Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 adidasek
Vmes je bilo še veliko tekov in vaj za moč.... Danes ,ko sem podrl moj or za gozdno učno pot,bom ja napisal moj dosežek. 8) :oops: :wink: Naj povem pa, da tečem za sprostitev in oblikovanje telesa. Ob tem delam še vse druge vaje: sklece,ročka utež,trebušnjaki,drog,..

5.28 km Distance
00:25:51 Time
04:53 min/km
do 175 Pace
up 57 m
down 59 m
415 kcal Calories

40 sklec
150 trebušnjakov
10 dvigov na drogu

Občasno kombiniram aerobni tek z anaerobnim HIIT tekom,kateri vidim,da mi daje veliko boljse rezultate pri izgubi,oblikovanju,kondiciji. Če bi vedel,bi se ga pravgotovo že prej lotil..

Pozdravljam vse tekače!

Lp,adidasek
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil zadnje tekme za Avstrijsko Koroški pokal v gorskih tekih. Tekma je bila v Bad klein Kircheimu na goro Kaiserburg.Dolžina proge 6,8km in978m višinske razlike. Dosežen čas 59´21˝, kar je zadoščalo za 1. mesto v kategoriji M60. Ker je bila to zadnja tekma je bila tudi razglasitev rezultatov za sezono 2013, kjer sem z desetimi zmagami osvojil 1. mesto v kategoriji M60.
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA