prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 MišaMiš
Osebno sem trenutno zelo, zelo razočarana nad tem modelom ure, ki ga imam tudi sama. Mislim, da moja naslednja ura ne bo znamke Garmin.
Žal, meni ne meri pravilno tempa, se kar ustavi umes, če tečem ponoči je sploh zmešan tempo totalno. Ravnokar sem prišla iz teka in mi je ura kar ugasnila, čeprav je bila baterija napolnjena...zdaj pa se že 20 min ukvarjam s tem, kako bom zaslon prižgala nazaj. USBja mi sploh ne zazna več, tudi če ga utaknem z adapterjem v vtičnico se ne zgodi nič.
Imam pa to uro približno eno leto.

V aplikaciji myGarmin sem jo že vse posodobila, ima vse tiste neke programe za na računalnik, ki naj bi pripomogli k posodabljanju opreme..nič ne pomaga.

Zelo,zelo razočarana. Glede na denar, ki sem ga dala za to uro....mi je žal nakupa.

LP, MM
Uporabniški avatar
 spitzpark
Daj jo resetiraj...in sicer eno od tipk držiš mislim da 10 sekund, sem pozabil kero (morda "light"), poglej na googlu. Pri moji ženi je bilo isto.
Uporabniški avatar
 aljosa
Meni je forerunner 110 hr prejšnji mesec po 11. mesecih dobrega delovanja crknil.
Kljub polni bateriji se je izklopil in ni ga bilo mogoče več spraviti v pogon (resetiranje, polnjenje,...).
Uveljavljal sem garancijo in so mi dali novega. Če mi še ta crkne, upam da mi bo v času
garancij. Za ta denar, bi pričakoval kakovostnejšo uro.
Uporabniški avatar
 MišaMiš
Še kar se mi noče prižgat.

Bom probala resetirat. Sumim, da tudi ta USB kabel za polnjenje ne deluje kot bi moral. No, pa saj problem ni v tem, problem je ta, da sem jaz za to uro plačala preveč, da bi mi sedaj crkovala in bila zanič. Imam jo pa isto eno leto-prej delala čisto ok, zdaj imam že dva tedna probleme.

LP, MM
Uporabniški avatar
 MišaMiš
Ok. Sem ga usposobila, da je zdaj prižgan nazaj. Garancija mi je potekla en mesec nazaj, saj je bila poprej leto dni lastnik moja sestra.
Upam, da bo zdržal en cajt brez raznih problemov. Za vsak slučaj si bom kupila nov USB napajalnik.

Najlepša hvala vam vsem za nasvete, super ste, forumaši! :clap:

LP, MM
 Skokicaa
no, po pol leta ''normalnega'' delovanja, sem tudi pri moji uri opazila slabosti..da o povezavi z računalnikom ne govorim..satelite mi išče čedalje bolj dolgo, tudi pri razdalji nevem kaj ga mede...prej pa sem uro priklopila na računalnik, se mi je ugasnila, zdaj pa se neče več prižgat, kljub napolnjeni bateriji..če mi ga bo tkole biksala, bom tudi jaz nazaj nesla, dokler je še v garanciji.. sem imela prevelika pričakovanja glede ure :(
Uporabniški avatar
 mac
Pozdrav

No večinoma nekaj pripomb čez ta model, kaj pa glas tistih, ki vam ura dela brez problemov?

Zanima me tudi kako je z zaznavanjem satelitov v gozdu pri tem modelu?

Hvala in lp
 Slavi
Hej :)
Z garminom 110 brez večjih težav sodelujeva že dobri dve leti. :D Sicer sem ga pred kake pol leta poslala na servis, kjer so mi zamenjali polnilno postajo in sedaj je z njim vse v redu. Urca povsem zadovolji moje rekreativne tekaške potrebe, dokaj natančno izmeri pretečeno razdaljo, nariše zemljevid, tudi v gozdu in v mestu se dobro znajde. Mene ne moti, če je zaradi slabe veze s sateliti pot, ki jo izriše, za kak meter krajša ali daljša. Če bi se ponovno odločila za nakup tekaške ure, bi izbira bila enaka.
Uporabniški avatar
 zz topka
Tudi nam dela vse O.K. Smo pa morali prej res pogruntati par "fint", predvsem, ko smo ga povezali s kompom.
Kar primerjam višinske razlike, so prav zares dokaj točne, se pa res kak tudi do km kdaj kje v gozdu izgubi. Ma, če vemo, da je proga dolga 10 in če nam pokaže pač 9, vemo, da smo nardili 10, nje? Več je pač boljše :D
Ostali grafi in una ropotija na Garminu konekt je vse O.K.
 andym
Pozdravljeni,

tudi sama sem pred kratkim kupila 110, pa sem jo prejle prvič hotela priklopit na računalnik in namestit program... no ko sem jo z usbjem povezala z računalnikom, se je ekran urce sklopil in nič ni več bilo od nje.
Usb sem vzela iz računalnika in jo dala polnit....pa kar nič, sploh se ne polne, niti ne nažge več, čeprav sem tipko za resetirat držala kar nekaj časa...

Torej tisti, ki ste napisali, da ste jo po "mrku" spet uspešno usposobili, lahko prosim poveste, kako? :roll:

hvala :)
Uporabniški avatar
 spitzpark
Resetiraš, tako da držiš tipko light nekaj časa....
 rio
andym napisal/-a:Pozdravljeni,

tudi sama sem pred kratkim kupila 110, pa sem jo prejle prvič hotela priklopit na računalnik in namestit program... no ko sem jo z usbjem povezala z računalnikom, se je ekran urce sklopil in nič ni več bilo od nje.
Usb sem vzela iz računalnika in jo dala polnit....pa kar nič, sploh se ne polne, niti ne nažge več, čeprav sem tipko za resetirat držala kar nekaj časa...

Torej tisti, ki ste napisali, da ste jo po "mrku" spet uspešno usposobili, lahko prosim poveste, kako? :roll:

hvala :)

mel tudi sam težave. pozabil sem že katera metoda je pomagala. pojdi po vrsti, nekaj bo že :)

http://brusimm.com/how-to-fix-a-garmin- ... sumer-fix/

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA