Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

muc napisal/-a:Eno vprašanjce...kam pa nakažem štartnino?
Pri prijavi sem namreč dobil "položnico" od društva ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC in to za 15 eur, čeprav sem prijavil ALL inclusive varianto? :D

Tnx za odgovor...see yaa :wink:

Evo Muc ...kopirano iz TF-jeve prijavne strani... :D

"Vsi, ki ste se prijavili v paketu tudi za nočni tek morate obvezno izpolniti tudi prijavo na strani Nočni tek !

Le plačilo opravite v okviru TF prijave in nato bomo mi posredovali podatke o plačilu naprej, da bo zabeleženo tudi na strani Nočnega teka!"
AVI napisal/-a:
muc napisal/-a:Eno vprašanjce...kam pa nakažem štartnino?
Pri prijavi sem namreč dobil "položnico" od društva ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC in to za 15 eur, čeprav sem prijavil ALL inclusive varianto? :D

Tnx za odgovor...see yaa :wink:

Evo Muc ...kopirano iz TF-jeve prijavne strani... :D

"Vsi, ki ste se prijavili v paketu tudi za nočni tek morate obvezno izpolniti tudi prijavo na strani Nočni tek !

Le plačilo opravite v okviru TF prijave in nato bomo mi posredovali podatke o plačilu naprej, da bo zabeleženo tudi na strani Nočnega teka!"

Ups :shock: ...se vidi, da sem z mislimi še na plaži haha...tnx :wink:
MatjazV napisal/-a:Hoj,
pridemo na piknik pa še mal pofotkamo. Nočne 10-ke sem se odpovedal, ker imam druge načrte.

Se vidimo,
Matjaž

Škoda Matjaž, jaz sem pa želel manj zaostati za tabo kot v Kranjski.
tae napisal/-a:
MatjazV napisal/-a:Hoj,
pridemo na piknik pa še mal pofotkamo. Nočne 10-ke sem se odpovedal, ker imam druge načrte.

Se vidimo,
Matjaž

Škoda Matjaž, jaz sem pa želel manj zaostati za tabo kot v Kranjski.

Tae, nič bat. Priložnosti bo še veliko, pa tud prav veliko dela ne boš imel, ker nimam več nobene hitrosti :)

Matjaž
Živio,

glede na pomembnost dogodka ob 10 obletnici TF :arrow: Žal moram opravičiti svoj izostanek na pikniku, saj sem trenutno kar 1200 km oddaljen od Vrhnike, vračam pa se šele v nedeljo zvečer. :wink:

Skratka, lepo vas pozdravljam iz Ohrida in vam obenem želim čim lepše druženje. :D

Se vidimo, ko se zagledamo (Matej Jethro Press). :wink:
Jaz imam pa pripombo na organizatorja nočnega teka!

Startnino sva plačala že prejšnji teden, kljukice ob najinem imenu pa ni! Na to sem opozorila organizatorja, nazaj pa dobila splošen mail, češ da naj s sabo prinesemo potrdilo o plačilu.
Pišuka, če že organiziraš nek tek, a je tako težko preveriti na račun, kdo je plačal in kdo ne? :evil:

P. S. Pa da ne bi o tem, da bi se spodobilo, če bi mi kdo odgovoril na mail ... :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA