prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Super je bilo...tokrat odK-Rožila z Alenovskim...najprej sva sprejela sklep, da sedaj ko sva pa sama pa res lahko udariva enega pogovornega...no, saj v bistvu je bil...čeprav vmes je bilo kar nekaj "tihih" kilometrov...le zakaj...hehehehe :lol: (provokatorpress)

Smo imeli pa tudi nekaj prvopristopnikov na "ta daljši" varianti kamor jih je popeljal Pajo...in vsi so prišli nasmejani v cilj... :D :D :D ...bravo... :clap:

Za naslednji teden se res nekaj malega pripravlja...kaj in kako pa bo tudi odvisno od vremena...

...se pišemo in beremo... :D
AVI ali ti ženička postaja čedalje hitrejša v novih supergah ali pa gre sam vedno počasneje. :D Ni bilo napačno včeraj. Določene osebe močno pogrešane. Saj bodo prišle do sape ali pa ne bodo imele določenih težav. :clap:
pajo napisal/-a:AVI ali ti ženička postaja čedalje hitrejša v novih supergah ali pa gre sam vedno počasneje. :D Ni bilo napačno včeraj. Določene osebe močno pogrešane. Saj bodo prišle do sape ali pa ne bodo imele določenih težav. :clap:

Jaz? :oops: Obležala, je bil dopust prenaporen :shock:. Zgleda neka virozica. Danes sem že boljše. Saj si imel dobro družbo :clap: .
pajo napisal/-a:AVI ali ti ženička postaja čedalje hitrejša v novih supergah ali pa gre sam vedno počasneje. :D Ni bilo napačno včeraj. Določene osebe močno pogrešane. Saj bodo prišle do sape ali pa ne bodo imele določenih težav. :clap:

:lol: :lol: Se poznajo nove superge, ne? :lol: :lol: Je še mene presenetila na nočni 10-ki na Bledu...ampak takrat še ni imela novih...hm...hm... :oops: ...sedaj mi ni pa nič jasno... :lol: :lol: :D :D
Rosi to bo šele letelo...hehehehehe....samo jaz se ne grem več te igrice....hehehehehe

Muc itak, da na K-Rožniku vedno dogaja...saj to je K-Rožnik...hehehehehehe...

In če nam bo le vreme naklonjeno se ta torek obeta še en majčkeno poseben K-Rožnik....recimo temu "posebni koruzni K-Rožnik"....

Situacija pa je sledeča...

Za to, da bo posebni, bo poskrbel nekdo, ki bo postal še nekoliko modrejši... Hehehehehe

Da bo koruzni pa pomeni, da bomo obrnili kakšno koruzico...

Vse kar potrebujete oziroma je priporočljivo, da prinesete kakšno palico oziroma nekaj kamor boste "nataknili" koruzico... in to je to. :D :D

Se vidjamo, pišemo in beremo... Juhuhu!!! :D
  • 1
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA