vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 Staša
matjazv napisal/-a:Hojla,

še eden, ki je na prisilnem tekaškem dopustu. Ta nočna mora traja že 10 dni. Mam vnete ahilove tetive in bom aut še vsaj 14 dni. Upam, da v tem času ne bom preveč pridobil na kilaži. Če bo vse po sreči, bom v naslednjem tednu začel s plavanjem, na tek bo pa treba še počakat. Mogoče bi pa na TF-ju ustanovili krožek za ta-kriplaste??

Pa čimprejšnje okrevanje!

MatjazV

MatjavV se bo zredil za eno kilo in prišel iz 58 na 59!
:?
Debelušček!!!
Uporabniški avatar
 MihaPR
evo, jest tud na prisilnem odmoru, razbito koleno, pred domačimi vrati ob koncu današnjega treninga :(
 Ninocka
Miha, to zveni pa kar hudo :? Upam, da ni kaj hujšega. Drži se.
Uporabniški avatar
 miro
Še dobro , da jaz počivam samo zaradi prehlada , no mogoče malo plavam - 1x tedensko in igram košarko 1 šolsko uro , seveda je ob nedeljah blejsko jezero brez svetlobne hitrosti cca 30min,za krog , ki jo pretečeva z Milanom , ki pa tudi zdravi tetive , ampak bo vseeno raztural na kraškem malem maratonu.
Upam , da se bo "krožek" kmalu zmanjšal , oziroma ga bomo ukinili , zaradi pomanjkanja članov.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 mojcej77
Mene pa že tretji dan kuha...
Gripa namreč.
Ma kdo kakšen nasvet, kako čimprej pridet skozi?...Pa tko, da za gvišno skoz prideš, ne da se ti samo zdi, pa greš u štacino, pa si spet pod njeno komando...
Kdaj pa lahko spet tečt začnem?
lp vsem v klubu, pa tut jst si želim da bi nas blo kmalu "nič" članov...

m
Uporabniški avatar
 Tjaša
Staša napisal/-a: MatjavV se bo zredil za eno kilo in prišel iz 58 na 59!
:? Debelušček!!!

Ja, seveda se lahko "ta veliki" :oops: norčujete z 1 kg, nam "ta malim" :evil: pa pomeni 1kg = najmanj 3kg :hello: , in to ful težke :!: :!:

Jaz sem si prisegla, da se ne bom nikoli več spogledovala s 6(0), pa sem v dveh tednih kar fino čez stopila!

S O S
Uporabniški avatar
 lunca
Tjaša, ne se preveč sekirat!

Saj bo kmalu spet pomlad, tvoja poškodba bo sanirana, pa te bo kar vleklo ven in boš aktivna za vse nazaj, ko nisi mogla biti! In ne boš imela nič časa misliti na kile, ki so prišle pozimi, ker bodo ravno tako tudi odšle, še vedela ne boš kdaj! Boš videla! :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
mojcej77 napisal/-a:...Ma kdo kakšen nasvet, kako čimprej pridet skozi?...

Pregovor pravi nekako takole: Ob pravilnem zdravljenju traja en teden, drugače pa sedem dni.

Mojcej77 :wink: , :roll: malo potrpljenja, pa bo..... :wink:

Takla mamo..... (ljudska).....itak :wink: ...
Uporabniški avatar
 pegaz
MihaPR napisal/-a:evo, jest tud na prisilnem odmoru, razbito koleno, pred domačimi vrati ob koncu današnjega treninga :(

Miha, kaka škoda, pa ravno si začel tako lepo napredovat pri teku okol jezera... A si psa sabo uzeu? :roll:

Vsem poškodovanim želim hitrega okrevanja, pa čim manj živciranja vmes. Zadeva je tak: teči znate, izkušnje imate, veste, da se da vse natrenirat: če vam v najslabšem primeru propade spomladanska sezona, mate še vedno jesensko na voljo. Samo pozdravite se prej!
Ane, Barb? ;)

Z vami sočustvuje,
Nadvojvoda "Levo koleno na remontu" Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Barb
Ja GROZA no, tele poškodbe se širjo kot virus :twisted:

Jaz ne vem,al se ob mojih niste mogl nič naučit :roll: :?:

Aja,mogoče pa zdej sočustvujete z mano in mi dajete malo časa,da vas dohitim v formi :wink:

Drugače pa Tjaša,MatjazV in še kdo........ja tko kot je Lunca rekla,saj bo kmalu pomlad.................do takrat se pa skulirajte.........jaz sem to počela kar nekaj mesecev.Preberite še enkrat NEKAJ MESECEV.
Zato prosim vas,vse poškodovane,vzemite si raje zdaj čas treh tednov počitka,kot pa nekaj mesecev.
Ko vas bo že premamilo,da bi šli tečt,se spomnite,kako si je mama šefla zafurala konec tekaške sezone 2004, ker VAS takrat ni poslušala.
Uporabniški avatar
 marathon95
Barb napisal/-a:Ja GROZA no, tele poškodbe se širjo kot virus :twisted:

Jaz ne vem,al se ob mojih niste mogl nič naučit :roll: :?:

Aja,mogoče pa zdej sočustvujete z mano in mi dajete malo časa,da vas dohitim v formi :wink:

Drugače pa Tjaša,MatjazV in še kdo........ja tko kot je Lunca rekla,saj bo kmalu pomlad.................do takrat se pa skulirajte.........jaz sem to počela kar nekaj mesecev.Preberite še enkrat NEKAJ MESECEV.
Zato prosim vas,vse poškodovane,vzemite si raje zdaj čas treh tednov počitka,kot pa nekaj mesecev.
Ko vas bo že premamilo,da bi šli tečt,se spomnite,kako si je mama šefla zafurala konec tekaške sezone 2004, ker VAS takrat ni poslušala.

Je to samosažaljenje :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA