Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V redu je bilo, organizatorju vse čestitke. Malo me je le presenetilo, da organizator na koncu ni podelil nagrade na zmagoslavnem odru po kategorijah, to je storil le za absolutne prve tri. Kategorije so dvignile nagrado na info točki (v ozadju, kar je neobičajno). Garmin je pokazal razdaljo 9,9 km. Trasa je bila dugačna, kot lani. Rezultati so že na internetu: http://www.triglavtek.si/sl/rezultati
Pogrešam le fotografije, če jih kdo ima, naj objavi kakšen link, prosim.
Organizacija odlična, proga ravno prav razgibana in dobro označena. Malo slabega vtisa je pustila podelitev, ki je bila samo za najboljše absolutno in predvsem prepozno, ko je večina že odšla. Bilo je tudi malce zmede v rezultatih.
Glede na razgibanost proge sem pričakoval rezultat malo nad 1:30 - koliko je bila dejanska dolžina proge? Upam tudi, da kdo objavi slike, fotografov je bilo kar nekaj.
matej-jethro napisal/-a:Muc, čestitam! :clap:

...hvala lepa ;)

Še moje izčrpno poročilce..kot ponavadi :lol:
Lepa tekaška prireditev kjer organizacija res "štima u nulo"! :clap:
Od samih prijav, animacije za najmlajše, spremljevalnega programa in seveda samega teka...ter odlične družbe! :wink:
Teklo se je v notranjem delu parka Brdo in že kr nekaj časa nisem tekel po tako lepi naravi...makedam potka, jezerčka, mostički,...škoda, ker sta bila samo dva kroga haha :D
Sama trasa kar razgibana...vmes dva manjša klančka...malo gori, doli...menda se je na 21-tki nabralo mal manj kot 200 višincev, itak pa nismo prišli podirat rekordev ampak se luštno imet. :wink:
TF zastopan kot se spodobi! Bravo in čestitke vsem! :laola
Za piko na I pa še podelitev nagrad iz strani naših najboljših športnikov...Jakov Fak, Teja Gregorin, Dušan Mravlje,... in seveda AVI! :D

See ya... 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA