prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Bilo je super, tempo prilagodljiv, trasa zelo razgibana, toda v tempu, ki smo ga imeli je bila proga oz tempo pogovorni.
Kot sem obljubil na koncu palačinke in :beer: :toast: , hvala staršem za palačinke. :wink:
Upam, da bo Denis prilimal gps pot.
Skupinska fotka:

Slika

Iz leve proti desni:Grega, Denis, Fric, Lado, Blaž, Tone in Igor. Čepim jaz, sedi pa Roman.
Nasljednjič ni šefa in bomo dirkali, ko mačke ni doma... :lol: :twisted: :twisted:
Torkova druženja so se tokrat podala na Grintovec. Nekateri smo šli le navijati, najbolj pogumni pa so se spopadli z Grintovško strmino in peklensko vročino.

Barve TTD so branili:

Lado Kveder, čas: 1:53 :clap:

Slika

Bojan Galin, čas: 2:00:38 :clap:

Slika

Denis Sitar, čas: 2:00:49 :clap: (Z Bojanom ciljni sprint :lol: )

Slika

In Zvone Keperl, čas: 2:13 :clap:

Slika

Torkovci, čestitke !! :laola :clap:
Bom pa jaz malo spesnil, da šefe ne bo rekel, če njega ni, ni pa nič napisano :twisted: .
Bilo je vroče kot "ps" iz tolmunčka še vedno ni vode :evil: Galinov Bojči navijal v klance.
Družili smo se Denis, Fric, Darko, Bojan, Igor, Mare in jaz, ter nejžnješi spol Barby, Tinkara in Marinka.
Ker je bilo tako vroče smo odšli Darko, Igor in jaz še malo zaplavati v Kam. Bistrico! :twisted: :lol:
Danes nov vročinski valj ampak Marinka, Bojan G.,Igor,Tomaž in moja malenkost se nismo ustrašil, to je bil moj prvi tek po Grintovcu in po poškodbi narta, zato nisem upal izivati usode in sem obrnil v Stahovici......in res je bilo to pametna odločitev, čeprav sem žalostno gledal ko smo se ločili......se vidmo...
Moj drugi tek po Grintovcu, zato odtekel krajšo varianto, nard še malo moti pa vseeno se ne dam. Vroče ni bilo ampak soparno ko pes, zato sklepam da nas je več teklo na takratki kot na dolgi progi. Tomažu čestitke za super čas 1:12,00, pa opravičilo ker me ni ujel, ker spizdil na krajšo pot.
:lol: :lol: Hehe, tokrat sem res lovil namišljenega tekača, ampak trening je bil pa odličen. :lol: :lol:

Da še napišemo kdo vse je bil. Družili smo se Darko, Igor, Tone, Marinka,Tinkara, Klemen, Lado in jaz, se vidimo v torek. :wink:
Danes se je poznalo da gredo dopusti proti koncu pa še temperatura ravno pravšnja za tek. Družilo se nas je 16 kom.....Jelka,Marinka,Tinkara,Barbi,Tone,Drago,Zvone, Klemen, BojanG.,Tomaž, Grega F.,Darko, Sebo, Fricko, Denis in moja malenkost. Prvi cilju v času 1:06,22 ostali nekaj minut kasneje. Za tako dober čas je zahvala hitrega začetka Klemna in Tomaža kasneje pa tempa Sebota na koncu pa mene in Frickota. kRASEN TRENING....se vidmo....
Roman, Tone, Drago, Marinka na takratki....na ta dolgi pa Fricko 1:03,40 nov rekord proge, za njim moja malenkost 1:04,31, nato Klemen 1:06,00, pa nekaj minut za njim Denis, Tomaž, Darko, Barbi, Skalar in Zvone, res prava dirka še danes me tetiva boli kot svina. Nekaj je bilo govora za soboto neka varianta za TRIGLAV in okolica, stvar dogovora in vremena.......se vidmo,
Uf tale torek pa prava katastrofa polovica nas je bila poškodovanih pravi kripelj bataljon. Na druženju smo smo bili; Sebo, Tomaž, Darko, Zvone, Denis, Fricko, Bojan G, Drago, Tone, Marinka in jaz. Že drugi torek zaporedoma nas je kontroliral šef števila dve Olson seveda na kolesu.....se vidmo če bo ahilova in križ v kaj boljšem stanju...
Po prijetnem kramljanju na startu se je takoj na začetku teka ulilo kot iz škafa. Marinka je ubrnila v Stranjah, Drago in Roman kot ubežnika odtekla ta kratko, kar smo storili tudi ostali: Zvone, Fricko in jaz. Tomaž jo je ucvrl še na Primoža. Naj omenim to soboto se ženi naš stalni član druženja DARKO, če koga zanima civilna poroka bo na Kamniški občini ob12:15 uri, cervena pa ob 18 uri v Stranjski cerkvi.....se vidmo...
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA