Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana napisal/-a:
ton napisal/-a:A drugi tudi razumete razpis tako, da 'inostranci' lahko plačamo v nedeljo zjutraj pri prevzemu številk?

Tako je.

nedjelja 07.10.2012. od 7-8.30 sati (podizanje brojeva dozvoljeno za inozemne natjecatelje kako i hrvatske natjecatelje koji su startninu uplatili na žiro-račun organizatora do petka 05.10.2012. u 15 sati)

Kaj ne pomeni to da lahko številko samo dvignemo, nič ne pravijo o tem da lahko tudi v nedeljo plačamo. Je kdo mogoče organizatorja za to vprašal?
Midva greva vedno en dan prej, pa ne bi bila rada preveč pametna... ampak jaz razumem to kar je napisano tako, da lahko v nedeljo številke dvignejo tujci (in hkrati plačajo) ter Hrvati, ki so vplačali do 5.10. Tako sem jaz to prebrala :wink:
Dobro ograniziran maraton, predvsem mi je bilo všeč, da nikjer ni zmanjkalo vode ali prigrizkov :) Lepo je tudi, da ti dajo na koncu malico in te ne naženejo ven iz cilja, kot je v navadi ponekod.
Zanima pa me, ali je še kdo izmeril 43,2 km in ne 42,2 km? Meni je moj Soleus namreč izmeril tako razdaljo, nakar sem vprašal še par tekmovalcev z drugimi GPS urami in so potrdili, da je bila proga 1 km daljša. Sedaj pa ne vem, ali se je zmešalo satelitom, ali so organizatorji napačno izmerili razdaljo. Kakorkoli, tisti dodatni kilometer se je res vlekel :roll:
Meni je garmin izmeril 42km 650m.,verjetno pa nisem tekel idealne linije,ker so me tramvaji strašili,ker jih nisem navajen,sploh pa ne med maratonom.Lep dan v Zagrebu,sama trasa maratona mi ni pri srcu,posebno tretjič mimo cilja,pa kocke..uf,nikjer konca.Pogrešal sem tuše,zelo,tisto mrzlo pivo takoj po cilju,dobitna kombinacija,res mrzlo.Tako domače sem se počutil,kogarkoli sem kaj vprašal,itak so vsi govorili slovensko.Skratka,lepo je bilo.
moja garmin 305 je kazala 21,32 km
kar se tice organizacije je tko tko ,smo se kr zaletaval en druzga
in pa tisti ki so startali na 5 km pa totalni idioti namesto da bi malo pocakali ko smo startal in da se sprazne proga NE oni takoj za nam pa se kr urival pa govoril umakni se pa take
drgace pa bilo je super
Čestitke vsem, ki ste tekli v Zagrebu :laola :laola
Lansko leto sem tekla maraton in vem, da se ravnina vleče, čeprav nestrpni vozniki znajo poskrbeti za to, da ti ni dolgčas :lol: Tudi tranvaji znajo biti zelo moteči, ko padeš v en svoj ritem, pa se je treba ves čas umikati.
Zaradi poškodbe sem Zagreb izpustila, počasi spet tekam, po prijetnejši podlagi, kot je asfalt :wink:
Da ne odpiram nove teme: lani smo lahko tujci plačali štartnino ob prevzemu številke - in zato ni bilo nič dražje.

Letos pa imajo napisano: "Organizer has changed the starting fee policy as follows: all entries payed before 5th of october will bi charged 20 EUR. After that date, fee is raised on 25 EUR."

Glede na to, da so se tole opozorilo potrudili prevesti v angleški jezik, verjetno zaman upam, da tole za tujce ne velja? :?
Še vedno lahko dvigneš številko in plačaš štartnino v nedeljo, samo se res bojim, da ti bodo zaračunali višjo tarifo. Lahko pa se pozanimaš pri organizatorju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA