prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Kdo ve ali bo spela* ta teden prišla? ;)

To je pa dobro vprašanje! Pravzaprav odlično!
(tokrat je najbrž še ne bo, ampak vsaj naslednji mesec pa zagotovo pride!)
Hoj!
spela* napisal/-a:To je pa dobro vprašanje! Pravzaprav odlično!

Kaj pa kakšen odličen odgovor v stilu: "Pridem!"

spela* napisal/-a:(tokrat je najbrž še ne bo, ampak vsaj naslednji mesec pa zagotovo pride!)

Zakaj pa šele naslednji mesec? ;) Ali se bojiš, da bom ta mesec prehitro tekel? :P

Lp, Jusuf
Pozdrav!

spela* napisal/-a:To je pa dobro vprašanje! Pravzaprav odlično!
(tokrat je najbrž še ne bo, ampak vsaj naslednji mesec pa zagotovo pride!)

Draga spela*, naj ti čisto potiho povem, da bo Jusuf v drugi polovici oktobra na dopustu. ;) Takrat boš zagotovo lahko tekla Golado v sozvočju z naravo. :) Brez nemogoče poplave besed, ki jo sproža Jusuf. :twisted:

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

:) In sva šla. :P Točno ob 1700. ;) Bilo je zelo prijetno in pogovorno. :) Bila sva opozorjena, da greva prepočasi ker lahko toliko klepetava med tekom. :P Meni se je zdelo, da pod egometrom bolj hlastava za zrakom in se pogovarjava z enozložnicami. ;) Vseeno je bil čas zelo spodoben. :)
Preizkusila sva tudi nove stopnice na mostu čez železnico. Malo ozko se je zdelo moji malenkosti. :)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

Bajsi napisal/-a:Da se me pozabi!
Jutri otvoritev Rožlade. ...

8) Jutri mene ne bo. Jusuf je povabil Asima na obisk. :twisted: Moram malo nadzirat kaj bosta počela. :P (Neumnostikotvedno PRESS)

Lp, oranzni slon
Nsem pozabil in zopet je bilo lepo (most je odprt - bil je že prejšni teden), tako da se zopet teče po "ta pravi progi". Zaenkrat sem tekel z Oranžnim_slonom, ker je Jusuf še prehiter zame.
Pozdrav!

:) Lahko potrdim, da je bilo lepo. 8) Dvigalo na mostu sicer ne deluje in stopnice so malo ozke, ampak moja malenkost se nekako stlači čez in potem še čez dolenjsko železniško progo. ;) Cesta je prav prijetno razrita, da sploh ne opaziš, kdaj je konec klanca. :twisted: Tempo je bil pogovorni. Tokrat nisva bila kregana zaradi klepetanja. ;)

Lp, oranzni slon
Helou!
Rožlada zaradi, sumim da neopravičene, odsotnosti dvojice brez krmarja, Jusufa in OS, že drugi torek ni zaključila običajnega kroga.
Žal.
Upamo, da bo prihodnji torek bolje!
  • 1
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA