hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 vencelj
Kopirano z http://www.turni.si/
"Zupančič in Teraž sta danes opavila z dolgo etapo od Aljaževega doma v Vratih do Vršiča, kjer sta se odločila prespati."

"Jutri bosta ob 4h nadaljevala z Vršiča na Jalovec in Špičko, pri izviru Soče bosta med 8. in 9. uro."
Uporabniški avatar
 Dule
Tudi moj velik poklon Marjanu :cast: Držim pesti da mu uspe narediti pot po željah in da nebo kakšne poškodbe. Srečno :laola

ps Jožko tebe pa prosim če lahko javljaš kdaj približno boste pričakovali Marjana na Petrovem brdu, ker bi ga šel rad pozdravit če mi bo časovno zneslo :!:
 Jožko
Marjan prihaja v naše kraje, če bo vse po sreči bo danes spal na planini Razor in jutri naprej čez prelepe gore nad Baško Grapo. Graparski kerlci ga bomo počakali in ga spremljali do Porezna :D Dejmo Marjan srečno :D
 milk
Jožko napisal/-a:Marjan prihaja v naše kraje, če bo vse po sreči bo danes spal na planini Razor in jutri naprej čez prelepe gore nad Baško Grapo. Graparski kerlci ga bomo počakali in ga spremljali do Porezna :D Dejmo Marjan srečno :D

Kdaj približno ga pričakujete na Poreznu, mogoče pridem tudi jaz. Šel bi od Petrovega brda do Porezna in poskusil tudi snemati s kamero in GO-PRO. Upam, da bo vreme in čas v katerem bo na tem delu poti to dopuščal.
Marjan je danes v spremstvu Mirka Janjatoviča opravil z Jalovcem, se spustil v Trento in nadaljeval na Prehodavce, kjer se je pridružila Špela Zupan. Mirko je zaključil na Bogatinu, Špela pa ga je spremljala do Koče pri Krnskih jezerih. Tu je Špelo zamenjal Jure Šuligoj, ki je je Marjana spremljal na Krn. Sedaj Marjan napreduje proti Koči na planini Razor.
Uporabniški avatar
 zz topka
Glih, ko sem si že rekla, da so najbrž danes na pavzi, ker so pozabili marele vzet s sabo, :--
so se vendarle oglasili, seveda da so v laufu. :laola
copy paste iz Turni.si: Marjan in Jure sta ob 10h krenila v deževen dan s planine Razor na Vogel ter proti Rodici in Črni prsti.
Marjan je bil ob 19 h v Bolnici Franji. Plan ima, da pride do polnoči v Idrijo. Od polnoči do dveh bo spal, ob dveh štarta proti Golakom, kjer ga bosta spremljala Davidom Semič in Ožbej Marc.

Kaj več kako je bilo na Črni prsti in Baški grapi bodo pa poročali Graparski kerlci. :)
Uporabniški avatar
 gams
Če bo vse vredu ga počakam jutri na Colu potem pa ga spremljam do Razdrtega!!!

"Srečni so tisti, ki imajo sanje, še srečnejši pa tisti, ki so se pripravljeni potruditi, da le te uresničijo!"
 JennyB
Iz Idrije naj bi ga spremljal tudi Jošt, jaz pa pridem na Čaven in grem verjetno do Cola. Očitno bomo pisana druščina!
Uporabniški avatar
 gams
Okoli 09.00 ure je po zadnjih podatkih pred Mrzlo Rupo. Ima bolečine v nogi tako da trenutno le hodi. Če kdo pozna kakšnega, da mu opravi masažo, bi bila dobrodošla in prosi za njo. Najlažji dostopi pri koči na Čavnu, Predmeja ali Col! Tel:041496933
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA