prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Tekaško jakno sem kupil dve leti nazaj pa je za tek sploh ne uporabljam :D

Tudi ko so temperature pod nulo preko švic majice oblačim samo razne tekaške majice v večih slojih / odvisno od minusa. Npr. letos februarja so bile nekaj dni temperature tam okrog -15°C, pa sem imel oblečeno švic majico, pa tekaško majico z dolgimi rokavi ki sem jo dobil na LJ maratonu, čez pa še dve tekaški majici kratki rokav.

Sloji mi veliko bolj odgovarjajo kot jakne ;)
Uporabniški avatar
 pajo
ales85 napisal/-a:Super, odlični nasveti. Kaj se pa smatra pod kvalitetno spodnjo majico? Sedaj tečem v Nike dri-fit tanki majici in kratkih hlačah. In pri teh temperaturah ne potrebujem še nič drugega.

Ravnokar sem odtekel dobrih 5 km v pol ure pri 16 stopinjah - prvič brez vmesne hoje. Naslednji korak 5k-2-10k :)

Če jo boš kupil v Hoferju ali Lidlu bo čisto v redu. Imam jih z dolgimi rokavi in kratkimi. Vse špila.
 ales85
V četrtek grem pogledat to ponudbo, ki jo bodo imeli. Cene so resnično ugodne in če je uporabno, zakaj pa ne. Za barvo mi je bolj kot ne vseeno. Pomembno je le to, da funkcionira.
 Hebird
Sem pa mislu, da sem skor edini, ki ne teče v "fensy" tekaških jaknah. :oops:

Pod 12°C imam od Sensor "doubleface" z dolgimi rokavi na gladki strani. Ko je malo bolj mrzlo, ga obrnem na grobo, toplejšo stran. Ko je pa fajn mrzlo, oblečem čez navadno tanko ali debelejšo majico z dolgimi rokavi. Ga imam gotovo že 5-8 let in lahko rečem, da je to moj nakup desetletja. :) Ful uporabn, prijetn za nosit, odvaja švic.

Pod 12°C imam dolge tanke tekaške hlače, če je bolj mrzlo pa trenirko. :)

Okrog glave pa tanek trak.
 Kaja2737
Samo da imam eno v redu spodnjo majico, pa ostalo ni več tako pomembno :) Ponavadi pa čez oblečem še eno majico na kratke ali dolge rokave, jakne skoraj nikoli ne. Spodnji del pač pajkice, če je res grozno mrzlo kar dvojne :D Še rokavice+trak pa kakšen buff okoli vratu in je to to :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA