Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a: http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... -mimo.html

Novo:
:arrow: zadeva je sedaj obravnavana kot "lumboishialgija";
:arrow: dobil dve novi škatli naklofena z nasvetom, naj pazim, da se ne preobremenjujem. Kako bo to šlo v službi, si še ne predstavljam :roll: ;
:arrow: sem v čakalni vrsti za fizioterapijo, lahko traja mesec ali več...;
Uporabniški avatar
 dexi27
vencelj napisal/-a:
vencelj napisal/-a: http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... -mimo.html

Novo:
:arrow: zadeva je sedaj obravnavana kot "lumboishialgija";
:arrow: dobil dve novi škatli naklofena z nasvetom, naj pazim, da se ne preobremenjujem. Kako bo to šlo v službi, si še ne predstavljam :roll: ;
:arrow: sem v čakalni vrsti za fizioterapijo, lahko traja mesec ali več...;

@Vencelj, ne da ti pametujem ampak čim prej si zrihtaj slikanje z MR, potem pa dobrega fizioterapevta, da ti odpravi vzrok bolečin...
Žal tu naš zdravstveni sistem ni prava rešitev za tebe :roll:
Uporabniški avatar
 vencelj
dexi27 napisal/-a:
Žal tu naš zdravstveni sistem ni prava rešitev za tebe :roll:

Verjetno res. Saj niti nimam velikih pričakovanj, če bi jih imel, bi šel k zdravniku že lani septembra. Obnašajo se tako, kot da jim kradeš iz žepa... :x . Sedaj z naklofeni zdravim bolečine, ki sploh niso diagnosticirane, potem bom zdravil stranske posledice zdravljenja z naklofeni...gotof sem... :bum:

Samoplačništvo pa lahko postane prekleto draga zadeva.
Uporabniški avatar
 dexi27
Napotnico za MR boš že sprosil pri svojem zdravniku, sploh ker se ti zadeva ponavlja. Ko boš mel sliko pa bo lahko fizioterapevt, ki ima izkušnje s tovrstnimi poškodbami učinkovito saniral zadevo. No ker gre za išias, bo že vsak fiziterapevt vedo da je težava v predelu L5-S1 vretenc. Gre samo za to, da se ugotovi kako velika je ta tažava.

Fizioterapija sicer ni tako poceni, vendar se splača verjemi.
Uporabniški avatar
 vencelj
dexi27 napisal/-a:Napotnico za MR boš že sprosil pri svojem zdravniku...

Moj sodelavec je bil na MR, čakal je 5 mesecev, drugi je prijavljen in čaka že dva meseca ter še ne ve, kdaj bo prišel na vrsto...

Kot sem predvideval, sedaj grem na fizioterapijo (začnem 9.septembra), v omari pa imam dve novi škatli naklofena.
Takle mamo...
Uporabniški avatar
 dexi27
vencelj napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Napotnico za MR boš že sprosil pri svojem zdravniku...

Moj sodelavec je bil na MR, čakal je 5 mesecev, drugi je prijavljen in čaka že dva meseca ter še ne ve, kdaj bo prišel na vrsto...

V Fontani v MB prideš na vrsto v treh tednih z napotnico. Vem, da ti ni najbližje a vseeno 8)
Uporabniški avatar
 vencelj
Zdaj sem "v kolesju", bom počakal, kaj mi bo prinesla dogovorjena fizioterapija, potem pa... :?:
Bom še poročal, vem pa, da je samo stiskati zobe in brez ukrepanja upati, da bo bolje, ena velika napaka :!: Itak moramo stalno paziti, kako sedimo, kako dvigamo bremena itd., a potem v obdobju, ko je vse OK., na to pozabimo, včasih pa je napačen gib dovolj.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA