Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 miro
Ali bo zagotovo tudi za spremljevalce brezplačno kopanje? Iz razpisa tega ni razvidno.
Zakaj so objavljene starostne kategorije, če pokale dobijo le prvo uvrščeni v ženski in moški kategoriji?
No, ne glede na vprašanja pridem na Ptuj iz katerega imam lepe tekaške spomine :)
Miro
Uporabniški avatar
 Miroslav
miro napisal/-a:Ali bo zagotovo tudi za spremljevalce brezplačno kopanje? Iz razpisa tega ni razvidno.
Zakaj so objavljene starostne kategorije, če pokale dobijo le prvo uvrščeni v ženski in moški kategoriji?
No, ne glede na vprašanja pridem na Ptuj iz katerega imam lepe tekaške spomine :)
Miro

Spremljevalci gredo ravno tako od zadaj noter poleg tekmovalcev, od tam pa imajo prost dostop do bazenov.
:wink:
Po kategorijah dobijo medalje, koliko se spomnim. Vsaj na polmaratonu.
Vreme pa imamo lepo rezervirano, tako, da se splača priti.
:D
Uporabniški avatar
 RoKo
Vedno znova se čudim in globoko spoštujem tiste, ki se po sobotnem potikanju iz Celja v Logarsko podajo v nedeljo zjutraj na Ptujski polmaraton. Kapo dol. :laola
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
RoKo povabljen si zraven, da poizkusiš :lol:
Edini cilj je, da prideš v cilj in to čimprej :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
Zlo počas sem se matral na Jaski, pa je musklfiber prišel za mano danes. Ponavadi po Logarski nisem za nobeno rabo. Hvala za vabilo, ko ne bom več imel volje za Logarsko vsekakor pridem na Ptuj.
Uporabniški avatar
 jegart
Tudi spremljevalci se na Ptuju lahko kopajo. Kopanje za vse tekače in spremljevalce je v zunanjih bazenih. Po kategorijah pa je objavljeno zato, ker so kategorije na pet let. V vsaki kategoriji dobijo prvi trije medalje.
 urošm
Če kljukica ob imenu na seznamu prijavljenih pomeni, da je startnina plačana, zakaj je pri mojem imenu ni? Na TTR sem jo nakazal včeraj dopoldne. Se mi pa zdi, da nisem edini, saj je kljukic sorazmerno malo.
Uporabniški avatar
 tabonir
urošm napisal/-a:Če kljukica ob imenu na seznamu prijavljenih pomeni, da je startnina plačana, zakaj je pri mojem imenu ni? Na TTR sem jo nakazal včeraj dopoldne. Se mi pa zdi, da nisem edini, saj je kljukic sorazmerno malo.

Ne, nisi edini! Vse kaže, da so neažurni pri potrjevanju predplačil.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA