- 13 Okt 2013, 14:44
V glavnem, od doma sem šla s prazno boršeto, domov sem prišla s polhno. Hvala, Maca in Pajo!
Pole, gremo naprej. Sem jezna na ta moj aparat, (kot zmerom, nič novga), da bi mu najraje dala odpoved.
Ma, ko jast slikam in sem v službi navijačice,ne morem, da ne bi kričala zraven. In zgleda, da se aparat tolk ustraši, da se od hudga trese. In pole ratajo slike tolk motne, da ne ve nobeden, kdo je na njih. Jej, sem jezna, res. No, nejki vseeno nisem zbrisala, recimo, da je glih eni reči podobno. So pa ratale fotke iz cilja. Seveda k nisem tolk kričala.
https://picasaweb.google.com/zztopka/16 ... anos131013
Ma, je pa Maca točno vedela,na kjeri tek mora prit, kajti ob vsej njeni modri opravi od prstov do vrha ji je manjkala le še modra kapca. Ki pa jo je dobila ravno na tem teku v cilju za šenk. Poglejte si ta imidž !
Do medalj je prišla vsa trojica dekličev, ki je prišla iz LJ v naše kraje. Poleg Mace še MiciM do brona in Neja do srebra. Bravo, bejbe!

Medalje vam prinesem, verjetno najprej na Sladkih6. Drugih nagrad, razen pršuta za zmagovalca, pa ni bilo. Tako, da dobite le medalje.
Na rezultate smo čaaakaaaaaliiiiii, no in jih le dočakali.
Čestitke vsem.
Morda še: na otroških dveh progah so tekli vsega trije otroci. Deca, gremo iz kompov mal na zrak, ale
Vključno z mojim 
Pole, gremo naprej. Sem jezna na ta moj aparat, (kot zmerom, nič novga), da bi mu najraje dala odpoved.

https://picasaweb.google.com/zztopka/16 ... anos131013
Ma, je pa Maca točno vedela,na kjeri tek mora prit, kajti ob vsej njeni modri opravi od prstov do vrha ji je manjkala le še modra kapca. Ki pa jo je dobila ravno na tem teku v cilju za šenk. Poglejte si ta imidž !

Do medalj je prišla vsa trojica dekličev, ki je prišla iz LJ v naše kraje. Poleg Mace še MiciM do brona in Neja do srebra. Bravo, bejbe!

Medalje vam prinesem, verjetno najprej na Sladkih6. Drugih nagrad, razen pršuta za zmagovalca, pa ni bilo. Tako, da dobite le medalje.

Na rezultate smo čaaakaaaaaliiiiii, no in jih le dočakali.
Čestitke vsem.

Morda še: na otroških dveh progah so tekli vsega trije otroci. Deca, gremo iz kompov mal na zrak, ale

Nazadnje spremenil zz topka, dne 14 Okt 2013, 06:12, skupaj popravljeno 3 krat.