Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tudi na polovički mi je pokazalo 21km pa še par metrov tko da mogoče mičkeno prekratka trasa. Seveda tudi gps kdaj pa kdaj malo laže ampak ponavadi v + :D :D
So višinci nadomestil tistih par metrov :wink: :wink:
Pozdravljeni,
nea se jezi Spitzpark, če si tekel za mano :lol: , ker se nisem oziral nazaj bi te počakal in bi skupaj odtekla, tako pa sem večji del drugega kroga tekel sam. Res pa je, da sem na koncu pa le pošpegal nazaj in se mi je nekdo bližal, pa sem malce stopil na plin po Mestnem trgu.
Kajti tudi lokalci moramo doprinest tako lepi prireditvi. Nimamo vsak dan prilike tečt po domačih ulicah ob tako burnem navijanju, škoda slabega vremena. Upam, da bodo organizatorji ta tek spremenili v tradicionalnega in se še večkrat srečamo.
Gps signal se zgubi na dveh delih trase čez gozd...na 21ki x2. Organizator mi je povedal, da je trasa merjena z merilnim kolesom od cestnega podjetja. Pri merjenju so tudi iskali bolj idealne linije in se niso strogo držali ceste ( čez pločnik, po diagonali itd).
V prvem krogu sem bil daleč od idealne linije...sem cikcakal levo desno, preskakoval luže in potočke. V drugem sem šel bolj direkt :), itak je bilo dodatno blaženje v supergah :wink:
koki napisal/-a:
member12 napisal/-a:pri vsej gužvi, ki je bila na konjiškem maratonu, res niso uspeli vseh fotografirat ob prihodu v cilj ... :roll:

Mogoče pa letos bodo :D

Letos me ne bodo.
Mogoče naslednje leto. Rabim vsaj 2 leti, da jim oprostim. (hecam se :lol: ).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA