Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

S Kairosom sva prišla ob koncu piknika, pogledat navzoče. Takoj sva opazila, da nekdo manjka - tako da, Vreme, veš, da smo vaju pogrešali! :!:
Ostal je še kos torte, jaz sem vzela en grižljaj, preostalo pa že kdo drug. :D

Na teku je bilo zelo temno. Bilo mi je žal, da nimam s sabo lučke. A tudi jaz sem pričakovala, da bo bolj osvetljeno, a Vrhnika je bila potopljena v temo. :shock: Ko smo šli pred tekom en krog zaogrevanje, smo se skoraj izgubii. :shock: Tae, nisi pa bil edini s svetilko, malo za mano je tekel še en tekač z lučko, in to nisi bil ti. :mrgreen:

Druga moteča stvar je bila prevelika gneča za to progo. Na več mestih je bila proga široka meter in pol, tako da smo v prvem krogu nekajkrat dejansko hodili, ne tekli, ker ni bilo prostora. Kasneje je bilo že lažje. Tudi moji časi to potrjujejo, prvi krog je bil daleč najpočasnejši.

S svojim tekom sem glede na vse te pogoje kar zadovoljna. Na koncu sem osvojila 4. mesto v kategoriji (lahko se spet vpišem v taetovo lestvico, samo jo moram najprej izbrskati iz arhiva!). 3. pa je bila Avijeva Andreja - čestitke, draga Andreja, to ti je super uspelo! :clap:

Lepo vas je bilo videti! :D
ero napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Meni se žal ni izšlo ( že ponoči sem bil redni gost WC-ja, čez dan pa tudi, žal ni bilo kaj bolje :twisted: ). Upam,da je kdo pojedel moj kos torte. Izgleda-la je super. :laola
Upam,da se bo izšlo za 20. obletnico :mrgreen:

Žal mi je, smo vaju pogrešali.

Izšlo se bo pa že prej. Recimo na prednovoletnem srečanju TF 2013 ;)

V resnici se bo izšlo še prej. Recimo na Sladkih6 :wink:
Juhuhu vse najboljše in najlepše TF-ju!!! :laola
Luštno smo se imeli na Vrhniki, čeprav bi vseeno pričakoval kakšen tekaški obraz več na TF pikniku...vse pohvale pa seveda Karmen & ostalim, ki so pomagali pri organizaciji! :clap:
Piknik kot se šika...torta pa samo še pika na I...nč čudnega, da je zvečer na nočni 10-tki TF-ju tolk "letel" haha :lol:
Tek po Vrhniki sicer ful lep ampak sem imel tudi sam težave, ker je bila osvetlitev bolj slaba...sploh prvi krog, potem vse naslednje si že približno vedel kaj te čaka pod nogami.
Je bilo pa potem v tretjem in četrtem krogu na nekaterih delih res malo težje prehitevanje zaradi ozkih delov trase, zato sorry, če sem koga nehote presenetil od zadaj. :wink:
Na podelitvi smo TF-jevci pobrali, kar zajeten kupček nagrad, zato bravo, bravo vsem!!! :clap:
Lepo je videt vesele in nasmejane obraze! :D
Na koncu še obvezen čvek v odlični družbi...in ura je bila tik, tak noč. :lol:

Uživajte...see yaa 8)

p.s.
Bravo seveda tudi "borcem" za tek iz LJ do Vrhnike! :clap:
Na prizorišče smo jaz, Boštjan in MIha prispeli 3 ure pred tekom, tako da smo pravočasno dvignili vrečke in tudi popili radler pod šotorom, kjer ste bili TFjevci. Potem smo postali lačni in obiskali pekarno čez cesto. Višnjeve piroške so bile dobre, no se mi je potem med tekom pošteno spahovalo.
Sam tek se je začel počasi, tipanje v temi, hoja skozi most, previdno v prvem krogu, da ne naletim na kakšen robnik...
No, je bilo kar v redu, tudi rezultat spodbuden...dve minuti hitreje kot na Bledu, nato pa čudovito vzdušje pred podelitvijo, ogled rezultatov, obvezno pivo in domov. Se vidimo na naslednjem teku.
Super fino fajn in mega luštn je blo :laola Tok smo čvekal, da sploh ni čudn, da se je v nedeljo dež dol ulil :lol: Še 1x čestitke vsem za dosežene rezultate :clap: Baje so bli člani TF skoz neki na stopničkah :arrow: ene je celo ujelo nepripravljene :wink: Upam pa, da se ob naslednji priložnosti zbere več ljudi. Udeležba je bila glede na velikost foruma in število članov, resnično nizka (če ne že nižja od nizkega) :?
Bodte fajn, se vidmo k se zagledamo. Ajd pol, Mišo
Fajn je blo, čeprav tokrat bolj na kratko. :)

Hvala Erotu, Karmen in vsem ostalim ki se trudijo v dobro TF!! :laola

Pa še čestitke vsem našim sopničkarjem!! :clap: :clap:

P.S.: Kar nekaj forumašev smo pogrešali! Upam da nas bo naslednje leto več! ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA