prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
bosti911 napisal/-a:Ali mogoče pozna kdo te dva modela saj so zelo znižani v Hervisu prvi je 4900 drugi pa 6900.

Tudi jaz sem izkoristil popust in kupil Mizuno Escape, pa se kar dobro obnesejo. Z njimi sem naredil do sedaj kakšne 50 km, pa sem zadovoljen, imajo oznake S, kar pomeni stabilnost in U kar pomeni ublažitev udarcev. Prav pridejo za bolj težke tekače in meni se bolje obnesejo po asfaltu kot po makadamu. Imajo tudi oznako X10, kar pomeni: posebna guma, 80% bolj obstojna od običajne, ščiti podplat in podaljšuje življensko dobo copata in oznako W, kar pomeni wave tehnologija, to je nekaj podobnega kot pri Nike Air. Tudi Nike so odlične, sedaj sem imel Pegasus, pa sem z njimi naredil krepko preko 1000 km, zato ne smem čez njih nič govoriti.
Z Mizuno sem zadovoljen, še posebno, ker sem videl v prodajalni, ki je pooblaščena za Mizuno enake copate, Wave Escape po 22.700 SIT, na razprodaji pa po 6900 SIT.
 bosti911
Tudi sam sem kupil Mizuno, stestiral jih še nisem, ko jih bom sporočim občutke. Do sedaj sem imel Addidas Torlo, pa so že odslužile.
 bosti911
Sem stestiral in sem zaenkart zadovoljen. Mislim, da je bil dober nakup.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA