Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

skorc
A to pomeni, da ne bomo prečkali mosta v Polzeli? Jaz sem našim naročil, da me počakajo na tem mostu, da prvič zamenjamo bidone.

Potem jih moram verjetno usmerit, da me čakajo nekje med Parižami in Letušom?
Uporabniški avatar
 RoKo
Ja, bidon je skoraj obvezen. Razdalja med okrepčevalnicami je kar velika, cesta se vlečeeeeee, poln bidon ne more škodit.
 Frko
Pozdravljeni ultraši in vsi ostali, dvignil št. zase in za Davida, zdaj pa na pizzo in eno pivce :drink pa se vidimo jutri zjutraj v Celju.
Lahke noge vsem
:beer: :lauf: :beer:
RoKo napisal/-a:Ja, bidon je skoraj obvezen. Razdalja med okrepčevalnicami je kar velika, cesta se vlečeeeeee, poln bidon ne more škodit.

Počasnejši smo :) dalj časa rabmo do naslednje... :drink pol pa pride za nami :cry: dehidracija :shock: :roll:
Zato le vzemi s seboj... :clap: pa kakšen gel pa tablico več pr seb....al pa spremljevalca na biciklu :lauf: da ti nosi s seboj...kar rabiš :clap:

NUJNO BI PROSIL če ima kdo pasno torbico za bidon :cast: :hello: :cast: nekej tacga kot je z Ljubljanskega maratona nekaj cajta nazaj smo jih dobili :) ....

Sem narajmal znanca :clap: pa mu je prvi :| :D pa nima nič pri sebi.... :oops: :-((
Je še kakšna oseba tule gori k pride u Celje zjutraj...pa da se mi javi z torbico za bidon :juhuhu: :cast1: :cast:

nekej gelov sem mu jst že dau.... :wink: pa če bo kakšna sreča :clap: še kakšno torbico mu posodimo.....GARANTIRANO se bo vrnila.... :laola
Sem že nekej spraševal...pa ni bilo na voljo :cry:

Za kakršno koli pomoč pri tem :cast: :toast: bo dobu na koncu...

Lep večer pa se vidmo.....

Organizacija pa je :laola :clap: :laola že pri prevzemih številk se dobro :clap: ma fantastično počutimo.... :P še Odon nas je pričakal :clap: :cast: k ma pa zares dobro ekipo okol sebe :clap:

Lahko noč
No če bi kdo kej mel, nej me poišče....bom z rumeno rutko na glav :D kt ponavadi...

Se vidmo zjutrej :rol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA