Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Tudi jaz še lezem :wink: , pravzaprav sem kar pridna in spet razmišljam o malo daljših tekih..TF je še vedno edini forum, ki ga redno spremljam, škoda, ker ne pišete več :( .
Pajo, Lenči, držita se v Ljubljani in Palmanovi. Bom navijala za vaju :D .

Jutri spet dobri stari Pogonik, še vedno najboljša proga na našem koncu :( .

Superca, potem pa lahko greva kakšno skupaj, jaz se sedaj vozim skoraj dobesedno mimo tebe, bi imela po službi družbo, me ne bi bilo strah teme :-). Kakšna 8 ali 10ka v družbi čez teden bi bila zame pravo razodetje. Se slišiva :D .
Pa obljubim, da se bom poboljšala s pisanjem, trenutno me je služba res zelo okupirala :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
No, če sem v torek oddelala 200 m intervale, me jutri čaka hitra 10ka. Potem pa v sredo en izi krajši tek, da ne pozabim tekat :lol: . V nedeljo pa je že LM :oops: :wink: . Upam, da v službi ne bo prenaporen teden in se bom v soboto lahko spočila. Danes sem nekam hudo lenobna :-- .
Če bi bil jutri LM, bi se verjetno vlekla kot megla :oops: :D .
Nič, nehaj jamrat, dovolj bo, pančkat, da bom jutri lahko oddelala 10ko po planu. Moja sotekačica mi na teh razdaljah ne da dihat :oops: :wink: .
Polžki, imejte se in javite se kaj :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Uspelo mi jeeee :clap: :D . Tale današnja 10ka je bila hitejša kot TF desetka, kjer sem imela rekord (pustimo tukaj Zagorsko, ki je specifična). Sicer samo 20 sekund, vendar, če mi uspe v nedeljo držati tale tempo do cilja, bom imela usta do ušes in še čez :D :wink:
Uživajte polžki :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Tudi jaz še lezem :wink: , pravzaprav sem kar pridna in spet razmišljam o malo daljših tekih..TF je še vedno edini forum, ki ga redno spremljam, škoda, ker ne pišete več :( .
Pajo, Lenči, držita se v Ljubljani in Palmanovi. Bom navijala za vaju :D .

Jutri spet dobri stari Pogonik, še vedno najboljša proga na našem koncu :( .

Superca, potem pa lahko greva kakšno skupaj, jaz se sedaj vozim skoraj dobesedno mimo tebe, bi imela po službi družbo, me ne bi bilo strah teme :-). Kakšna 8 ali 10ka v družbi čez teden bi bila zame pravo razodetje. Se slišiva :D .
Pa obljubim, da se bom poboljšala s pisanjem, trenutno me je služba res zelo okupirala :oops: :wink:

Ja super, ti se kar javi. Bova preizkusili moje "proge za med tednom" in po potrebi dodali kakšen kilometerček, da bo dovolj zate :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi moji polžki, danes sem nas častno zastopala na progi :oops: . So še eni spidiči med tekom ubogo polžko preganjali, da naj se malo manj slini po progi :oops: :-- . Kaj hočemo, ni bil dan za rekorde :? . Sem pa zmogla in pritekla z nasmehom skozi cilj :D . Pa tudi vsi moji sopotniki v avtu so zmagali in prišli v cilj in so zadovoljni. Kaj hočem še več :clap:
Polžki, čestitke vsem za današnji tek in lepo migajmo še naprej :laola
Uporabniški avatar
 pajo
:laola
lenči napisal/-a:Dragi moji polžki, danes sem nas častno zastopala na progi :oops: . So še eni spidiči med tekom ubogo polžko preganjali, da naj se malo manj slini po progi :oops: :-- . Kaj hočemo, ni bil dan za rekorde :? . Sem pa zmogla in pritekla z nasmehom skozi cilj :D . Pa tudi vsi moji sopotniki v avtu so zmagali in prišli v cilj in so zadovoljni. Kaj hočem še več :clap:
Polžki, čestitke vsem za današnji tek in lepo migajmo še naprej :laola

:laola Ja na piknik moraš priti lačen a ne? Ne pa sit. Enako velja za tek. Nisem te poslušal. Vsaka šola nekaj stane.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a: :laola Ja na piknik moraš priti lačen a ne? Ne pa sit. Enako velja za tek. Nisem te poslušal. Vsaka šola nekaj stane.

Pajo, važno, da veš za prihodnjič kako in kaj...škoda, ker se nismo srečali, ampak res je takšna gužva, da ni čudno. Pa sedaj uživanje in po pameti :clap:
 *Irena*
No, pa se po doooolgem času javlja še ena polžka. Sej vas berem redno, le pisanje mi ne gre od rok :oops: . Včeraj sem opravila z polmaratonsko razdaljo na LM :D . Prvih 10 km super, sem pomislila, opa, tole zna bit moj rekord, potem pa zadnjih 6 km, ko mi je kar naenkrat zmanjkalo moči v nogah :cry: . Ampak pretekla sem pa ga, pa čeprav 4 minute počasneje kot lani. Vsem, ki so včeraj tekli, iskrene čestitke :laola .

Pajo, ti boš pa imel še nešteto priložnosti, zato le pogumno naprej :clap: .
Uporabniški avatar
 lenči
*Irena* napisal/-a:No, pa se po doooolgem času javlja še ena polžka. Sej vas berem redno, le pisanje mi ne gre od rok :oops: . Včeraj sem opravila z polmaratonsko razdaljo na LM :D . Prvih 10 km super, sem pomislila, opa, tole zna bit moj rekord, potem pa zadnjih 6 km, ko mi je kar naenkrat zmanjkalo moči v nogah :cry: . Ampak pretekla sem pa ga, pa čeprav 4 minute počasneje kot lani. Vsem, ki so včeraj tekli, iskrene čestitke :laola .

Pajo, ti boš pa imel še nešteto priložnosti, zato le pogumno naprej :clap: .

Irena, bravooo, tudi počasi se daleč pride :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Sem v petek šla na en rehabilitacijski tek po LM :oops: :-- , da sem videla, če še gre :D . danes pa že lepo na čvekavo 10 km v družbi :clap: . Sedaj pa čez teden lovit družbo za temo :evil: , da me kdo ne ukrade :-- :lol: .
Uživajte polžki in migajte pridno še naprej, nema zime za eskime..ups, polžke :laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Sem v petek šla na en rehabilitacijski tek po LM :oops: :-- , da sem videla, če še gre :D . danes pa že lepo na čvekavo 10 km v družbi :clap: . Sedaj pa čez teden lovit družbo za temo :evil: , da me kdo ne ukrade :-- :lol: .
Uživajte polžki in migajte pridno še naprej, nema zime za eskime..ups, polžke :laola :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Sva s Ksenijo v torek ponoči strašili po Zagorju :lol: :-- in oddelali čvekavih 8 km. Je res lepše tečt v družbi po temi :D . Nič, danes je zopet lep dan za tek, pa še malo več časa je, da naredim še kakšen kilometer več pred Palmanovo. Sem pa že na off, tako da, kolikor je je, važno da se miga :clap:
Polžki, pridno migajte, tudi prste lahko kaj ramigate :--

:laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Uživamo,tečemo in nič ne počivamo. Se vdimo v Palmanovi. Se te bom držal ko klop pa gasa. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Uživamo,tečemo in nič ne počivamo. Se vdimo v Palmanovi. Se te bom držal ko klop pa gasa. :wink:

Pajo, če hočeš rekord v nedeljo boš moral malo iz moje družbe, jaz nisem tako hitra kot ti :oops: :wink: . Se pa vidiva na štartu in potem greva, pa kar bo, bo, do cilja bova že prišla :D
Uporabniški avatar
 lenči
Današnji tek je bil pa prav sproščen in samo upam lahko, da bo v nedeljo isti občutek. Saj ni bilo rekordno, bilo je pa uživaško, brez muke, sem se pogovorila sama s seboj marsikaj :lol: :-- . Vremenska za nedeljo kaže 8 stopinj in oblačno, torej enako kot danes. spet bomo okupirali Palmanovo :laola
Polžki, uživajte :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA