Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
Moja najljubša tekma v letu. Super proga, ki gre prvo polovico rahlo navzgor v drugem delu pa se po isti poti vrača nazaj. Je prijetno hladna in poteka skoraj celo pot v senci. Pa tudi potoček ob poti pripomore k hlajenju :D
Vsa leta kar hodim na to prireditev sem bil zelo zadovoljen, razen letos so si organizatorji privoščili nekaj spodrsljajev. Otroke, ki bi morali teči na 500m so poslali na progo 1000m pa tudi štart za odrasle so kar malo po svoje prestavljali. Upam, da ga prihodnje leto ne bodo tako lomili. Škoda bi bilo, da bi tako lep tek prišel na slab glas.
Še nekaj fotografij: https://www.facebook.com/media/set/?set ... c7bd51c757

Se vidimo prihodnje leto!!!
 tekac 007
Ja zelo lepa tekma v lepem okolju pa prekrasno vreme.........no ja dve napaki pa vendarle.....zamik starta, ki ni bil točen, ter spiker pa prava katastrofa......
Uporabniški avatar
 miro
Ja, jaz pa še vedno nimam, "dobljenih" točk iz teka v skupnih rezultatih :-(
Višja sila? :-)

Lp!
Uporabniški avatar
 miro
Ups, spregledal sem, da točke v skupni razvrstitvi po kategorijah, sploh še niso "potalane" zadnji upošteveni tek je olimpijski....
:oops:
Lp!
Uporabniški avatar
 miro
Vencelj, nisem mislil samo "jelendola", mislil sem skupne rezultate gorenjskega pokala - meni kaže samo osem tekov, zadnji vpis je olimpijski tek- ne vem, ali imam kaj narobe s "strojem" :D :oops:
Lp
 Cedron
miro napisal/-a:Vencelj, nisem mislil samo "jelendola", mislil sem skupne rezultate gorenjskega pokala - meni kaže samo osem tekov, zadnji vpis je olimpijski tek- ne vem, ali imam kaj narobe s "strojem" :D :oops:
Lp

F5 zna pomagat...

lp
Uporabniški avatar
 miro
"mozila" mi kaže še vedno samo osem tekov, eksplorer pa mi je pokazal vseh devet. Bom moral nekaj narediti s programom, sam nisem ravno neki računalniški strokovnjak!
Cedron hvala za nasvet, bom poiskušal uporabiti :oops:

Lp
Miro
 Laura
Pozdravljeni,
Moje ime je Laura in delam diplomsko nalogo na temo nordijska hoja. S klikom na spodnjo povezavo, lahko rešite spletno anketo in pomagate pri ustvarjanju diplome. :D

Povezava do strani:
https://wwja sjaw.1ka.si/a/26633

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA