Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 nejc.kuhar
Datum : 28.9.2013 (rezervni termin v primeru dežja 29.9.2013)

Dolžina proge: 2,3 km

Višinska razlika: 1000m

Program:
8.- 9.30 registracija pred gostilno Gamsov Raj
9.30 odhod proti štartu (označeno 20 – 30min hoje)
10.00 štart prvega tekmovalca
12.30 malica in razglasitev rezultatov v gostilni Gamsov raj

Štartnina: 5 eur (vključuje štartni paket, malico, napitke na štartu in cilju)

Vsak nastopa na lastno odgovornost!

OBVEZNE PREDPRIJAVE preko spletnega obrazca do petka 27.9.2013

Dodatne informacije na http://www.turni.si in prek info@turni.si
Proga je tako ultraekstremno strma, da brez palic tu ni kaj početi. Res pravi vertikal KM.

Nejko je traso že opremil s informacijskimi tablicami, tako da so testi in treningi omogočeni prav vsem.

Toplo priporočam...
 milk
uros feldin napisal/-a:Proga je tako ultraekstremno strma, da brez palic tu ni kaj početi.

Jaz mislim ravno obratno, ker je tako strmo, s palicami nimaš kaj početi in so le v napoto.

Moja prijava velja le za soboto, v nedeljo imam drugo tekmo. Če bo prestavljeno, ne bom mogel priti.
Uporabniški avatar
 nejc.kuhar
Število prijavljenih je danes preseglo številko nastopajočih na lanskoletni tekmi. :laola Kot kaže bo letos še bolj družabno. Super!
Ker bomo lahko štartne vrečke z nekaj malenkostmi razdelili samo okrog 60 tekmovalcem, prosim da se prijavite čim prej in si s tem zagotovite vrečko. Številk seveda ne bo zmanjkalo :--
 milk
nejc.kuhar napisal/-a:Število prijavljenih je danes preseglo številko nastopajočih na lanskoletni tekmi. :laola Kot kaže bo letos še bolj družabno. Super!
Ker bomo lahko štartne vrečke z nekaj malenkostmi razdelili samo okrog 60 tekmovalcem, prosim da se prijavite čim prej in si s tem zagotovite vrečko. Številk seveda ne bo zmanjkalo :--

Lahko bi objavil seznam prijavljenih, tudi zato, da bi lahko vsak preveril, če se je uspešno prijavil.
 TONEK
Mile, za naju že vrabci čivkajo, da sva prijavljena. Jaz imam štartno številko 1.
V soboto sem te pogrešal na duatlonu na Koreno.
Uporabniški avatar
 Loni
Ne vem, če bo zneslo, bo treba iti pomagat domov na Primorsko (mesoPress), pa še ne vemo točno, kateri dan.
 TONEK
Juhuhu, vremenska napoved za soboto obetavna.
Če se bo pojavil na prizorišču kakšen netekmovalec, mu predlagam, da odnese gor dovolj zgodaj pred startom kakšno suho cunjo, da sem med tekom (hojo) čim bolj svoboden.
Z veseljem mu dam 2 evra. Mislim, da imam somišljenikov vsaj za en petkilski nahrbtnik.
Če štarta ob 9h, ko je zaključek registracije udeležencev, ga bom jaz, kot prvi na štartu, težko ujel.
Uporabniški avatar
 nejc.kuhar
Storžič Vertikal km BO v soboto! Zadnje informacije in štartno listo bomo objavili v petek!

Kot lani, bo tudi letos obvezno vsak moral imeti s sabo vetrovko oz. nekaj podobnega, lahkega...četudi boste imeli nosače...zato da imajo vsi enake pogoje! :--

Tonek, pozabljaš da imajo punce prednost :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA