prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pa smo ga tekl dons,jst mal manj,k sm mal še utrujen od češenjskega teka,ki sem ga opravil samo zaradi hvaležnosti do torkove tekaške skupine in seveda za cvalentija ki mi stoji že en čas ob strani ter mi pomaga ob treningih itd :clap: tko da lohk rečem da sem zelo hvaležen prav celi torkovi skupini :laola
Prvo Čestitke za vse naše člane, ki tekmovali na Češnjiškem teku: Denisu za skupno 4. mesto in drugo v kategoriji, Marinki za skupno 3. mesto in prvo v kategoriji, Bojanu za prvo v kategoriji, Zvonetu za tretji v kategoriji in MIHU ZA USPEŠNO pretečeno progo. Ta torek smo se družili, pred tekača Drago in Roman .....nato pa Fricko, Tomaž, Denis in jaz na tadolgi in Marinka ter povratnica na druženjih Ema, kot je že umenila na takratki progi. Nas je pa na koncu že ujela tema, zato naslednji mesesec do prestavitve ure startamo ob 17 uri torej do konca oktobra nato pa zimska ob 16 uri. lep pozdrav se vidmo...
Čakam, pa čakam, pa čakam na poročilo, pa nič! :cry: No bom pa jaz...

V Torek se nas je zbralo 6 tekačev in 2 tekačici. Družili smo se: Barby, Marinka, Lado, Fric (odtekel krajšo varjanto), Denis (odtekel že pred name) B.Bojkov (šel 15 min pred nami in ga nismo ujeli :lol: ) Medo :shock: ,Grega F. in jaz.
Bilo je lušno, čeprav se je vsem nekam mudilo, dnevi še vedno niso premrzli, malo pogrešamo stare junake, Alpner, Olson, Tinkara, Bojči, Blaž ...

Za pol leta pa nas zapušča Ferbežarjev Grega, služba pač. :wink: Grega, želimo ti, da se ti čimhiteje izteče teh pol leta, uživaj maksimalo, lp. :clap:
Ta torek kar nekaj povratnikov in tudi nov član Matjaž sicer partner naše povratnice pa operaciji Tinkare, ki tekla samo do Stranj in nazaj. Prva runda po poroki tudi za Darkota, ki nas je na koncu počastil z borovničkami.....res je pasal...Darko hvala. Tekli smo še jaz, Tomaž, Fricko na tadolgi in na kratki še Tone, Bojan B., Marinka, Zvone in zamudnik Bojan G. ...za pred tekača je bil pa Drago, ki ga spet nismo ujeli........Olson pa obljublja in obljublja da pride ampak mislim oziroma vem bo prej v peziji kot na druženju...se vidmo...
Kot sem že napisal po ulicah Kamnika se je dirkalo da bi se kadilo če nebi lilo z neba. Torkova druženja kar 6x na stopničkah. Marinka in Fricko prva, Barbi in Lado druga, Tone in Bojan G. tretja v kategoriji...štiri uvrstitve med prvih deset skupno....Fricko osmi, Lado deveti pri moških in Barbi peta, Marinka deseta pri ženskah.......Jutri zaradi službe ne bom prisoten.....vem da boste vseeno uživali.....lep pozdrav...
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA