prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Ja ker ni bilo drugih najavljenih, se pravi, so imeli druge obveznosti, sva jo z Matevžem v počasnem tempu ubrala že mal pred četrto. Tečeva tko počasi, Matevž razlaga, zakaj ni včeraj krožil okoli Brda, ko prideva na ta prvi klanec, kjer je že dobr pihalo in reče:"kaj k bi midva tole do vrha odšprintala, tko mal za moč." In sva res. Mislim, bl on k jaz. Težko je edin na onem klancu pr 3 km določit kdaj je vrh; pri meni je bil že zlo hitr. Do ta prvega mostička sva potem mal lovila prejšnji normaln pulz, do ta drugega sva se pa spet ujela in ko pogledam na uro je šlo spet pod 4 minutami. No, na koncu sva zaključila luštn krog v 42 minutah, ampak to za trening menda sploh ni tko dobr. Sam kaj k smo tko hitri, je rekel Matevž. Ampak naju ni motilo da bi po teku spila, zdaj že skor tradicionalnega temnega. Na prihodnja kroženja!
Uporabniški avatar
 lojzeP
več kot očitno je, da se bom moral do nadaljnega iti okoli Brda skrivalnice, kajti zgorajomenjenemu in podobnim rezultatom niti približno nisem konkurenčen - mislim, živi norci :shock: - in to januarja
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vidim, da se je pol pozišen že začel.
Lahko skoraj z veliko zagotovostjo trdim, da bom naslednji teden v torek tekel okoli Brda, tako da se mi lahko kdo pridruži.Štartal bom pa cirka ob 15.30 popoldne, če seveda koga zanima.Sedaj je že čas da se dodaja malce večja brzina.Aleš, Matevž če sta interesenta lahko eno tako izi udarmo podobno današnjemu času, ki ste ga dosegli.Ker v Sežani mora pa letet kot sneta sekira na škrge :o :lol: .
Če pa bo pred Sežano še kakšen mali maraton v bližini bomo pa probal še tja letet, če bo dan za to.
Vua letos bo pa noro okoli Brda že vidim.Letos pa če bo kolikor toliko lepo vreme bomo pa lahko na vsakem treningu leteli pod 40minut krog in to redno.Bomo našpileni kot tisti kozli na pivu :lol: :lol: :wink: iz Laškega.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Matokc
Tud jest sm dons krožu okrog Brda, samo sem morav bit mav bl zgoden, tko da smo se zgrešl za kaksne 10 min. Upam ,da se vidmo drugič! Vidm, da se vam skoz bol mudi na ta temnga! :D
Uporabniški avatar
 milan
Ja drug teden pa bom jaz tudi prišel na en mal bolj počasen krog.
A se dobimo ob 4h?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Milan lahko se dobimo v torek popoldne, če ti odgovarja ob 4 popoldne.
Če je pa kdo za kak hiter krog prej al pa pol naj se pa javi, da gremo zopet mal na leden škrge :lol: :lol: .To bojo pljuča prepucana bolj kot pa če bi bronhi jedli.
Na koncu bomo z lahkoto rekli "oko Brda lakše se diše, tecite oko našeg Brda!".
Čakam na odgovor, ker imam v torek popoldne čas in bi rad malce škrge spucal :lol: :lol: :oops: :oops: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 milan
Hm, jaz sem imel v mislih sredo, v torek ne morem.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja še zmeraj velja za današnji trening tek danes popoldne.Še prej skočim na Jošta, da macle oživim popldanski utrip :lol: :wink: , potem pa poletimo pe naokoli okoli Brda če je kdo interesento.Ker bo konec tedna tek rekord na Šmarno goro je treba dobiti malce filinga za to.
Se vidimo popoldne kdor je za, lahko tako za en ali dva izzi kroga :lol: :wink: .Obljubim ker bom že na Jošta probal malce škrge prevetriti :lol: :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 ales
Jutri, standardni četrtek, ura 15.30 za en krog okoli Brda. Še kdo?
Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz tudi, samo bi vsaj za enih 6km podaljšal. Mogoče pa celo na 2 kroga pa eno temno :D (Laško, ne bejbo)
Uporabniški avatar
 ales
Celo mal pred pol sem bil na štartu. Lojzetov avto je sameval, celo listek nam je napisal...in ker Matevža ni bilo od nikoder, sem se sam zapodil ob ograji. Na S strani sneg, malo je tudi naletaval, do tretjega km zelooo počasi(tkole se pokažejo vsi km med tednom...), no ampak od mostka naprej trije kilometri tm okoli 4.00. Mal pred koncem ujel Lojzeta in sva v prav pomirjujočem tempu zaključila krog. V brunarici skor nisva imela časa pit, tolk časa je že minilo od zadnje analize. Četrtkanje rulz!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Prav fino je bilo spet naredit en krog okoli dragega nam Brda :D

sem že napovedal, da se bom do nadaljnega malo skrival, zato sem tudi Aleša pustil "na suhem", in štartal solo. še dobro, da me je ujel, sicer bi se še bolj smilil sam sebi ... :oops:

moč Brunarice je spet prišla na svoj račun 8) - še dobro, da sva morala precej kmalu domov, sicer stavam in podobnim aktivnostim nikoli konca ...
Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz sem pa žal do šestih na enem sestanku sedel (od enih) in na koncu še za nalizo ni bilo prave volje :(
Uporabniški avatar
 ales
Tko ko običajno:jutri v četrtek, ob 16.00 tek okoli Brda.
Uporabniški avatar
 lojzeP
računica z mano se tokrat :nono: ne izgrede :-((

glede analize je pa vse možno ..... :D
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA