prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ROSI64
zajc napisal/-a:Če bom zdrav, pridem :D
Trenutno se v meni nekaj kuha :(

Lahko prideš tudi bolan, bova imela vsaj isti tempo :wink: :lol: :lol:
 Indi
Mene so za ta vikend z vabilom na tek po Učki in kopanje v morju pod njo prepričali Kvarnerci.

Ampak za naprej pa upam, da mi zmanjka izgovorov in opravičil.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Indi napisal/-a:Mene so za ta vikend z vabilom na tek po Učki in kopanje v morju pod njo prepričali Kvarnerci.

Ampak za naprej pa upam, da mi zmanjka izgovorov in opravičil.

Škoda :( preveč si aktivna Indi :clap: in povsod ne moreš biti :lol: :lol:

Mogoče pa pride kdo na novo :wink: Logarska je namreč mimo :D
Uporabniški avatar
 zajc
Bilo je super. Podili smo se po labirintu brezkončnih barjanskih poti in vmes se je našel tudi hrib, pa tudi deževalo je, ampak na koncu, ko smo vse sešteli, je prišlo 50+ (40+).

Hvala vsem, Scoobyju, ROSI64 in Forrestu, za družbo.

:cast1:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Moja udeležba danes na Barjanski rundi je bila pod vprašajem :?:
Včeraj (v soboto) me je namreč zvečer nekaj napadlo :( vročina :oops: poleg tega pa me je zeblo kot psa :( Zato sem ob 21h že šel v posteljo. Jutranje vstajanje ob 4h je bilo malo čudno, telo ni bilo ravno razpoloženo za vstajanje. :( Najraje bi se kar obrnil in spal naprej.
A ker sem bil že z zajcem in Scooby-jem zmenjen, da jim peljem suhe cunje do Viča, ni bilo druge, kot držat obljubo in vstat. :( Nekako telo spravim v pogon, se oblečem in grem na Vič, kjer smo bili zmenjeni ob 6:15. Rekel sem si, če bo šlo grem, lahko se tudi potem predčasno vrnem s trase. :) Glava, volja, družba,... so bili za, :D le telo ni bilo ravno za tek :( in ker ponavadi zmaga večina :argue: sem šel laufat. :D Celo traso se je poznalo, da telo ni v redu, a fantje so z mano vztrajali in uspelo je :clap: nič nisem skrajšal. Tudi počutje se ni slabšalo, vročine ni bilo.

Tek sam je bil spet prečudovit, videli smo veliko srn, enega zajca (ni bil zajc s TF-ja) :lol: ki je na trasi žal prezgodaj končal svojo življenjsko pot. :( Na 12km nam je Foorest preskrbel okrepčevalnico :clap: (nisem vedel, da v koruzi raste Domačica, Coca Cola, frutabela :lol: :lol: ), priskrbel nam je klopco za počitek, pokosil travo okoli :clap: :clap: pravi luksuz za počitek. Po kratki pavzi smo nadaljevali. Po 25km nas je čakal vzpon na Sveto Ano, katero sem jaz v hitri hoji prehodil, ostali so v glavnem tekli. :clap: Na vrhu so me pa fantje počakali. :D Nato je sledil malo bolj strm spust v Podpeč do Mercatorja, kjer smo si privoščili drugo okrepčevalnico. Tu nas je pozdravil tudi rahel dež. zajc nam je nabavil roladice, ki so kar naenkrat zmanjkale, :shock: popili še Coca Colo in nadaljevali v smeri Viča. :lauf:

Nabralo se je, kot je že zajc napisal 40+ km (od Viča Do Viča)

Zjutraj si nisem mislil, da bo šlo, pa je :clap: le popoldan je bilo potrebno kako uro kavč likat :lol: :lol: Kot sedaj kaže sem virozo izgubil nekje na Ljubljanskem barju :lol: :lol: vsaj upam tako. :D

Drugo nedeljo pa spet..... ne pravzaprav nekaj drugega se bo dogajalo, če bo vreme dopuščalo. To pa v drugi temi. Važno, da se teče z užitkom. :laola
Uporabniški avatar
 Scooby
Bi mi bilo žal, če ne bi šel. Sem pričakoval, da bo prišel še kakšen nov udeleženec, tako pa se nas je zopet zbrla standardna druščina. Sonce so sicer prekrili oblaki, je bila pa zato temperatura ravno prava za tek. :clap:

Forrest je tudi tale 2. tek organiziral z odliko. Idilična okrepčevalnica s klopco in pokošeno travo, ogled stare struge Ljubljanice in železniškega mostu čez Ljubljanico, vzpon na Sv. Ano, ni da ni. Še s tistimi tam zgoraj se je zmenil, da nas niso preveč zalivali. :lol: Barjanski tek ne bi bil rpavi, če se ne bi vsaj 1x ustavili pri najboljšem sosedu, kjer smo si nabrali moči se za zadnjih 10 km.

Dokazno gradivo se nahaja tukaj: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151897526849797.1073741829.659094796&type=1&l=533aaab062
Uporabniški avatar
 Forrest
Čas je za novo teptanje Barja.
Nedelja,8.12.2013,s štartom pri Agrotehniki(PST 0 km) ob 6:15.
Pa še okvirna trasa: http://www.endomondo.com/routes/273805868.
Podlaga asfalt,makadam in gozdne poti.
Tokrat bo poskrbljeno tudi za topel čaj in koko za zajca :mrgreen: med 12.in13.km,kasneje pa je Mercator v igri.
Nazadnje spremenil Forrest, dne 04 Dec 2013, 09:36, skupaj popravljeno 1 krat.
 marjan
Ste me prepričali :D

Pridem ob 6 15 in bo kar bo. :wink: Upam le, da boste uvidevni z mano, ker točno ne vem koliko trenutno zdržim na dolgih progah.

Če me pobere, me bo pa Loni prišla iskat :D

Se vidimo
Marjan
Uporabniški avatar
 vrtnica23
Ojla :)
Par vprašanj ;) Najprej- ali je še vedno možnost za tisto drugo varianto 7.15?
Če sem prav razumela okvirno traso, naj bi bil krog dolg okrog 26+ km? Preverjam, ker ste jih nazadnje naredili 40+, pa za razliko od Marjana nimam kakšne taksi službe na voljo ;) :lol:
Uporabniški avatar
 ROSI64
vrtnica23 napisal/-a:Ojla :)
Če sem prav razumela okvirno traso, naj bi bil krog dolg okrog 26+ km? Preverjam, ker ste jih nazadnje naredili 40+, pa za razliko od Marjana nimam kakšne taksi službe na voljo ;) :lol:

Forrest je mož beseda :clap: tako kot razpiše je potem tudi dejansko stanje :clap: +/- 1km.
Glede prevoza je pa tako; do Viča te peljem, :wink: potem boš sama tekla Barjanski krog :lol: :lol: z Viča domov te pa jaz peljem :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA