Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

spela*
zz topka napisal/-a:Tršica, tršica, jast sem prva dvignila roko... :lol:
Po mojem je to Vencelj. Ah, če pa ni on, sem pa že jast na vrsti.... :lol:

Venclja že kar dolgo poznam. :D
 spela*
zz topka napisal/-a:
zz topka napisal/-a: sem pa že jast na vrsti....

Aja, tršica, vi mislite samo na legende... Ups.... Kej bo cvek? :mrgreen:

Ne, 5. :D
Seveda sem imela tebe v mislih. :)
Uporabniški avatar
 Vreme
Zakaj 5 če pa je sladkih 6 ? :D

Sicer pa bomo letos videli kar nekaj novih obrazov, nekateri se vračajo ponovno po nekaj letih, o tistih ki pa se vračajo vsako leto pa ni za izgubljati besed :clap:
 spela*
zz topka napisal/-a:
spela* napisal/-a:Ne, 5. :D
Seveda sem imela tebe v mislih. :)

O , jejžeš, jejžeš, ma, kej res? :oops: Ma, sej niti ne verjamem. Tršica, vi se hecaste? :oops:

Nič se ne hecam. :D Sem pa upala, da bo ugibanje trajalo dlje časa. :twisted: :D

Vreme napisal/-a:Zakaj 5 če pa je sladkih 6 ? :D

Moja napaka. :oops:
Uporabniški avatar
 zz topka
O, sem pa proud, pole. :clap:
Ma, tudi jast bom spoznala,( če bom imela cajt, seveda, ker jast imam namen leteti sto na uro in podreti vse rekorde, tudi moške :lol: ) nemalo ljudi, s katerimi se zdaj poznam prav samo na TF-ju. Videla velike večine nisem še ever. Joj, kolk dejla bo.
Sem nalašč preštela seznam. 21 komadov poznam, ostale le po zapisih na TF, ali pa še to ne, morda smo se kdaj videli, pa je šlo mimo. :oops: Ja, ja, ZdravkoC, tebe sem tudi štela med poznane, ja, seveda. :lol: :--
Uporabniški avatar
 Vreme
zz topka ti samo teči sto na uro vseh šest ur. :lauf: Čas za spoznavanje znano/neznanih fac :toast: pa bo po teku na zaključni prireditvi :beer: , kjer ponavadi prisostvujejo prav vsi tekmovalci. :TF)

Kljub vsemu pa je fino, da koga že spoznaš že pred in med tekom. Ti bodo pomagala imena oz.vzdevki na štartnih številkah :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
zz topka napisal/-a: ... :oops: Ja, ja, ZdravkoC, tebe sem tudi štela med poznane, ja, seveda. :lol: :--

Oh, sedaj sem pa pomirjen ZiZika. Mi ne bi bilo prav, če bi me takšna legenda pozabila :wink:
Bova par korakov naredila skupaj, pa malo se bova prehitevala, se srečevala in sladkala :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
zz topka napisal/-a:Vreme, počasi boš moral začeti rihtat vreme. :)
Se že kaj dogovarjaš o Slika ?

Ne vem zakaj ti govoriš o sončku. V vseh teh letih smo imeli že vse tipe vremena (dež, sonce, mraz, megla...) samo snega še nismo imeli :wink:
 flying eagle
Vreme napisal/-a:
zz topka napisal/-a:Vreme, počasi boš moral začeti rihtat vreme. :)
Se že kaj dogovarjaš o Slika ?

Ne vem zakaj ti govoriš o sončku. V vseh teh letih smo imeli že vse tipe vremena (dež, sonce, mraz, megla...) samo snega še nismo imeli :wink:

mrbit ga bo pa letos :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Se spomnim, ko smo laufali v krogu, ves dan pa je bil na luži led :-)
Morda bo tokrat toča, ali pa kak orkan :-)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA