Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tako hudičevo slaba cesta tudi ni, še posebej za tek ne. V bistvu je zelo lepa trasa. Edino na začetku upam da bodo res prepričali ljudi da se postavijo tja za kamor so sposobni, ker prvi del je res ozek.
še vedno se je našel kak počasne čisto spredaj....no, ponavadi več od njih. To pa zato, ker pridejo med prvimi na štart in je prostor še čisto spredaj. Bo pač prvih nekaj 100m slalomskih oziroma počasnih. ;)
Pozdravljeni!

Če se slučajno kdo od prijavljenih ne bo udeležil teka v nedeljo v Slovenskih Konjicah, po ugodni ceni odkupim štartno številko.

Če se najde kdo, ga prosim, da mi to sporoči na 070 871 968 ali na ZS. :lauf:
Drugače pa kot sem že omenil, lahko v najslabšem primeru pridete v nedeljo ob 9.00 in izkoristite dodatne prijave, ni pa isto kot plačana predprijava! :)
koki napisal/-a:Tole je padlo na spletno stran in FB, za vse zamudnike!

Ste pozabili na prijavo? V nedeljo bo na maratonu na voljo še 30 prostih štartnih številk. Prijava med 9. In 10. uro. Več http://www.konjiskimaraton.si/sl-si/km2013/prijava.aspx

Slika
Pozdravljeni!

Če se slučajno kdo od prijavljenih ne bo udeležil teka v nedeljo v Slovenskih Konjicah, po ugodni ceni odkupim štartno številko.

Če se najde kdo, ga prosim, da mi to sporoči na 070 871 968 ali na ZS. :lauf:
Moi prvi maraton v dežju je uspel ;)
Sicer me dež ni nekaj preveč motil, celo dobrodošel je bil pri tistem zahrbtnem vzponu proti Zrečam, tako da sem na trenutke celo pozabil na tisti zoprni "heksenšus", ki se je pojavil danes zjutraj :(
Proga odlična, vzdušje tudi dobro, tako da lahko samo pohvalim pilotno izvedbo tega maratona. Da ne omenjam kako je na koncu pasala štajerska malca :lol: :lol: :lol:

Slika
Fajn trasa teka, še boljša pa štartna vrečka :D :drink
Drugače pa zgledno organizirana prireditev. Pravi tekaški priokus pa nam je namenila narava z močnim dežjem :D :D
Z rezultatom zadovoljen, uvrstitev je pač taka kot je. ŽAL sem še malo prepočasen ali pa premalo samozavesten za kaj več.

Kljub veliki oddaljenosti pridem že drugo leto znova, če ne bo poškodb seveda.
Ni kaj, v Italiji rečejo, če je nevesta mokra, bo kasneje v življenju srečna. Mogoče bo to držalo tudi za konjiški polmaraton, da bodo naslednji bolj obiskani in v potekali v lepem vremenu. Meni take vrsti teki očitno ustrezajo. Izboljšan osebni rekord za skoraj 2 minuti ter uvrstitev s svoji kategoriji na stopničke. Trasa gre malo navzgor, malo navzdol, predvsem mi je bil všeč zaključek trase na Mestnem trgu. Verjamem, da bi bilo število gledalcev v lepšem vremenu precej večje in bi še bolj navijali in te vzpodbujali v zadnji 100m. Pohvale organizatorjem. Mogoče tam še kdaj :)
Prejšnji teden smo v soncu tekli v Domžalah, tokrat v Konjicah pa hladneje in deževno a lepo organizirano ter lep zaključek v mestnem jedru. Malo mi je bil odveč tisti "dodatek" pred koncem, pa še v klanec...Pred mano je cel drugi krog tekel en lokalc Franci, ki so ga vsi gasilci ob progi non stop pozdravljali, no ujeti ga nisem mogel :?
Rezultatu iz Domžal sem vzel še dobro minutko dol, tako da zadovoljen (ne vem, kakšna je bila tu uradna dolžina trase? Pravi polmaraton?---ker v Domžalah naj bi bila proga skrajšana...). Sicer pa, vsebina vrečke je zvečer doma dobr sedla :) :) :)
Prejšnji teden smo v soncu tekli v Domžalah, tokrat v Konjicah pa hladneje in deževno a lepo organizirano ter lep zaključek v mestnem jedru. Malo mi je bil odveč tisti "dodatek" pred koncem, pa še v klanec...Pred mano je cel drugi krog tekel en lokalc Franci, ki so ga vsi gasilci ob progi non stop pozdravljali, no ujeti ga nisem mogel :?
Rezultatu iz Domžal sem vzel še dobro minutko dol, tako da zadovoljen (ne vem, kakšna je bila tu uradna dolžina trase? Pravi polmaraton?---ker v Domžalah naj bi bila proga skrajšana...). Sicer pa, vsebina vrečke je zvečer doma dobr sedla :) :) :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA