Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

:D

Rajko za odlično še manjka kakšna oznaka, je pa dobro označena. Če pot poznaš še preveč dobro, se pa markacist težko postavi v vlogo pohodnika, ki je prvič na poti. Že iz Sladkega vrha proti Sirku je velika neznanka odkar je skopan jarek. No v soboto je bil suh, danes pa verjetno ni več.potem od Sirka čez travnik, na cesti je oznaka, nato doli v grapi v zaraščenem. In tako naprej...... Zato vsakemu, ki se poda na pot prvič toplo priporočam opis poti, ki je res odličen, obstaja pa tudi GPS sled, torej Dexi pripomočkov dovolj. Škoda ker si tako hiter, drugače bi se našel tudi kak vodnik :lol: Je pa Šentiljska prijetna z Arijem ali brez. Mi je bilo kar dolgčas, sedaj ko sem se ga navadil, Zdravku pa je manjkal adrenalin. Moja trinajsta ponovitev, uradno osma.
Nekaj že mora bit....
Dexi čestitke za odločitev :clap: Ti samo vzami GPS sled, ki je obljavljena na spletni strani planinskega društva, pa se nimaš kaj za bat :--

Semjul moram ti povedati, da je do Sirka pot čisto normalno označena. Samo vidva sta očitno že kar pri travniku pičila navzgor. Bi morala še malo dalje do table kjer je oznaka za kmetijo Sirk, vračati pa seje potrebno potem po isti poti, ne po pašniku, kot je bilo včasih. Tu se je pot spremenila, predvsem zaradi bikov ki se pasejo za ograjo. :mrgreen:
Jaz sem perajt. Karta je sprintana, GPS sled je naložena na telefon (sicer še tega nisem nikol uporabljal :oops: ), zadnja rezerva pa še opis poti.
Vreme če kje zalutam te pa pokličem :lol:

V četrtek zjutraj ko svane pa na pot, pa ka bo bo :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA