Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 jegart
Evo danes pa sem štartal v Otiškem vrhu pri Dravograduin skoraj do Mislinje po bivši progi oz sedanj kolesarski stezi.Pretekel 32,25 km pod 6 minutami na km in pokuril 2971 kcal .
6,5 km regeneracijskega teka po Golovcu v Celju gor in dol.
:D
Jutri pa vzpon v slovensko visokogorje.
Če bo šlo vse po sreči, na najvišji vrh.
:wink:
5.9.2013
Štart ob 06:30 izpred vojaškega doma na Pokljuki. Smer Vodnikov dom, koča Planika, čez Mali vrh na vrh Triglava, tam krst in en Zlatorog, nato pa na Kredarico. Tam smo se malo poveselili in prespali.
6.9.2013
Štart ob 07:00, direktno čez Vodnikov dom nazaj na Pokljuko. Srečali smo skupino stotih žensk, ki so šle gor.
Skupna trasa je bila dolga okrog 24 km, dobrih 1600 višinskih metrov navzgor in prav toliko navzdol. Vreme nas je služilo, na vrhu krasen sonček in prav toplo, v petek zjutraj čudovit sončni vzhod.
Sedaj pa sem pravi Slovenec.
:wink:

Pa še nekaj smo doživeli na vrhu; dva Aljaževa stolpa. Snemajo namreč film o postavitvi Aljaževega stolpa.
Danes sva se z Leonom udeležila teka na 17 km iz Luč v Logarsko dolino.
Vreme krasno, na teku vroče, Leon me je premagal za nekaj minut.
:clap:
Videla sva precej forumašev, ki so tekli na najdaljši razdalji.
:laola
Danes sem bil na tekmi v kontra vlogi, kot ponavadi. Kot redar na Ptujskem malem maratonu. Sem lahko navijal in spodbujal tekače.
Po pospravljeni prireditvi pa v olimpijski bazen in 1 km kravlanja. Je prav pasalo.
Popoldan pa še malo na kolo z mojo drago. 16 km v eni uri. Počasi in z užitkom.
Po enotedenski prisilni (tudi krepko potrebni) pavzi jutranji vzpon z Leonom na Belvi.
Dobrih 7 km, 700 višinskih metrov navzgor in toliko navzdol, čas neznan, šlo pa je hitro navzgor in počasi navzdol.
Popoldan pa 23,5 km kolesa z mojo drago.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA