Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Nobenega odziva z včerajšnega teka.
Pa je bil prav lep, profesionalno izveden z mnogo prijaznimi prostovoljci. Bil je tudi mednaroden - iz Hrvaške je bil sigurno Milorad,pa verjetno še kdo, pa tudi iz katere druge države.
Škoda, ker se blejski hotelirji ne znajo vklučiti v promocijo prireditve, ter tako tudi privabiti kakšnega tekača več na prireditev!

Organizatorji so se potrudili, bilo je kar lepo število tekačev, dve okrepčevalnice na progi (mogoče malo preveč skupaj, mogoče pogojeno s prostorom) dobro zložene, tudi v cilju dovolj vode, sadja, sladkarij, tudi moderator je bil neumoren....

Mislim, da ima mali blejski maraton prihodnost in bo vsako leto več tekačev, sploh če bodo organizatorji ostali pri zmerni startnini :D
Še rezultati: http://www.timingljubljana.si/rezultati ... 2349&tip=B
Uporabniški avatar
 Radolca
Bilo je prijetno.
Vreme prav luštno, v primerjavi z prejšnjimi leti, ko nas je utrujala sopara :(
Tale tek je nekaj posebnega. Tretino udeležencev poznanih, s katerimi lahko takoj navežeš debato, preostanek pa takih, katerih še nikoli srečal. Za razliko od ostalih tekem, predvsem lokalnih, nakaterih vsakega že na videz poznam.
To je bila moja prva polovička po lanskem LM 8)
Kot je že miro napisal, sta bili osvežilni postajo ponesrečeno skupaj, če bi bila druga na Mlinem, kjer smo štartali, bi bilo bolje :D ampak to je bilo samo moje videnje tega in ne kritika. Letos so od velike Zake pa do izhoda na makadam pod vilo, zaprli polovico ceste. Me je prav prijetno presenetilo.
Organizacija v redu. Prijavil sem se s čipom, pa sem v darilni vrečki, ki je bila v redu založena za zahtevano štartnino, dobil še tistega za enkratno uporabo.
V nadaljevanju pridem vsako leto, dokler me bodo kolena držala :lol:
Uporabniški avatar
 miciM
Ja, res je , bilo je lepo, kar nekaj znanih obrazov.
Okrepčevalnice založene, samo za nas na 6km je bila tista na sredini proge kar malo daleč pri vročini,ki je bila v prvem krogu prisotna, drugače super :clap: .
Zmotilo me je samo to, da je bilo treba po kremšnito na drug konec jezera, kar je pomenilo, da smo tudi prizorišče zapustili malo prej kot bi ga drugače. :( .

:wink:
 kbk
...madonca, v športnem društvu Marmor Hotavlje nimamo le lepih tekačev... imamo tudi hitre!!! čestitamo in pozdravljamo. :clap: :clap: :clap:
 no.vo
Super tek, organizacija!

Le o gledalcih/obiskovalcih bi se dal govorit :evil:

Eni mislijo da je cela pot njihova in da se ni treba vsaj mal umaknit tekačem (takrat ko je tekma), eni s svojimi komentarji živcirajo in namerno žalijo ljudi, se kregajo z njimi, jih pošiljajo v... Žalost! Sem že večkrat tekel v tujini, pa kej takega nisem doživu nikjer.

Škoda :?
Uporabniški avatar
 Arabo
Strinjam se z prejšnjimi komentarji, da sta bili okrepčevalnici malo nerodno postavljeni, kot je napisal Radolca, sem jo tudi jaz pričakoval na štartu....

Drugače pa je bila organizacija glede na to, da je promet (razen dela proge) odprt za pešce in kolesarje v redu.
 spela*
no.vo napisal/-a:Super tek, organizacija!

Eni mislijo da je cela pot njihova in da se ni treba vsaj mal umaknit tekačem

V bistvu se jim res ni treba, če je proga odprta za vse. Stvar organizatorja, da poskrbi, da je proga prosta.
Uporabniški avatar
 vrtnica23
spela* napisal/-a:
no.vo napisal/-a:Super tek, organizacija!

Eni mislijo da je cela pot njihova in da se ni treba vsaj mal umaknit tekačem

V bistvu se jim res ni treba, če je proga odprta za vse. Stvar organizatorja, da poskrbi, da je proga prosta.

Vseeno ne vem, zakaj se je tako težko premakniti za tiste pol metra levo/desno, če vidiš tekača :roll: Jaz bi to naredila čisto avtomatsko, ne zato ker bi se morala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA