem priporočeno g. Fuchsu na reklamacijo. :shock: Tam jo verjetno bodo spet ESWT-irali do neskončnosti. :bum: Uboga peta! :(

Zares je na Kosezah moj tek postal počasnejši od Rosijeve hoje, zato je moj zvesti spremljevalec Rosi (Hvala Rosi!), ki me ni hotel pustiti samega na repu naše nedeljske PST skupine, odhitel naprej, mene pa je počakala moja spela* in spremljala do Koseške tržnice.

Tu sem uporabil Urbano in počakal odrešilno avtobusno številko 7, ki me je za 1,20 evra pripeljala do Topniške ulice. Tam sem z lahkotnim tekom naredil še zadnji del današnje tekaške avanture, na ovinku križišča z Vojkovo sem zasledil tudi Simono, ki je s svojim avtom že odhajala domov in mi je v slovo potrobila. Čestitke Simona za najdaljšo pretečeno distanco! :clap:

LPP nedeljska povezava je tokrat bila tako dobra, da sem v cilju pri avtu še čakal na mojo spelo*, ki je u ciljnem sprintu uletela v moj objem čez kakšnih 20 minut. :cmok:

Zdaj sva že doma, nogo namakam v ledeni vodi, upam da bova do Berlina s to mojo peto nekako dosegla konsenz o sodelovanju za obojestransko zadovoljstvo. Spela* predlaga arbitražo! :-- Profesionalna deformacija, ko v službi si zadolžen spremljati odnose s Hrvaško.
Pralni stroj vrti, tekaška oprema se pere, kmalu malica in poldanska siesta. :lauf:

Uživajte v nedelji! :toast:
Oj, tudi midve z maco sva že doma. Krog sva začeli dobro urco kasneje od mene in v kontra smer, da sva srečali sotrpine zgodnjega jutra, ja srečali smo se v Murgljah. Nama je šlo dobro vmes sva še klepetali z ostalimi tekači,.... :D .
Bilo je lepo, vročina kljub kasnejši uri še znosna .
To je bil moj prvi Pst letos in s tem tudi najdaljša razdalja, ki sem jo letos pretekla v kosu.

:wink:
Ja ni kj rečt, luštn je blo :D Zjutraj sem bil presenečen saj sem pričakoval samo Rossija, tam pa cela ekipca petih, itak čaka mene zadnjega palčka :oops: Sori za zamudo, sj sta bli sam dve minutki, bom dal za rundo ob naslednji priliki :toast: Itak pa brez Pajota nismo mogl štartat, a ne :wink:
Tek uizi aeroben, mi je po pravici povedano prou pasal, prvič sem v celoti in brez težav pretekel tudi Golovec, dol je pa sploh letelo. Špelo, ki nas je pustila vse zadaj, ker je bila danes na poživilih :lol: ne vem točno kje sem dohitel, sva jo skupi pičila do Viča. Vmes sva srečala miciM in maco, ki je tako prišla do obljubljene nutele :wink: Tam sva počakala ostale, jzt sm se mal okrepčal. Pajo in Simona sta samo prhnila, se sploh nista ustavljala in sta še čist sveža nadeljevala naskok na PST :wink: Potem sem ju lovil , ju seveda uspešno ujel, mal smo bli skupi, pol sm pa jzt do bajerja na gas stisnu (4:40) in jih tam počakal. Žal se je soborec Pajo potem odločil, da gre raje domov, ker ga je neki stiskalo dol po trebuhu. V oskrbo in spremstvo mi je prepustil Simono in itak, da se nisem branil :lol: Pajo no sikiriki, bo drugič bolš, PST nau nikamor ušel :mrgreen: Kot je že Rossi napisal naju je ujel na Celovški in združno smo jo mahnili novim dogodivščinam naproti. Zdj celo vem kje se nahaja cev z vodo pri vrtičkih v Šiški, hvala Rossi za info. Ker rad zaključke poti odtečem hitro, sem iz Dunajske do Vojkove spet naredu en interval in to je bilo to. Pomahal sem še Rossiju in Simoni, k nista hotla še na kavo, stretching in kući pjevajuči :mrgreen:
Kairos upam, da bo s peto vse ok. Če ne prej se vidimo na busu za Berlin. Simona, čestitke in bravo res, to je to, ta pozitivna trma vse premaga :clap: Pajo ti pa pij, če ne vodo, pa pir pol :lol: Me veseli, da se vas spoznal, tole že kliče po ponovitvi. Aja, na konc se je pa izkazal, da sm bil jzt tist k je še največ čvekal :lol:
Stroj pere že drugo žehto, kosila se mi ne da kuhat, tko, da grem kr na eno pico. In to ta velko. Lep dan vsem še naprej in se vidmo, k se zagledamo. Ajd pol
Še en zelooooo razširjen krog :D

Jutri! Start na Bratov Čebuljev 15. na PST se priklopimo pri mlekarnah ob 5:15. tempo pogovorni. Polona Deželak prvič celoten krog. Ko obkrožimo se odpeljemo do Leskove doline 45,6224°N / 14,4611°E in se povzpnemo na Snežnik 45,5885°N / 14,4476°E http://www.hribi.net/gora/sneznik/26/127 Trenutna ekipa Olga Kantuzer Dezelak, Polona Deželak, Beatrice Hajndlberg's malamtes in moja malenkost.

Če koga zanima lepo vabljen!!
Sem se zložila skupi :oops: , pa še par vrstic od mene.
MiciM me je gnala ko hudič. Ma mora biti ona že na pol mrtva, da jaz ob njej tek preživim.

Bilo je lušno, tik po startu sva ugotovili, da res ne veva, zakaj sva startali od nje in ne lepo odFužinskega gradu, da bi vas ujeli in kontrolirali. No, vsaka izkušnja nekaj stane.

Sva pa, zaradi kontrole in radovednosti,kdo teče s kom :mrgreen: , navili obratno smer od urinega kazalca. Pa sva vas ujeli, Misho, nutela je zakon. Kairosu se je že od daleč videlo, da šepa, me je zanimalo, kako bo zdržal. Zdrži Kairos, reklamacije pa uveljavljaj.

Špela* in Misho sta tako divjala, da sta komaj našla čas za pozdravčke :( , še dobro, da
je bila nutela v zunanjem žepku.

Rosi je itak vedno dobri samaritan, v zadovoljstvo mojega egota nisem bila jaz kriva, tokrat :evil:

Pajo je seveda pojamral nad vročino. Vročino :? Ja, ja, težave :evil:

Simona je vrtela jeziček, da sem komi dohajala in se komaj odlepila od družbice.

Tako, to je sedaj mimo. MiciM me je počastila s kofetkom, pa bezgovim sokom - ah, dobri stari časi, ko sem ga še sama delala. Malo smo se poigrali z njihovo malo kužiko in smo jo odkurili domov. Doma pa, no, ne bom jamrala, dve mački sta me malo nakurili, baje jima zjutraj nisem privoščila svežega mleka. :roll:
Super je blo tole danes, sploh ura začetka. Hvala za družbo Pajotu- dokler je trajalo :x , ter Mishotu in Rosiju za podporo vse do konca. Upam, da ne stakneta prehlada zaradi moje polžje hitrosti :oops:

Namakanje je prav sedlo :roll: , dve ure u mižulah tud :lol: , otroc so itak hujši kt Strojanovi, tko da kuhala nisem, prou sedejo smutiji, mogoče padejo še čalapinke.

P.S: Če v cilju po 35-ih še zavriskam, so še skrite rezerve. :laola :laola , sam mal se morm :argue: sama s sabo :D

Uživam še teden dopusta, tko da bo še kej padl :wink: , pa upam na :wink: še kdaj

Ajde, živijo
krsimona napisal/-a:Super je blo tole danes, sploh ura začetka. Hvala za družbo Pajotu- dokler je trajalo :x , ter Mishotu in Rosiju za podporo vse do konca. Upam, da ne stakneta prehlada zaradi moje polžje hitrosti :oops:

Namakanje je prav sedlo :roll: , dve ure u mižulah tud :lol: , otroc so itak hujši kt Strojanovi, tko da kuhala nisem, prou sedejo smutiji, mogoče padejo še čalapinke.

P.S: Če v cilju po 35-ih še zavriskam, so še skrite rezerve. :laola :laola , sam mal se morm :argue: sama s sabo :D

Uživam še teden dopusta, tko da bo še kej padl :wink: , pa upam na :wink: še kdaj

Ajde, živijo

simona cestitam to mi deli se malo pa bos nasa :laola :laola
Hojca napisal/-a: ...Mene pa v kratkem "popravc" čaka :wink:

Evo, opravljeno :D ...izkoristila dan, ko ni več/še vroče in sem lahko štartala ob "normalno zgodnji uri"...mal pred sedmo :wink: . Začela klasično pri Fužinskem gradu,
nadaljevala v "narobe" smeri, se mi je zdelo, da bo senca Golovca na koncu prišla prav.
Pa še tisti (meni) najbolj neprijeten asfaltni del sem oddelala bolj na začetku. Skratka danes se mi je vse "poklopilo", končno enkrat brez vseh spremljajočih težav :D
Pa še niti (zame) tako zelo počasi ni šlo...skupaj z vsemi postanki in ob hoji čez Golovec (pa tudi kje drugje) se je nabralo 4 ure in 20minut...zadovoljna :D

Ob naslednji priložnosti pa spet v dobri družbi :D , danes pa mi je pasalo tečt sami.
:laola
Vreme in temperature so primerne za kroženje po PST-ju, tako da jutri v petek 17.8. ob 7:00 gremo okoli. Zaenkrat smo trije Marija, Mitko, Yogo.....
Začeli bomo pri Fužinskem gradu, tempo okoli 5:30, bomo pa spustili vzpon na Golovec in šli okoli po ravnem.
Če ima kdo podobne želje, se nam lahko pridruži :D .
  • 1
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA