prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

;-) Jaz grem zdaj (!) nenačrtovano na ... 'višinske priprave'. ;-)
A če se jutri domov ne vrnemo prepozno, se vama v soboto zjutraj pridružim na tekaškem raziskovanju Ljubljanskega Barja.
ROSI64 napisal/-a:
pajo napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Mogoče pa ne bova sama, mogoče pa dobiva še žensko družbo :wink:

Dobro samo gasa. :FO:

Ja če pride dekline bo šlo kar hiter, :lauf: bom jaz šibkejši člen :oops: :oops:

Uff, tolk zanimivih predlogov za 1.9.2013. Kam? :oops: Ups, nekateri greste v soboto.
ROSI64 napisal/-a:
krsimona napisal/-a:Uff, tolk zanimivih predlogov za 1.9.2013. Kam? :oops: Ups, nekateri greste v soboto.

V soboto na J del Ljubljane, v nedeljo pa na V del :D Km bo pa oba dneva približno enako :oops: :wink:

v soboto je J del hm kje je to ,v nedeljo pa V hm kje pa to :D
flying eagle napisal/-a:se pravi da pr dolgem mostu zacnete ....kero uro pa

Vse lepo piše :wink:
Forrest napisal/-a:V soboto 31.8. načrtujem en dolg trening tek s štartom ob 7:00 na Viču(pri tabli PST 0km).Če ima kdo željo popestriti svoj trening,je vljudno vabljen.Razdalja ustreza krogu PST-ja.
Trasa je zanimiva,razgibana(brez skrbi,tudi nadomestek Golovca se bo našel),sam trening pa vključuje tudi brezplačen ogled Ljubljanice,srn in ostale golazni :lol: .
Na 16.in 24.km je odprt Mercator(za vse žejne,lačne) in možnost prevoza v Ljubljano z urbana kartico (za vse onemogle :-- ).
Pa še trasa http://www.endomondo.com/routes/236457489 -možnost modifikacij.
Vljudno vabljeni.
Tilcara napisal/-a:Jaz tudi razmišljam, ampak jaz bi raje začela bolj zgodaj, ob 6. zjutraj. Kaj pravite? Mi gre cel dopoldan.

Zaradi mene ni problem. :D Lahko pa nastane problem zaradi Indi, če ne bo pogledala TF-ja. :roll:

Indi napisal/-a:;-) Jaz grem zdaj (!) nenačrtovano na ... 'višinske priprave'. ;-)
A če se jutri domov ne vrnemo prepozno, se vama v soboto zjutraj pridružim na tekaškem raziskovanju Ljubljanskega Barja.
Forrest napisal/-a:Jaz štartam ob 7h,ker prej ne morem(prevoz do Viča).
@Tilcara,kasnejši štart se da prav lepo nadoknaditi s tempom :twisted: .
Tako ostane kakšna ura dopoldneva še za druge stvari.

Forrest, to poletje sem bolj pavzirala, tako, da s tempom ne bi nič kompenzirala. Z veseljem grem kdaj drugič, tokrat je pa bolje, da odtečem sama eno malo krajšo in zgodnejšo :wink: Uživajte :D
Danes je bila na križišču med Dolenjsko cesto in Peruzzijevo ulico prometna nesreča. Nekdo se je z avtom zaletel v drevo. Omenjam zato, ker bi bil lahko jaz tam, na pločniku, če bi šel nekaj ur prej. Pred leti se je zgodilo, da se je nekdo zaletel v semafor na Šmartinski cesti ob katerem sem stal nekaj minut prej. Ponovno sem se začel zavedati, da je življenje kratko in da ga je treba uživati na polno.

V glavnem, na PST je spet živahno, tekačev nepričakovano veliko, verjetno zaradi toplega vremena.

Pogrešam znane obraze ampak upam, da se mi boste kmalu pridružili.
  • 1
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA