Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil tekme v sosednji Avstriji. Tekma je bila v Borovlah in to 10. ABSTIMMUNGSLAUF.Dolžina proge 21,085km, dosežen čas 1h:41´56˝, kar je zadoščalo za 3. mesto v kategoriji M60.
 storZ
Danes dober km ogrevanja za 4'36''/km, nato 5x intervali za 3'59''/km, 3'57''/km, 3'55''/km, 3'55''/km in 3'46''/km. Na koncu še 1 km izteka za 4'55''/km.
Uporabniški avatar
 mac
Danes "O Vrba draga vas domača" (Vrhpolje) - Abram (Nanos) - Vrhpolje. Lep jesenski, čeprav oblačen tek. Steza na planoti prekrita z bukovim listjem - poezija. Okrogli dve uri. Ta teden zagotovo še ponovim, če je kdo za, dobrodošel.

PS: na trasi vidiš tudi medveda
 wind
deževnih in temačnih 8,4 km v tempu 4:31 min/km. :D

Bo trajalo, da se navadim na šibko svetlobo čelne svetilke. Pa na to, da me kak butast šofer zaslepi z dolgimi. Vidi pešca, in idiot seveda opali dolge luči, dokler končno ne dojame, kaj se premika po cesti. Jaz pa potem nekaj sekund komaj kaj vidim. :|
Uporabniški avatar
 Asparagus
Današnji tek je vreden omembe, ker sem se potrudila z 12km, zato da sem prvič letos pretekla 100 km na mesec :D . V prvi polovici leta sem bila precej zaposlena in se nisem obremenjevala s tem koliko tečem, poletje je bilo vroče in sem včasih namesto teka kolesarila, septembra sem bila na potovanju, oktober pa je bil zame idealen tekaški mesec :D .
Uporabniški avatar
 thinkblue
Danes je zaradi ugodnih vremenskih razmer padla 42ka ;)

Slika
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA