Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 davidkopic
[/img]
GTA napisal/-a:
davidkopic napisal/-a:Kaj pa imena ostalih zajcev, 3:00?

Tako kot prejšnja leta bova tudi letos s triatloncem P. Harnoldom poizkusila držati čim bolj enakomeren tempo v želji pripeljati tekače na polovički v cilj malce pod uro in pol, maratonce pa malce pod tremi urami. Upam, da nama bo uspel enakomeren tek in bova s tem pripomogla, da bi tekači čim lažje dosegli svoje željene rezultate. Na 3.15 oz. okrog 1.37.30 na malem maratonu bosta zajčka izkušena maratonca - Boštjana, za katera je tek v času 4.37/km bolj nedeljski dolgi tek :) , tako da ne bi smelo biti težav z držanjem tempa in dosego ciljnih časov. Seznam vseh zajcev ima Ero.
Se vidimo v nedeljo v boxu za vabljenimi tekači, spočijte se, presolite hidrate, veliko pijte in ne oblecite se preveč - za tri ure ne bomo prav veliko hodili :D

Najlepša hvala za odgovor GTA upam, da se bova čim dlje držala skupaj, pa da vidimo če bo šlo :oops:
 ton
Vsa čast, zajci, vnaprej vam hvala za prijazno odtečeno delo!
Sam sem računal, da se bom gužval okrog GTAja in Petra, pa sem moral nekoliko znižati cilje in bom, upam, nekje vmes in pred naslednjim zekotom.
Dober tek vsem!
 genius30m
Kaj pa tempo prvi krog na ciljni čas maratona 3.00? Koliko je to dejanski tempo? Cca 4.15-4.20 min na km?
 Uheeec
genius30m napisal/-a:Kaj pa tempo prvi krog na ciljni čas maratona 3.00? Koliko je to dejanski tempo? Cca 4.15-4.20 min na km?

točno tako kot si napisal.... mora it pod 4:20/km...in prvi krog mora biti zaključen pod 1:30
ce je moznost, ne le na mejo, ampak celo kaksno minutko ali 2 hitreje..., je celo boljse loviti 4:15/km, kot pa računati na 4:20/km in da boš nato potegnil naprej,

sam ciljam pod 3.00...in če mi zajček ne bo ustrezal, skočim sam...čeprav ne dvomim da
napisana tempo tekača:
-3:00 Peter Harnold
-3:00 Lojze Primožič

nebi opravila svojega dela tako kot je treba, ter ujela pravi ritem za tiste, ki lovijo "polovičko" pod 1 h 30, in ostale za "maratonček" pod 3h :D :D komaj čakam :wink: :wink:
 spela*
ZdravkoC napisal/-a:
spela* napisal/-a: Kadarkoli je bil Zdravko moj zajc, mi je vedno ušel. Tako da pazite se ga! :D
(Imam prav tremo in si ne upam nič reči, da bom šla s tabo, :oops: )

Upravičeno imaš tremo, ko mi pa delaš tako slabo reklamo. :evil: ja, saj sem videl tistega sončka zadaj.
Sicer pa lahko zajčja ušesa predam tudi komu drugemu. Nič ni zabetonirano. Imaš predlog :?:
Mogoče pa si mislila reči, da te naj počakam :wink: ?
Lahko, le da potem bo kdo rekel, da je zajc tiste zadnje minutke malo nategnil ...
Špela, če si trenirala, ti zagotavljam, da bo čas pod 3:59:59, le drži se zajca.

HA-HU, energija je tu :!:

Ne, ne, Zdravko, ti si super zajec, le jaz te nikoli ne morem uloviti!
Bi me res počakal? :D
Uporabniški avatar
 RoKo
Zadeva je pod streho. :D
Ko sem se prijavil za 4:00, sem bil prepričan, da bo šlo z lahkoto. Ponesrečen Zagrebški maraton in boleče tetive so me ustrašile in zavrle vse poskuse rahlega treniranja med Zagrebom in Ljubljano. Uspelo mi je oddelati zadnjih 10 dni (počitka) po planu iz zadnjega Poleta. Sneg in vreme nista ovira, to vem že od prej. Začelo se je dobro, v štartnim boksu se je zbrala množica za 2:00 in 4:00. Baloni niso in niso hoteli v zrak, bolj smo jih vlekli za hrbtom kot nad glavo. Zdravko mi je že v prvem km nakazal, da sem prehiter, ura na prvem km je to potrdila. Ujeli smo ritem, malo so nas zavirali počasni, ki so štartali v boksih od 2-4. Osebno imam pred sano najrajši prazen prostor, tako da se ni treba ogibati. Pred koncem prvega kroga so polmaratonke pospešile, mi pa tudi, za nami je že drvev spremljevalni avto prvega tekača. Malo smo pospešili mimo odcepa, nato pa jih je od skupine ostalo kaj malo. Na 25km sem si privoščil malico, nato pa se do 28km trudil z zmernim tempom uloviti Zdravca. Ko sva prišla skupaj, je imel svoje potrebe on, tako da sem nadaljeval sam in ga poizkušal pričakati na okrepčevalnicah. Dobra minutka zaloge je s tem pošla, videl sem da mi zmanjkuje časa. Z nekaj tekači smo nadaljevali proti cilju, nakateri so odpadali, nekateri so se pridružili, ko smo jih dohiteli. V zadnji km sem prišel sam, najbolj vztrajne (dva ali tri) sem poslal naprej, še malo upočasnil, ter s časom 3:59:10 zadovoljen pritekel v cilj. Malo za mano je pritekel tudi Zdravko.
To je bil moj najlažje pretečeni maraton, pretekel sem ga v enakomernem tempu, tetive so se me usmilile, prav tako nisem čutil nobene utrujenosti. :D

Čestitke vsem udeležencem 17. LM na vseh razdaljah. :laola , hvala vsem, ki so mi omogočili da sem lahko aktivno sodeloval pri izpeljavi 17. LM. :clap:
Balon ki sem si ga želel shraniti za spomin, mi je na žalost ušel :? takoj ko sem pred domačo hišo odprl avto. V snežnem večeru se je dvignil nekje nad Bohor.
 genius30m
Zdravo,
kako je pa letos kaj z zajci na LM? Zanima me predvsem za čas 3.00.
Lani jih sploh nisem našel. Malo gužva, malo pa tudi moja zmedenost.
Hvala.
Uporabniški avatar
 RoKo
Zajci za 18 LM 2013

3:00
3:00 Lojze Primožič
3:15 Boštjan Potočnik
3:15 Boštjan Urankar
3:30 Borut Malavašič
3:30 Blaž Slapar
3:45 Miro Režonja
3:45 Janez Cerk
4:00 Zdravko Čufar
4:00 Srečko Deželak
4:15 Tadej Zajc
4:15 Roman Koprivc
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
U ja, isti zajček za 3:30 kot lansko leto.:) Čeprav sem lani mislila, da bom letos lovila kakšnega hitrejšega, bom mnda vesela, če bom dovolj hitra za tri ure in pol. :lol:

Se vidimo. :)
 genius30m
MančaPomaranča napisal/-a:U ja, isti zajček za 3:30 kot lansko leto.:) Čeprav sem lani mislila, da bom letos lovila kakšnega hitrejšega, bom mnda vesela, če bom dovolj hitra za tri ure in pol. :lol:

Se vidimo. :)

Hej MančaPomaranča....kolikor se te spomnim iz K24 in šprinta na Raduho, ti nimaš kaj delati na 3.30. Razen če misliš počivati :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
spela* napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:ZAJC za 4 ure

Kje boš letos? Me boš počakal? :mrgreen:

Obljubim, verjami vase, saj si pridno trenirala, malo pa lahko računaš tudi na energijo dobre družbe 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
RoKo napisal/-a:Zajci za 18 LM 2013

4:00 Zdravko Čufar
4:00 Srečko Deželak

Ojla, sem najprej mislil, da bo Nataša z menoj, potem sem mislil, da bo RoKo in vidim, da bo Ečo. Super. Spet bomo čagali.

Ne pozabit energetskih vokalnih napojev:
ha-hu ... energija je tu 8)
počutim se ... odlično :lol:
Uporabniški avatar
 Zd.
V gneči včasih kljub balonom ne opazim zajcev, zato bi prosila za informacijo kje lahko pričakujem zajce za 4 ure? Predvidevam, da v 4 coni - na začetku cone, na sredini ali pri koncu?

Hvala in LP
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Običajno se postavimo na začetek cone za predvideni čas teka.
Baloni so res manj vidni med tekom, v boksu se še dvignejo nad glave, običajno sem pa jaz glasen :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA