prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!

Bajsi napisal/-a:... Rožlada zaradi, sumim da neopravičene, odsotnosti dvojice brez krmarja, Jusufa in OS, že drugi torek ni zaključila običajnega kroga. ...

Naj njim osebno NM Bajsiju razložim dogajanje zadnjih dveh tednov, da bodo oni sami NM Bajsi nehali dvomiti v dvojec s krmarko. 8)
Jusuf je pred 14 dnevi navabil Asima na obisk. Sem moral nadzirat dogajanje sicer bi se slabo končalo. :D V torek je Jusuf navijal, da bi šla, ampak ni bilo časa, ker barvice brez milosti kličejo k zadnjemu dejanju. ;) Naslednji torek bom verjetno prisoten na Rožladi, le prisebnost bo vprašljiva. :twisted:

Lp, oranzi slon
Hoj!
oranzni_slon napisal/-a: ... Jusuf je pred 14 dnevi navabil Asima na obisk. Sem moral nadzirat dogajanje sicer bi se slabo končalo. :D ...

;) Ja, ja, in sedaj je Asim vsega kriv. :)
Oni sami NM Bajsi naj prinesejo ritko na Golado, da vidim kakšno je psihofizično stanje njih samih. 8) (Rožniknimadovoljbrutalnihklancov PRESS) :twisted: :D

Lp, Jusuf
Pozdrav!

8) Včeraj je bil lep in topel jesenski dan. Med potjo domov me je Razy presenetil s svojo željo po Golourhu. :P To pa zahteva pri meni vsaj malo priprave in s tem zamude na štart. (Razy jaz se ti iskreno opravičujem.) In sva šla. V pogovornem tempu. :) Tokrat nisva bila kregana, da preveč klepetava. :twisted: Flauže zaradi tega niso trpele. :P Srečala sva vse. Tudi Zorana in Božota. Vse sva lepo pozdravila. :) Na zaključku nama je uspelo tudi malo vzdignit tempo, da nisva preveč regljala. :D Skratka, za ponovit. ;)

Lp, oranzni slon
Vse je res, zamuda pa ni bila omembe vredna. Jaz sem od tistih, ki sva jih srečala, poznal samo župana naše prestolnice, ki je za razliko od mnogih lepo odzdravil.
Pozdrav!

spela* napisal/-a:Mene ne. :--(

Tole pa ne bo držalo. Seveda sva te srečala. :) Samo ti naju nisi hotela poznat. ;)
spela* napisal/-a:Kdo je pa Božo in kje je bil Peter?

Eh, he, speckahla pa že nisem. Pridi tudi v živo na Golado in boš vse izvedela. (PrenosmisliprispiritualniGoladitinekajšteka PRESS)
Evo, jutri je prva priložnost. :)

Lp, oranzni slon
Hoj!

8) Samo toliko, da mi kdaj kdo ne poreče, da ni vedel. Jutri (v torek) ob 1900 (ostro) je na vrsti Rožlada. Štart in cilj pred vhodom v bazen Tivoli. NM Bajsi ne čakajo nikogar. Dolge luči niso obvezne. :)

Lp, Jusuf
Helou!
Rožlada je bila. NM Bajsi še nikoli niso bili tako slabi.
Ni kaj, sužnjelastniška razmerja (doma in v službi) zahtevajo svoj davek.
Jusuf je bil, kot ponavadi, u iber našpičen.
Kdor je bil, mu je lahko žal. In, kdor ni bil, mu je ravno tako lahko žal.
Še bomo šli. Npr., naslednji torek.
Aja, z Jusufom pogrešava kakšno lepšo (ekhm, od naju itak ni lepšega osebka) polovico!
Hoj!

8) Luštno je bilo včeraj na Rožladi. ;) NM Bajsi so bili kakor običajno točni. Med tekom mimo živalskega vrta sva ravno ujela razhod Koržnikovcev. Lahko rečem, da sva izvajala intervale. :) NM Bajsi so čisto vredu prestali ta eksperiment. Skupen čas je bil povsem spodoben. ;)

Lp, Jusuf

p.s.: Jaz ne pogrešam nobene polovice. :D NM Bajsi so čisto vredu. 8)
Pozdrav!

In sva v četrtek šla. "Levo." Deževati je nehalo skoraj natančno ob 17-ih. Pot ni bila prav nič razmočena in zrak je bil prav prijeten. Tempo pogovorni in pod uro. :) Egometer je še vedno enako zafrknjen, kot je bil prejšnji teden. ;) Proga ni bila prav obljudena in tako nisva srečala "vse". Sva pa pridno pozdravljala. :) Spust in tek proti izhodišču je bil enostavno zabaven.

Lp, oranzni slon

p.s.: Upam, da je lessi našel domov.
cele napisal/-a:Pozdrav!

Končno sem se opogumil in se odločil da se pridružim GOLADI :lol: . Zanima me a štart je na tem koncu ulice, ki je bližnje Ljubljanici?

LP,

Ja. :)
Drugi konec ulice je namreč v bistvu njen začetek. :D
  • 1
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA