Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 M_ap
MihaPR če sm jst slab si pol i guess užalu tle pol foruma :shock: Sicer pa ti povem u pondelk kok sm meu cajt okol jezera, tokrat bom šou pa na ful! Tistih 24min nism šou glih na podiranje časa! Če pa ti tok treniraš sam tek k si napisu, poj pa ne vem :lol: A če se zadihaš pomen, da nimaš kondicije... to me zanima... to te ne razumem... če laufaš dost na ful pol se dihanje in utrip logično povišata :lol: Da prideš čez Golovc dvakrat trikrat, to ni noben problem, sam men se ne da laufat več kot eno uro in grem čez pa domov! Mi ni tak užitek, da bi glih teku 2 uri :? Poj raj zvečer še kkšn drug šport zalaufam...pa ne mislm tistga k vi mislte :wink: :lol:

Sicer pa fajn treniri naprej, pa ne govort da mam slab čas, ker za toliko kolikor tečem jaz je to odlično ne samo dobro... pomoje če bi se resno lotu, bi zlahka pršu na 20min in manj... sm pač uztrajen če hočm neki doseč! 8)
Uporabniški avatar
 Fotr
M_ap napisal/-a:...Sicer pa ti povem u pondelk kok sm meu cajt okol jezera, tokrat bom šou pa na ful! Tistih 24min nism šou glih na podiranje časa!

Posluš, ti M_ap apti nm potihm reku, gdj boš u ker ur boš napregu da boš čimbl hitr šu, da teppršl drukat zate, pade ja nau baba hitrš šva, kma zdj najbl hitr okol jezra lauf pa cajt. čeuš povedu, gdj boš rinu okol pa po ker cest a po bližnc a čist po obal, bo pršu vs gorensk del foruma za hitrga desca drukat, da nau baba rekord meva. Tolk mormo pa že skp držat, sej vidm, da sti en vrhunsk laufr pa daboš u pondelk nov rekord mu. Točn reč gdaj boš rekord postavlu, da ns bo več pa še priče uš mu. Kr vidmo te kjo boš na ful ruknu, pa mn morš jt kokr 16 minut dauš babo napajsu. Drgač spa zanč, če nauš pod 16 šu, pa da se poj nauš več hvalu, čeuš mn k pa ona laufu. No nauš tko zanč, sj mi komj kj čez 20 zmormo, ti spa sigurn bolš. Povj uro, gdaj boš šu na ful, da mo pršl drukat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
MihaPR če sm jst slab si pol i guess užalu tle pol foruma Sicer pa ti povem u pondelk kok sm meu cajt okol jezera, tokrat bom šou pa na ful! Tistih 24min nism šou glih na podiranje časa! Če pa ti tok treniraš sam tek k si napisu, poj pa ne vem Laughing A če se zadihaš pomen, da nimaš kondicije... to me zanima... to te ne razumem... če laufaš dost na ful pol se dihanje in utrip logično povišata Laughing Da prideš čez Golovc dvakrat trikrat, to ni noben problem, sam men se ne da laufat več kot eno uro in grem čez pa domov! Mi ni tak užitek, da bi glih teku 2 uri Confused Poj raj zvečer še kkšn drug šport zalaufam...pa ne mislm tistga k vi mislte Wink Laughing

Sicer pa fajn treniri naprej, pa ne govort da mam slab čas, ker za toliko kolikor tečem jaz je to odlično ne samo dobro... pomoje če bi se resno lotu, bi zlahka pršu na 20min in manj... sm pač uztrajen če hočm neki doseč! Cool

SlikaSlika
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
 M_ap
Hehe Fotr... bom povedu če bom teku kej tga viknd, nč še ni dorečen... k sm se pustu sprovocirat :lol:

Tale Mihec je pa ostal brez besed vidm :roll: ... tm ene smeškote lima, pa misl kaj mi je povedu (LOL)... ti si misl kar hočš :lol:
Skratka tm si nalimu da bi me benu al kako... haha... zakaj??? :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Hooooooooooooj :D :D ,

uspel mi je nov rekord okoli Blejskega jezera in sicer 5:58 (New WR). :o :o ..... in to brez kakšnega posebnega naprezanja...

Ampak, kakšna škoda, tik pred burnimi ovacijami navdušene publike.... JE PA URA ZAZVONILA :cry:
Uporabniški avatar
 Fotr
M_ap napisal/-a:Hehe Fotr... bom povedu če bom teku kej tga viknd, nč še ni dorečen... k sm se pustu sprovocirat :lol:

A zdej sp scagou kgre zares. Sm mislu daušše veseu, da boš mu ene priče, da en naujo rekl, da sse zmislu. Sm mislu, da boš tole pograbu zobem rokam, da mo usi vidl, da maš rekord. Zdj pa krnnkrt nč. A ti mau ns tleleke nategvaš. kdo tbo pa vrjeu, če naš mu nobenga kbo zravn kontrolirou, pa cajt meru, pa gledou po ker pot boš šu. se viš dt Miha že ene table kaže. Dej dokaž, da s norc za laufane, sj vem, da ohko rekord odlaufaš. povej kdaj, da naujo babe rekle, da sej kdo zvagou al pa ds scagou al pa še kj hujšga, da sse uhvače!
Uporabniški avatar
 Barb
A divjal bomo :laola ,okol jezera :juhuhu:
A spet se bom mogla z Natašo devat,al kva :cry:
Ah Nataša sej veš,da takrat sem ti pustla,zato ker sem vedla,da se ti gre za rekord,....sam sem ti pa pol na Fotrovem teku duplo vrnla, a ne :lol: ...z absolutno v konkurenci.

A se že kej veseliš, kako bova divjale spet okol jezera,pa mal bova ovinke pulagale,a ne......uuuuu,pa še dobr motiv mava :P

Zdej pa šibam trenirat,....ker tokrat ti pa ne bom pustla :evil:
Uporabniški avatar
 M_ap
Joj Fotr :wink: veš da ne prbijam :lol: ni to moj namen :wink: drgač pa grem takoj laufat, k bom pršu na Bled.... sam problem je k ne vem kako ke pridt če nimam avta... pa še učit se je treba velik :evil: Torej kar se tiče rekorda, hvala k me podpiraš, sam tok hitr pa res ne bom mogu... ene 20 da mi znese pa sm srečen 8) Bomo vidl kok bom do lj maratona napredoval... če pridem na 16min okol jezera, loh tečem 21km poj ene 1h25min :lol: 8) :D Sam itak ne bom nč laufu k se dvigne temperatura nad nulo!
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, nene, tlele na forumu smo lahka sam tisti k tečemo polmaraton pod 1:15:00, pa še to majo dovoljenje za pisanje samo tisti, k majo rezultate redno pod 1:05:00. Slabo, slabo :twisted:
Uporabniški avatar
 bosin
To ni več res ! V kateri forum pa sem jaz to zašel?? Nočna mora!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ej Bosin to je forum 8) polnočna zora 8) .
Ki jo lahko samo tako obvladaš, da prideš na eno gut analiziz u naš rum imenovano brunarico.Ampak seveda prej moraš odteči še ne điro okoli Brda.Pol ti majko šefla pokaže strečing sedaj na žalost samo telepatsko.
Drugače je to zelo dobro izvedla pred nami vsemi :lol: :lol: , tako nam je bilo takoj jasno, kaj to pomeni rili strečing.
No ja sedaj bojo pa lahko pisali samo še forumaši, ki pretečjo 21km v času tam nekje 59minut 50sekund do 59minut 52sekund.
To pa bo huda varianta, vanzemeljska.
U dijom mijo sedaj smo pa malo s teme ušli se men zdi al kako!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Fotr
bosin napisal/-a:To ni več res ! V kateri forum pa sem jaz to zašel?? Nočna mora!

Bosin, koliko časa pa ti tečeš en krog okoli Blejskega jezera? Ali mogoče, če si slučajno meril čas, koliko znaša tvoj najhitrejši tek, se pravi rekord, okoli Blejskega jezera?
Uporabniški avatar
 M_ap
MihaPR napisal/-a:hm, nene, tlele na forumu smo lahka sam tisti k tečemo polmaraton pod 1:15:00, pa še to majo dovoljenje za pisanje samo tisti, k majo rezultate redno pod 1:05:00. Slabo, slabo :twisted:

Kot običajno si pihnu mimo :twisted: :lol: Pa brez zamere :wink: Če pa tok dobr laufaš, kapo dol!

Jutr bom mogoče pihnu okol jezera... če bom utegnu :?:
Uporabniški avatar
 MihaPR
eh, 20 minut ne bos pihnu ampak se bos vleku :twisted:
Uporabniški avatar
 M_ap
Hehe Miha, midva se pa ne ujameva kajneda :wink: Veš zakaj sm to napisu, da jo bom pihnu :wink: Ker bo pihal k pr norcih so rekl 8) Hehe... 8)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA