prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tko jzt sm ga že dons oddelu :D Okol Golovca po Dolenjski in Litijski (Rakovnik, Moste, Štepanjc, Fužine) in nazaj na PST. Štartal eno uro kasneje :arrow: okoli 6, ker sem vedel, da bom sam in se mi ni nikamor mudilo. Ker sem tekel prvič v kontra smeri in okoli Golovca, mi je bilo kot, da sem odkril PST na novo :lol: Zjutraj je bilo kar frišno in posledično sem vsaj 5x moral oddtočit :oops: Najlepši prizor je bila meglica, ki se je vlekla po Koseškem bajerju, na vodi pa dva laboda in po moje nekaj gosk (ker za race so bile definitivno prevelike). V Murglah in Fužinah sem se malo okrepčal. 2x srečal kompanijo TF (yogo, marija, mitko), ki je štartala ob 7 pri Fužinskem gradu (na začetku Peruzzijeve in na koncu moje poti tik pred Vojkovo). Celo pot sem poskušal držati tempo vedno pod 6:00 in sem zelo vesel, ker mi je tudi uspelo :arrow: total 5:38 8) Nabralo se je malo manj kot 35 km v času 3h 17min :mrgreen: Zdajle pa še počakam, da stroj opere, obesim cote in grem direkt v Laguno na sproščanje mišic v vodi :D
@Simona, pajo, Rossi, želim lep, prijeten in dober tek jutri. Vidmo k zagledamo. Ajd pol
Pridem na Vojkovo ob 5:00, oziroma 10 minut prej na parking pred mini marketom.
Imam popravni od prošle nedelje, ampak tudi tokrat bom imel Urbano s sabo, če bo spet potrebna čarobna formula: "Na sedmico pri Koseški tržnici" :bum: . spela* ima delovno nedeljo, :hack:, mogoče se nam kljub temu pridruži. Gremo spela*! :lauf:
Ta PST je bil priprava za maraton zato smo ga odtekli brez Golovca, kar nam je malo podaljšalo traso. Zato smo zaključek priredili, tako da je razdalja ostala ista 33,4 km :D .
Povprečni tempo je bil 5:18, kar je bilo malo hitreje od planiranega.
Verjetno je to zasluga Renate, ki je bila prava samopostrežba na kolesu :clap:
Na PST v Šiški in Jaršah nekaj kopljejo tako da so potrebni krajši obvozi.
Edina poznana faca, ki smo jo srečali je bil Misho :clap:
Kairos napisal/-a:Pridem na Vojkovo ob 5:00, oziroma 10 minut prej na parking pred mini marketom.
Imam popravni od prošle nedelje, ampak tudi tokrat bom imel Urbano s sabo, če bo spet potrebna čarobna formula: "Na sedmico pri Koseški tržnici" :bum: . spela* ima delovno nedeljo, :hack:, mogoče se nam kljub temu pridruži. Gremo spela*! :lauf:

A boš lahko tekel kljub poškodbi :?: :?: Jaz ti žal ne bom mogel delat družbe, ker se bom držal tempa krsimone, ker sem tako obljubil.
ROSI64 napisal/-a:
Kairos napisal/-a:Pridem na Vojkovo ob 5:00, oziroma 10 minut prej na parking pred mini marketom.

A boš lahko tekel kljub poškodbi :?: :?: Jaz ti žal ne bom mogel delat družbe, ker se bom držal tempa krsimone, ker sem tako obljubil.

Bom držala pesti Kairos, da ti rata in ne da bi te odvračala...ampak če si slučajno zjutraj premisliš...z Marjano, Pajotom in mogoče še kom (katero) štartamo 6:50 na Dolgem mostu (parkirišče pred Agrotehniko)...potem pa smer Livada in nazaj proti Koseškemu...kakih 15km z možnostjo podaljšanja seveda..tempo :arrow: : ni da bi govoril :wink: ...al pa še kdo, seveda :D
Bom držala pesti za vas. :laola

Mene je danes videlo Gradiško jezero, sem oddelala svojih 6 krogecov in jutri imam tekaški počitek.

Uživajte, jutra so krasna, prijetno hladna, malo megličasta, med žvrgolenjem ptičkov.... :clap:
Nočno - jutranji podaljšani PST v dolžini 37,48 km :D

Naj začnem na koncu :D bučna pita je bila izvrstna :D hvala krsimona :clap: :clap:
Start ob 4:50 h :lauf: pred mojim blokom na Vojkovi cesti; jaz, krsimona, spela*, Kairos :D nadaljujemo do PST in po njem v smeri Fužin. Tečemo skupaj, malo naprej od Fužinskega gradu nas dohiti šef PST-ja zajc, :shock: skupaj nadaljujemo do pod Golovca, kjer se s krsimono odločiva, da obkroživa Golovec in s tem podaljšava dolžino za dobra 2 km. Na Livadi potem srečamo; vilazalo, pajota, hojco in Marjano, slednji dve obrneta in nadaljujeta z nama proti Viču. Na Viču dohitimo še spelo* in Kairosa. Složno nadaljujemo skupaj do Vojkove ceste.

Vse pohvale in čestitke krsimoni za nov dolžinski rekord, držala je enakomeren tempo od začetka do konca :clap: :clap: čestitke Marjani, ker je spet začela migat :clap: (baje je naredila več kot 20 km) :clap: čestitke Kairosu, da se je zmenil :argue: z nogo, da mu je dovolila narediti 35 km :clap: :clap: speli*, da je realizirala sanje in se zbudila na PST-ju :wink: :lol: :lol: hojci in Marjani, da sta nam delali družbo do Vojkove ceste :clap: hvala za družbo vsem, lepo je teči z vami :clap: :clap:
Hvala vsem vam, ki ste verjeli vame!

Uspelo mi je, tretji avgustovski poskus da v celoti pretečem PST se je zmagovalno končal.

V prijetni družbi dragih ljudi, somišljenikov, ki jim ni problem vstati ob štirih zjutraj in pred peto uro začeti magično idilično kroženje okrog zaspanega mesta.

2.8. mi je uspelo preteč zgolj petnajst kilometrov (nočni tek), 11.8 smo čarobno mejo dvignili na celih 28 km, danes pa mi je uspelo preteči 35 km in v celoti zaključiti krog okrog Ljubljane! Malen korak za človeštvo, velika fizična in psihološka zmaga za mene.

Ko se po dveh spodrsljajih moraš spet znova spopasti s samim sabo, svojo notranostjo in zmožnostima svojega telesa, si vedno v dilemi: Ali se bo tokrat agonija neuspeha podaljšala v prihodnost, ali jo mogoče bomo prekinili in začeli nov miselni cikel?

Vesel pa sem ne samo zaradi sebe samega, ampak veliko več zaradi veselja vseh vas kateri iskreno podoživljate moje probleme in se veselite enako mojih kot tudi svojih uspehov. spela* je tudi zadnjič pretekla celoten krog kot danes in je bila vesela, danes pa je zaradi mojega uspeha vesela na kvadrat! :heart

Torej iskrene čestitke vsem, uživajte v nedelji in radi se imejte.

Kairos
Najprej bi rada čestitala mojemu Kairosu, :heart ki mu je uspelo premagati samega sebe in po neuspelem poskusu prejšnji teden znova zbrati voljo, da se znova poda na PST - in tokrat Pot tudi uspešno konča! :clap:

Jaz sem imela to noč čudne, a zelo realistične sanje: da tečem in tečem v družbi TF-jevcev, potem so naenkrat pred mano brandenburška vrata (sicer ZELO podobna spomeniku na novih Žalah), jaz pa si mislim, o, kako hitro, pa saj sploh še nisem utrujena. V sanjah kar tečem dalje, sem že na PST, malo pred Golovcem nas dohiti zajc, :laola (brez njega ni PST-ja), no, tečem dalje, potem pa se počasi zbudim - in glej, no, v resnici tečem po PST! :shock:
In ne samo to, samo en polmaraton je treba preteči, pa bom že okrog! :shock:

Je kar fino, ko prvih 15 km "prešpricaš", ker začneš teči tako zgodaj, da še zase ne veš. Naslednjih 20 pa potem v klepetu (ko se spela* zbudi, začne govoriti, prej ne) hitro mine. :D

Kairos napisal/-a:V prijetni družbi dragih ljudi, somišljenikov, ki jim ni problem vstati ob štirih zjutraj in pred peto uro začeti magično idilično kroženje okrog zaspanega mesta.

Khm ... to je relativno. :-- Je bil pa to definitivno najtežji del današnjega teka. Tista ta prava kriza - ko to premagaš, lahko tudi PST pretečeš. :lol:
ROSI64 napisal/-a: Na Livadi potem srečamo; vilazalo, pajota, hojco in Marjano, slednji dve obrneta in nadaljujeta z nama proti Viču. Na Viču dohitimo še spelo* in Kairosa. Složno nadaljujemo skupaj do Vojkove ceste.

Moj namen je bil sicer v Kosezah obrnit nazaj, ampak dobra družba potegne :D In še kako žal bi mi bilo, če bi se obrnila, kajti priti na cilj skupaj z zmagovalci PST-ja je res posebno doživetje. Čestitke vsem, posebej pa Kairosu :clap: :cast: za osebno zmago in Simoni :clap: :cast1: za najdaljšo do sedaj pretečeno razdaljo. Pa hvala Simoni za odlično pecivo in za prevoz nazaj na Dolgi most :laola
V primerjavi z včerajšnjim dnem, je bila zgleda dons prav gužva na PST - ju :wink: Jp, mi je kar malo žal, ampak dons sta bila mulca, ki sta prišla sinoči z morja po dveh mesecih, v planu :arrow: jutranje crklanje :D
@kairos, me veseli, da si spamtoval peto in ji dal vedeti kdo je šef :wink:
@simona, sploh nisem dvomil. Ne vem pa za pecivo, žal ne morem komentirati, bo treba probat ob priliki :wink:
@špela, temu se reče prehod na višji nivo, nirvana in katarza hkrati :lol:
Vsem pa velja, bravo, čestitke za današnje užitke in osebne zmage :clap:
Kairos napisal/-a:
Vesel pa sem ne samo zaradi sebe samega, ampak veliko več zaradi veselja vseh vas kateri iskreno podoživljate moje probleme in se veselite enako mojih kot tudi svojih uspehov.

Kairos

Vesela sem zate zelo, čeprav ti tega ne morem povedati v živo (ker ne tečem :( ) Lepo, da se kripl bataljon manjša, pa če tudi le za enega člana ;).
  • 1
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA