prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
spela* napisal/-a: Če boste tekli v tej vročini, pazite nase! Ker bi vas rada videla naslednjič, ko pridem na Golado! Jusufa pa tokrat raje pustite doma in ga zaprite v hladno klet.

8) Upošteval sem tvoj nasvet in oranžnega slona zaklenil v hladno klet. :) Lahko povem iz prve roke, da obožujem tek v vročini. ;) Ni potrebe po ogrevanju, sklepi so gibčni, mišice ne zategnjene. V gozdu je prijetno in vse polno srnic. 8) Ok, potrebuješ vodo za splakovanje ust ob pogovornem tempu. :) V primeru tempa "tišina" in dihanju samo skozi nos tudi voda ni nujna.
Čas kroženja je bil zelo spodoben. 8)
Edina slaba stran teka v toplem vremenu je postopek ohlajanja po teku, kjer bi zelo prav prišel kakšen tolmun Iške. ;) Drugih slabosti včeraj nisem zaznal. :D
Sedaj pa le glej spela*, da kmalu prideš na Golado in nas vidiš. Saj veš, cesta je polna pasti in nevarnosti. :twisted:

lp, Jusuf (dobro oznojen)
Pozdrav!

Moja malenkost bo jutri manjkala na Goladi. :) Razlogov je več in jih ne bom našteval. :twisted: Lahko vam le zaželim prijetno tekanje kjer vas že bodo premamili tekaški copati. :P
Kako bo v naslednjem tednu z menoj bomo še videli. :D
Srečno!

Lp, oranzni slon

p.s.: spela* eto spet bo mimo teden, ko se ne bomo videli na teku. ;)
Dragi oranžni_slon!

Upam, da vzrok tvoje odsotnosti ni to, da si še vedno v kleti, kamor te je zaklenil Jusuf!
Lepo, da si se oglasil, ker nas je že skrbelo zate.
Na Goladi sem pa jaz vsak teden! A niste rekli, da je to stanje duha?

Lep pozdrav!

spela*
Pozdrav!
spela* napisal/-a:Upam, da vzrok tvoje odsotnosti ni to, da si še vedno v kleti, kamor te je zaklenil Jusuf!

Evo, vidiš to je en lep primer kaj storijo dobri nameni in nasveti. :P Še vedno sem v hladni kleti. ;) No, vsaj internete mi je dal, da mi ni dolgčas. :)

spela* napisal/-a: Lepo, da si se oglasil, ker nas je že skrbelo zate.

Saj te (vas) lahko še vedno skrbi. :twisted:

spela* napisal/-a: Na Goladi sem pa jaz vsak teden! A niste rekli, da je to stanje duha?

Ja, ja, ampak ravno zadnjič si nekaj pisarila, da bi nas (me) rada videla živega. Ali je v igri kakšen plakat z mojo sliko v stilu "Wanted!"?

Lp, oranzni_slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Moja malenkost bo jutri manjkala na Goladi. :) Razlogov je več in jih ne bom našteval. :twisted: Lahko vam le zaželim prijetno tekanje kjer vas že bodo premamili tekaški copati. :P
Kako bo v naslednjem tednu z menoj bomo še videli. :D
Srečno!

Lp, oranzni slon

p.s.: spela* eto spet bo mimo teden, ko se ne bomo videli na teku. ;)

Počasi ne boš smel več imeti izgovorov. Prva sobota v mesecu novembru se bliža :wink:
spela* napisal/-a:
Vreme napisal/-a: Prva sobota v mesecu novembru se bliža :wink:

Prva? 2. novembra? A nisi imel v mislih druge? :?:
(Ja, vem, da bo prva sobota prišla prej kot druga, ampak ... )

Špela hvala, seveda je bila mišljena druga sobota!!!
Pozdrav!
Vreme napisal/-a:Počasi ne boš smel več imeti izgovorov. Prva sobota v mesecu novembru se bliža :wink:

He, he, izgovorov ni. :) Je le višja slia. :D
Hvala za opozorilo. :) Bom imel v mislih. ;)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!
oranzni_slon napisal/-a:He, he, izgovorov ni. :) Je le višja slia. :D ...

:D Danes sem imel randi z "višjo silo". :twisted: Očitno je mili pogled zadostoval, da je dala komando: "Golada na bo!" ;) :D
Torej, v četrtek ob 1700 na običajnem mestu. Kakor vedno gremo "levo". ;) :P

Lp, oranzni slon
Jusuf napisal/-a:Hoj!
p.s.: Konc sveta bo! ;) Pegaz se je oglasil na forumu. :D

Najdražji moji,

Po vseh peripetijah je naš sklenil, da ima polhen kufer ravninske Kranjske monotonije in da mu manjka en dober suport grup. Sej LojzeP v sredo vztraja na Brdu in včasih se celo po naključju srečava na kakšni ravninski križanki, ampak povem vam, ni ga čez Golado.
Tako zelo se mi je kolcnilo po vas, da sem sklenil, da priznam:
- Sem Pegaz in sem Goladoholik!
- Vsi: Zdraaavooo, Peegaaaz!

Smer? Ni važna.
Vreme? Zanemarljiv podatek.
Hitrost? Samo ena je možna - tista, ki bo izvedljiva, in nobena druga.

V četrtek ob 17h se namalam na štartu (upam, da je še vedno na koncu GD).
Mam lasten prevoz, tako da prosim obvestite stanovalce, da odstranijo svoje ljubljenčke, smetnjake in drevesa s cestišča, če jim želijo dobro.
It's showtime!

Aa, kompanjero! Vidim, spremljaš ti LM13, a?

Vsem maham do skorajšnjega snidenja in vam želim Lep let,
Vaš najdeni

Pegaz :)
Hoj!
pegaz napisal/-a: ... snip, snip, ... Hitrost? Samo ena je možna - tista, ki bo izvedljiva, in nobena druga. ... snip, snip, ...

:) Olala, tole je potem delo zame. :twisted: Me prav zanima ali so imela srečanja z Lojzom kakšen pozitiven učinek. ;) :)

Lp, Jusuf
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:V četrtek ob 17h se namalam na štartu (upam, da je še vedno na koncu GD).

Ja, na običajnem mestu. Stopnice so se tam prav lepo usidrale in se jim ne hodi nikamor. :D

pegaz napisal/-a:Aa, kompanjero! Vidim, spremljaš ti LM13, a?

He, he, dobro ti veš kaj jaz spremljam! ;)

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA