Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Taka,lepa prireditev, pa nobenega poročila?
Prav škoda bi bilo, če ne bi nihče napisal par besed o tem teku!

Organizatorji se trudijo narediti tradicionalno prireditev, saj je bil letos tek po večletni prekinitvi že v tretje,- če se ne motim.

Proga je ravno prav zahtevna, ima vse elemente gorskega teka - klanec, spust, pa še malo ravnine, da se oddahneš, primerna pa je tudi za začetnike. Dolga je cca.8,5km in ima dve okrepčevalnici z vodo.

Organizatorji prijazni, trudijo se za tekače, saj je v njihovih vrstah tudi precej tekačev z dolgoletnim stažem in vedo, kaj tekači potrebujejo.

Na cilju prava "ohcet" kremšnite, sokovi, voda,sadje ,pivo in radler, naj še kdo reče , da so gorenjci škrti :D , ne manjka pa tudi topli obrok.

Najhitrejše-ši prejmejo pokale, najhitrejši-še po kategorijah pa medalje.

Vsi tekači dobijo tudi veliko pozitivne energije in dobre volje, pa tudi prelep razgled na cilju!

Drugo leto bom verjetno zopet udeleženec, vabim pa tudi vas, ne bo vam žal :D :D

Miro
 daca10
Se strinjam z Mirom, ki je v glavnem že vse napisal.
Bila sem prvič, res pa smo si s Tekaško skupino Jesenice enkrat prej pod vodstvom enega od organizatorjev Frenka Valanta progo že ogledali in pretekli, tako, da smo vedeli, kaj nas čaka. Zato se nas je včeraj kar sedem :laola udelažilo tega lepega teka.
Proga lepa,označena, redarji na vsakem razpotju, poteka večinoma po gozdu in v senci. Na koncu je malo bolj strm vpon na najvišjo točko Tolsti vrh, ki mu sledi kar zahteven spust do koče na Taležu. Tam pa pogostitev kot pravi Miro, kot na ohceti.
Super družba, domače vzdušje, še pridemo!
LP
Uporabniški avatar
 zajc
Včeraj sem tekel iz Lancovega proti Ribnem po Savski cesti in pred štartnim balonom zavil proti Selu. Ne vem kaj sem mislil, da nisem pomislil, da bo tam kakšna tekaška prireditev :oops: Mogoče bi celo poskusil in šel teči.

Čestitke vsem za opravljeno pot :clap:
Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
Teka sem se udeležil prvič in bilo je super. Mislim, da je bil tek zelo lepo organiziran, tudi na samem štartu so podrobno opisali potek same trase, tako da ni bilo bojazni, da bi se kje izgubili :D . Res super organizacija same pohvale tudi z moje strani.
Če kdo najde link do fotografij in rezultatov pa naj ga prosim doda. Tule nekaj fotk moje malenkosti :D
https://www.facebook.com/gregor.bizjak1 ... 539&type=3

L.p.
 Anominan
Tudi jaz prvič na tem teku. Se strinjam s predhodniki, res vse ODLIČNO!
Gregor, lahko označiš ta album, da bo viden vsem?
Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
Anominan napisal/-a:Tudi jaz prvič na tem teku. Se strinjam s predhodniki, res vse ODLIČNO!
Gregor, lahko označiš ta album, da bo viden vsem?

Album je sedaj oznacen tako, da ga lahko vidite vsi.
Je mogoce se kdo zasledil kje o objavljene fotografije fotografov, ki jih je bilo kar nekaj ob progi.
L.p.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA