Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MihaPR
Tole je prepisano:

Vsi tisti, ki boste štartali v Celju boste tekli še 2km krog do Čopove ulice oz. do mostu za Lisce in nazaj do spomenika SPLAVAR v Celjskem mestnem parku. Ta dodatek je potreben, saj šteje tek za tekmovanje EUROPA CUP in mora znašati razdalja natančno 73km.
 skorc
Kolikor je meni znano se je tek oglaševal kot 75km, dokler niso oni iz ECU-ja zmerili 73km. Zato je bil dodan krog čez Celje +2km, da se je prišlo na reklamnih 75km.

Po mojih garminih pa so sončne logarske nanesle 75,3 km, in deževne 76,5 km - deževne takrat, ko je Savinjo ven porinlo pa smo morali okrog.

Firbec me daje, če mogoče zuaradi Eurobasketa ne bo kroga čez Celje...
Uporabniški avatar
 natasa
Sprememba km na 73 je zato, ker letos začetnega kroga ne bo, razlog je zaprtje mostu pri Splavarju zaradi obnove. Mimogrede, letos vas čaka še kakšno drugo presenečenje na progi :wink: ....vsaj takšne so novičke od glavnega označevalca trase..... je pa trasa že označena, kako pa nisem preverila :D .
 skorc
Hvala Nataša. Torej bodo letos časi še boljši kot običajno. :D

Kakšna presenečenja pa se nam obetajo? Menda ne bo trasa skrenila kam z običajne poti? Jaz imam nov support, garmina pa naštelanga na staro traso.
Uporabniški avatar
 natasa
skorc napisal/-a:
Kakšna presenečenja pa se nam obetajo? Menda ne bo trasa skrenila kam z običajne poti? Jaz imam nov support, garmina pa naštelanga na staro traso.

Trasa gre iz običajne trase, ampak po novi suport s kolesom ni mogoč oz. zelo težko, ker je pot zelo ozka in bo kolesar oviral tekače, pa še kakšen kaskaderski vložek je vmes :lol:, sem ga že preizkusila :wink: ....., če imaš garmina naštelanega na staro traso, bo o.k., ker pride trasa nazaj na staro v Parižljah.
Uporabniški avatar
 tadejz
kolesar2013 napisal/-a:a kdo slučajno ve, če je organiziran prevoz stvari tekmovalcev iz celja v logarsko
hvala

je. Roba se odda na vojaški kamion.
Uporabniški avatar
 Vreme
Na uradni strani maratona piše,da je okrepčevalnica v Mozirju na 25 km :shock: . Ali je toliko skrajšana proga, ali pa je prišlo do napake? Iz Celja do Mozirja je 33 km, v Mozirju pa se prične teči tudi maraton. Nekaj tu ne štima!
natasa napisal/-a:
skorc napisal/-a:

Trasa gre iz običajne trase, ampak po novi suport s kolesom ni mogoč oz. zelo težko, ker je pot zelo ozka in bo kolesar oviral tekače, pa še kakšen kaskaderski vložek je vmes :lol:, sem ga že preizkusila :wink: ....., če imaš garmina naštelanega na staro traso, bo o.k., ker pride trasa nazaj na staro v Parižljah.

A to je hec, da kolesarska spremljava letos ni mogoča?
Uporabniški avatar
 natasa
genius30m napisal/-a:A to je hec, da kolesarska spremljava letos ni mogoča?

natasa napisal/-a:Trasa gre iz običajne trase, ampak po novi suport s kolesom ni mogoč oz. zelo težko, ker je pot zelo ozka in bo kolesar oviral tekače, pa še kakšen kaskaderski vložek je vmes :lol:, sem ga že preizkusila :wink: ....., če imaš garmina naštelanega na staro traso, bo o.k., ker pride trasa nazaj na staro v Parižljah.

Bom bolj natančna ....vse od Celja do Pariželj se letos teče po rečnem nabrežju....do zdaj smo po nabrežju tekli do začetka naselja Breg pri Polzeli.......od tu pa do ( skoraj ) Pariželj je nova trasa o kateri govorim...kolesarji lahko gredo po stari trasi čez naselje do Pariželj in pridejo na isto točko kot tekači...
Če je tako, pa bomo dosegali osebne rekorde :lol:
Vreme napisal/-a:Na uradni strani maratona piše,da je okrepčevalnica v Mozirju na 25 km :shock: . Ali je toliko skrajšana proga, ali pa je prišlo do napake? Iz Celja do Mozirja je 33 km, v Mozirju pa se prične teči tudi maraton. Nekaj tu ne štima!
natasa napisal/-a:Še moje kratko poročilo.

.... Morda pa mi nekoč celo uspe....vsekakor se še nimam namena ustavit pri tem času...naslednje leto sigurno napadem svoj osebni rekord.

Posebej se moram še javno zahvalit mojemu možu Bogdanu,ker se je kljub odlični pripravljenosti odpovedal teku in me spremljal na kolesu....vem,da mu ni bilo lahko, zato sem ga pridno ubogala in pojedla ter popila vse kar mi je dal v roke.....očitno je pomagalo, že njegova prisotnost mi je dajala posebno oporo ter moč :heart . Naslednje leto pa do Logarske oba na nogah :D .

Se vidimo na startu v Celju prvo soboto v septembru 2013 ob 6 ih zjutraj.

:D

:hello: :juhuhu: :hello:
No Nataša ti s spremljevalcem :juhuhu: ne boš mela težav :nono: tko si djala zadnjič :-- :hehe:
bo kar peš :lauf: ga fural :) al koko :evil: :lol: :roll: :cry: :hehe:

Se vidmo u Celju zutrej :clap:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA